![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
Quote:
Sarbatori Fericite la toti :) si un an nou plin cu bucuri si cu un e30 cadou sper |
Salut baieti:
Drift Level:Pro Masina:nissan350z "roz" :P Nikname: insane , rechin Astept provocari. "pt EMH: Care e faza cu cele 2 poze? in care ne areti ca rabzi foame?" |
insane am crezut ca te-ai lasat de nfs :-P:twisted:
|
Quote:
Acum poti dormi in pace :) P.S.: Daca ajungi prin Ploiesti / Bucuresti mi-ar placea sa te cunosc personal! Pari un baiat de treaba :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bau ! mam gandit sa ma-i zic si eu ce-va pe aici mai traiti careva ? :)) mi-e dor de cand ne dadeam noi toti bara la bara 8-> ce vremuri amintirile raman xD va urez bafta la toti dupa 4tuning inclusiv emh .. :P
|
Quote:
Dar tot nu ai invatat sa scrii... :cry: Trist... |
Cum nimeni de pe aici nu se da, traim in liniste.
|
1 Attachment(s)
Din lipsa de activitate si dupa juma' de ora de invarteala am scos scorul asta , precizez ca deabea azi l-am instalat dupa mai mult de un an de repaos ,astept competitori :D
|
E bine..bravo
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
care mai jucati nfs bagati id meu gantzaa
|
Frateeeee.... Mai trăiţi? :)) de cănd nu am mai vizitat acest topic de cand eram mai micuţ şi mai prostuţ .. am citit all pagini de la 1-41 sau 42 căte sunt.. certuri, scandaluri, prietenii, şi toţi ne-am lăsat ... o sa para o idee tare prostească asta dar oare mai are cineva chef un dat de-a latul ? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning