Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/124384-roman.html)

morpheusmaster 26-04-10 22:55

Re: Roman

Quote:

Originally Posted by alex_phm (Post 3311859)
Salutare la toata lumea! Ma scuzati pentru absenta indelungata. Da eu cum da caldura atunci apar in rest stau ascuns. Ce mai face lumea?

Ma gandeam eu ca apari :)) ma asteptam mai devreme dar e bun si acum. Se vorbeste de o plecare pe 15 mai spre CLUJ la KING OF EUROPE DRIFT SERIES 2010, etapa din Romania. Cum iti suna?

alex_phm 27-04-10 11:48

suna tentant:D trebuie sa vad si eu cu banutii cu masina dar incerc sa dau un raspuns intr-un timp cat mai util. daca ar fi numai dupa mine as pleca si acum

ionut17 01-05-10 17:38

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3300402)
PLECAREA MOLDOVEI LA KOE!!! THREAD OFICIAL: https://forum.4tuning.ro/347-piatra-n...ml#post3300371

Va rog sa intrati macar de curiozitate si sa dati mai departe in lista de mess

sunt sanse mari sa merg si eu :-)

morpheusmaster 02-05-10 02:27

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 3325326)
sunt sanse mari sa merg si eu :-)

Ooooooooooooooo lume noua lumeeeeee noua!!! Ce mai faci prietene, nu ai mai dat nici un semn, ai fugit asa "de noi"...man, sa imi zici daca mergi pentru ca poate ne combinam la aceiasi masina cumva (zic si eu)...dar daca nu gasesc oameni cu care sa merg...atunci iau trenul direct din CJ (dar tare as vrea sa facem asa o gask...)

Deci...?

VladM 02-05-10 10:37

Eu dupa accident trebuie sa stau cel putin 2 saptamani in casa,vorbisem cu alex_phm sa merg da nu pot merge. Imi pare rau. MM de taximetristi prosti.

ionut17 03-05-10 20:40

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3326039)
Ooooooooooooooo lume noua lumeeeeee noua!!! Ce mai faci prietene, nu ai mai dat nici un semn, ai fugit asa "de noi"...man, sa imi zici daca mergi pentru ca poate ne combinam la aceiasi masina cumva (zic si eu)...dar daca nu gasesc oameni cu care sa merg...atunci iau trenul direct din CJ (dar tare as vrea sa facem asa o gask...)

Deci...?

eu merg cu fratemeu si cu bora. tu pleci de la buc la cluj si dupa te intorci la roman sau vii la roman de la buc si dupa mergem la cluj?

nck_xx 03-05-10 21:03

Vlad...vezi ca ai aparut in ziar cu accidentul tau

VladM 03-05-10 21:04

Unde ? Vreau sa vad si eu !

nck_xx 03-05-10 21:09

Uite articolul...usor usor devii vedeta Click here

morpheusmaster 03-05-10 22:14

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 3330620)
eu merg cu fratemeu si cu bora. tu pleci de la buc la cluj si dupa te intorci la roman sau vii la roman de la buc si dupa mergem la cluj?

Man, daca facem miscarea cu mersul in coloana pana la Cluj, tin sa merg si eu in acea coloana adica am sa vin de la Bucuresti la Roman (vineri), vineri noapte plecam in Piatra Neamt si de acolo cu restul gastii mergem la KOE. Cand ne intoarcem, vin tot cu voi pana in Roman...si luni dimineata plec spre Bucuresti...deci as merge si eu cu voi in masina...pentru ca sincer nu'mi permit sa merg cu masina goala + mergeti si voi si mai aveti locuri libere (haideti totusi sa nu fim fitzosi pe criza asta)...

P.S. Daca o sa adunam mai multi oameni si o sa mai fie necesara o masina ma gandesc serios sa merg si eu cu a lui taikmiu...dar pana atunci pot merge asa, cu voi in masina???

Norocel

Fuioaga13 17-05-10 19:54

VINERI 21 MAI orele 18:00 vis-a-vis de Zimbrarie Targu Neamt (zona Manastirea Neamt)
.....se aduna lumea pentru a 2-a etapa "de jucat" pe dinstanta de 402m (cunoscatorii stiu de ce).

....sunt asteptati de la cei mai mici pana la cei mai mari....in cai putere bine.inteles.

P.S foarte mult surprize s-au anuntat deja din partea participantilor.

VA ASTEPTAM

"SA CRESTEM MARI"

morpheusmaster 17-05-10 20:27

Quote:

Originally Posted by Fuioaga13 (Post 3367896)
VINERI 21 MAI orele 18:00 vis-a-vis de Zimbrarie Targu Neamt (zona Manastirea Neamt)
.....se aduna lumea pentru a 2-a etapa "de jucat" pe dinstanta de 402m (cunoscatorii stiu de ce).

....sunt asteptati de la cei mai mici pana la cei mai mari....in cai putere bine.inteles.

P.S foarte mult surprize s-au anuntat deja din partea participantilor.

VA ASTEPTAM

"SA CRESTEM MARI"

Acu ca ati anuntat pe forum ca o ardeti in 402 iLEGAL sa va asteptati la prezenta in masa!!!

Fuioaga13 21-05-10 23:29

Din pacate nu l.am putut "mitui" pe Busu sa ne dea putin soare => INTALNIRE ANULATA.

...dar cum isi va mai reveni un pic vremea cu siguranta NOI (cei din Targu Neamt) vom organiza ceva frumos.

"SA CRESTEM MARI"

CiRiNeL 21-05-10 23:33

am auzit ca e rivalitate mare intre cei din targu neamt si cei din pascani...e adevarat?? poate cineva detalia??? ca mi se parea interesant cand povestea pasarica asta mie :) si asa nu prea e activitate pe topicul asta :-P

morpheusmaster 22-05-10 00:08

Quote:

Originally Posted by CiRiNeL (Post 3379710)
am auzit ca e rivalitate mare intre cei din targu neamt si cei din pascani...e adevarat?? poate cineva detalia??? ca mi se parea interesant cand povestea pasarica asta mie :) si asa nu prea e activitate pe topicul asta :-P

Daaaaaaaaa...las ca iti povestesc eu 1 data cand ne vedem cum sta treaba...e rivalitate mare mare mare :)) iar cei din Roman sunt...pfffff (pe langa =)) )

All times are GMT +2. The time now is 15:41.

- Copyright 2026 4Tuning