![]() |
Re: Alba Iulia
sorry, da' eu duminca nu pot participa. din motive foarte obicetive: ziua nashei mele si a "juniorului" :) sper ca mi se motiveaza prima absenta de pana acum. daca va adunati, treceti careva si-l luati si pe bogdan ca nu are masina :) sa nu uitati de el.
|
se pare ca nu ne mai int azi...:P lasam pe sapt viitoare atunci...ce mishto... 8-)
|
mda....numa eu mai intru pe aici?
|
yo... boyz n girlz... nu mai zice nimeni nimic... pana sambata o sa ma ocup sa fie gata statutul. ca am lancezit si am pus osanza si traba arsa :) nu mai merge asa. si sper sa gatam si sigla sa avem si oferta de pret. duminica la 16:00 adunare generala.
|
Daca mai doriti sectiunea Alba Iulia va sugerez sa alegeti un reprezentant care sa se ocupe de asta si care sa fie ulterior (prin vot deschis pe sectiune) ales si moderator. Dupa ce ati ales acest reprezentant astept un PM de la el (ca sa ne miscam in timp util) si dupa ce o sa discut cu el strictul necesar aveti sectiune de proba in maxim 48 de ore.
Dupa ce aveti sectiunea o pastrati cat puteti de bine. Un exemplu excelent de comunitate/sectiune care a crescut repede este Piatra-Neamt. Puncte de inspiratie pentru asta aveti. Astept un PM de la omul pe care-l alegeti (preferabil unanim). Existenta unui club nu influenteaza in nici un fel sectiunea. Sunt doua lucruri separate. Sa nu credeti ca lipsa de atentie e datorita lipsei de interes. Fizic, timp nu avem. Asa ca... asteptam PM-ul de contact. Bafta si numai bine! |
A-ti "strigat" sectiune .... acu .. nimeni nimic .. ??? :)
|
:)) pai cum nimeni nimic?:)) cine se inscrie pt moderator?ma inscriu si eu chiar daca nu o sa fiu ales...imi petrec destul de mult timp pe aici...ehh...deci ne vedem duminica in sfarsit,dupa un car de ani.. :)
|
haha... zi, banditule, propune pe cineva sau propune-te. esti presedinte ales oficial la un club in curs de oficializare, deci uzeaza de prerogativ :) dup'aia se propune bogdan sau eu sau altcineva si zici ca iti "uzurpam" autoritatea :)
|
:)) nu cred ca se supara....Intreb inca o data...a fost cineva la magazinul ala cu piese de tuning de pe Horea?am vazut doar sigla,nu am apukt sa intru...o fost cineva?ii ceva de capu' lui?
|
bogdane, nu-i ala cu atv-urile? n-am fost acolo, da' m-am gandit ca poate ala e...
btw, cu moderatorul... nu ar fi bine sa fie doi? unul principal, si celalalt cand primul nu e pe o perioada mai lunga. sa nu ramana grupul in aer. in fine, intrebam si eu... :) |
Fratzilor da ceva poze cu masini aveti, ca nu prea am vazut mare lucru? Nu cred ca in Alba nu sunt masini care merita aratate si la ceilalti din toata tara si care sunt pe forum.
|
fiecare e liber sa propuna sau sa se propuna depinde de ce trebuie sa faca un moderator .. stie cineva .. ???
|
pai moderatorul trebuie sa stearga/editeze anumite posturi care prin natura lor deranjeaza(remarci nepotrivite,spam,injurii)...cam asta...se ocupa practic de sectiunea care i-a fost incredintata...:P hai k ne vdm azi la 4 si mai vb
|
yob 87..avem masini frumoase dar o sa le punem cand avem sectiune...daca punem aici o sa iasa o harmalaie de numa numa...o sa le punem in cateva zile,cand speram sa avem sectiunea...cand o avem ies la "vanatoare" cu aparatul...:)
|
Quote:
ca sa inchei cu un citat de la un "clasic" in viata: noi suntem satui de "masinile" noastre... :) noroc si pita unsa! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning