![]() |
Re: Roman
Quote:
|
suna tentant:D trebuie sa vad si eu cu banutii cu masina dar incerc sa dau un raspuns intr-un timp cat mai util. daca ar fi numai dupa mine as pleca si acum
|
Quote:
|
Quote:
Deci...? |
Eu dupa accident trebuie sa stau cel putin 2 saptamani in casa,vorbisem cu alex_phm sa merg da nu pot merge. Imi pare rau. MM de taximetristi prosti.
|
Quote:
|
Vlad...vezi ca ai aparut in ziar cu accidentul tau
|
Unde ? Vreau sa vad si eu !
|
Uite articolul...usor usor devii vedeta Click here
|
Quote:
P.S. Daca o sa adunam mai multi oameni si o sa mai fie necesara o masina ma gandesc serios sa merg si eu cu a lui taikmiu...dar pana atunci pot merge asa, cu voi in masina??? Norocel |
VINERI 21 MAI orele 18:00 vis-a-vis de Zimbrarie Targu Neamt (zona Manastirea Neamt)
.....se aduna lumea pentru a 2-a etapa "de jucat" pe dinstanta de 402m (cunoscatorii stiu de ce). ....sunt asteptati de la cei mai mici pana la cei mai mari....in cai putere bine.inteles. P.S foarte mult surprize s-au anuntat deja din partea participantilor. VA ASTEPTAM "SA CRESTEM MARI" |
Quote:
|
Din pacate nu l.am putut "mitui" pe Busu sa ne dea putin soare => INTALNIRE ANULATA.
...dar cum isi va mai reveni un pic vremea cu siguranta NOI (cei din Targu Neamt) vom organiza ceva frumos. "SA CRESTEM MARI" |
am auzit ca e rivalitate mare intre cei din targu neamt si cei din pascani...e adevarat?? poate cineva detalia??? ca mi se parea interesant cand povestea pasarica asta mie :) si asa nu prea e activitate pe topicul asta :-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:41. |
- Copyright 2026 4Tuning