![]() |
Re: E39 - M5 upgrade
trusca: thx
|
Am urmarit tot thread-ul si nu pot sa spun decat atat:FENOMENAL!
Te-ai gandit sa treci la urmatorul nivel de performanta?un Dinan stroker ceva.:D |
badboy_diddy21: deocamdata mai stau...
|
azi am vazut masina...cu ceva special pe ea....vreau sa spun k am ramas uimit...deci....arata fff agresiv...este super "phenomenon"...c sa mai zic...BELEA!!!!!.....sper sa puna pozele...si o sa ramaneti....surprinsi.....
PS....nu dau afara din casa;d;d;D;:-":-" |
deci are ceva la numar legat de Phenomenon..asta e clar...acum sa vedem ce
dragos?? |
posibil placute facute pt 4td ?:D
|
no way....ceva mult mai.....cool....si...are si pt numere ceva.....dar...tot surpriza este...asa ca...el o sa va dezvaluie totul prin poze.....
PS.hai mai dragos cu update`ul....mai rpd... |
Hai cu pozele...ca fierbe lumea
|
si eu am vazut ...ce a pus la masina ..era azi pe partea dreapta dupa damila ...
|
frumoasa masina
te-am vazut azi bestial sunet coboram de la nr2 si aud odata vrummmmmm vad masina,dupaia ai coborat pe la spital in jos si te auzeam de la harry |
luci4n_vl: hai coane...
daffy duck™: nr: phenomenon(asa am avut si la legale) privat4u2: acum acum trusca: eeee.. kitz`: da, am avut ceva treaba pe acolo:) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
P.S. pune odata poze cu ce ai schimba, ca o sa vii la 4tuning si o sa te intrebi de ce zboara obiecte spre tine :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote:
de ce nu iai facut repede 2-3 poze???? |
9 Attachment(s)
in sfarsit Hamann roof spoiler
|
ooo Domnu` Provenzano.. da` dumneata pui numa goodies pe bijuteria asta.. felicitari pentru alegerile facute ! arata PHENOMENAL ! :D
|
eXeqTr: thx. am muncit azi toata ziua :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning