![]() |
Re: Intalniri Mk3 - Bucuresti
salut. intalnire ,cva, weekendul acesta intre posesori de g3 ?
as avea si eu cateva nedumeriri in legatura cu g3-ul meu si cel mai bine se afla din experienta, nu? :p |
vineri acum, ora 21:00 fix in fata la Academie ( la eroilor, cum urci panta spre razoare ) ... chiar in fata ... mergem in parcare la mallu ala nou "Cotroceni park" sau in plazza ... mergem intai aici la apaca ca e mai aproape sa vedeti daca va place ... e lumina, super libera parcarea la -1 ... nu avem probleme cu nimeni ...
deci vineri in fata la academie la eroilor la ora 21:00 ... daca intarziati veniti in parcare la mall la -1 |
si sa facem si prezenta ... cn e prezent vinerea asta ?
|
eu nu:(
|
vin si eu. daca ma primiti. si chiar imi pare rau kze k nu vi pt k vroiam sa vad si eu masina ta.... poate totusi reusesti.deci ramane la 9 in fata la academie ??? respect
|
si eu
|
Quote:
|
Prezent
|
s-a ivit cva si nu cred ca pot ajunge in timp util. dak termin pe la orele 23 mai este cinva strans ?
|
daca vi dupa 9 si 15 ... vii in parcare la mallu ala nou ( Cotroceni Park ) .. este de la razoare prima spatatie pe bd timisoara ( la apaca ) ... vii acolo la -1 si ne gasesti in parcare, stam pana la 11-12 ...
|
nu promit nimic ... :(((
|
am rzolvat pana la urma ajung si eu:)
|
asa.... pana la urma ne strangem ceva oameni ;)
|
este careva care sta prin zona dristor, mihai bravu... si vine la intalnire?
|
cica da
era pt andrei :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning