![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
2 Attachment(s)
asa cv faci ??
dami un pm daca da:D |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
cat ar costa 6 bucati sticle ca in poza dar rosu complet?
ajunge daca trimit doar o sticla intreaga sau trebe o lampa completa? |
60 Attachment(s)
Quote:
dupa marime par a fi ceva de marimea lucasuriilor. Pret undeva la 130-140 toate 6 in schimb o sa am nevoie de piesa intreaga (carcasa si geam) pentru a face suportii pe geamuriile noi. Daca te decizi sa colaboram o sa te rog a da un telefon pentru programare. _________________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _________________________________________ 1 set pe stoc geamuri albe semnalizari si stopuri dacia 1300 (model pe garnituri) pret promo la pachet - 90 lei. _________________________________________ Intre timp : - primit poze cu stopuriile de audi 100 montate - geam proiector Jeep - geam far Honda Civic clar - geam proiector Man - set geamuri proiectoare Golf3 - Polish profesional cu aplicare U.V. noua faruri Mercedes C-Classe - curatat set feruri afumate E-Classe - polish set proiectoare BMW - polish set lucasuri BMW - geam proiector C-Classe - executat geam stop Niassan si revopsite marginiile - geam proiector Man - polish cu aplicare noua U.V. faruri Chrysler - reconditionat stopuri Renault Rapid - reconditionat si executat geamuri semnalizatore Suzuki Samurai Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut imi poti face semnale de CN3 asa?https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1313585703 ...daca da lasa-mi un pm cu pretul.Mersi!
|
Te rog lasa-mi si mie pm cu pretul si daca se poate face pt ceea ce a cerut si colegul de mai sus,bafta
|
cat m-ar costa sa-mi faci si mie farurile clare la o dacie cn3 si cu lupa astept PM
|
2 Attachment(s)
Astea le poti face?
Am un set cu semnal galben pentru material. Sunt intregi. |
1 Attachment(s)
ai putea sa faci si asa ceva penru supernova
|
68 Attachment(s)
Quote:
Quote:
poze gasiti in paginiile anterioare iar pretul este de 108 lei cu transport inclus. Numai bine ! __________________________________________________ _____ Quote:
set geamuri 150 lei iar lupe am doar cu 1 faza H7 (dar de calitate) la 400 lei setul de lupe cu montaj inclus. Daca doriti sa colaboram ne intelegem la 500 prelucratul ambelor faruri. Numai bine ! __________________________________________________ _____ Quote:
se pot repara dar pret nu iti pot zice pana nu le vad. (aprox intre 50 si 70 lei reparatia) Numai bine ! __________________________________________________ _____ Quote:
am discutat deja pe messanger. Numai bine ! __________________________________________________ _____ Up^^ la produsele pentru daciute ! __________________________________________________ _____ Intre timp : - geam far Man - polish si curatat interior set faruri Audi - geam stop Ford Puma - reparat stop Mercedes E-Classe - geam far W Transporter - curatat faruri afumate Mercedes S-Classe - geam clar Golf 3 - geam far Mazda Rx8 - geam far Golf 3 - polish faruri Peugeot 307 - curatat faruri afumate E-Classe - geam proiector Iveco - executat geamuri clare din lexan protectie faruri masina clasica - geam stop Golf 3 - geam stop Golf 3 - curatat faruri afumate E-Classe Din data de 1 SEPTEMBRIE pot oferii prelucrari mase plastice (plexiglas, lexan, axpet si hips ) prin termoformare. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut,ma intereseaza un set de semnalizari,dacia cn3,mate,ca cele din postul nr 633,din josul paginii,poza din dreapta,pret pt ambele lampi complete,multumesc.
|
Reconditionezi si faruri de cielo?(schimbat sticla si reconditionat interioul farului).Daca se imbunatateste lumina farului.
|
1 Attachment(s)
pentru un seat toledo...cat ajunge un set de geamuri clare pt faruri?,dar pt proiectoare?
|
salut cat costa un set de geamuri pt far Golf 3
|
Quote:
citeste cu 2 posturi mai in sus si ai respunsuriile. ______________________________________________ Quote:
______________________________________________ Quote:
150 lei set geamuri clare in schimb am nevoie de faruri si semnale sa pot executa lucrarea. Legat de proiectoare nu ma bag la acest model. _____________________________________________ Quote:
150 lei setul de geamuri clare. Stima Hadobas Peter plexiart.ro 0742036263 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning