![]() |
re: MK3 - G E K
daca nu ai cu cine sa vorbesti de ebay, vorbim. fata de pretul ala mai pui vreo 25 transportu
|
Quote:
totusi mai bine mai strangi cativa banuti si iti iei o suspensie reglabila fata spate...sa o poti lasa cat vrei :twisted: multa bafta! |
i understand :-? pai asta o sa fac mai strang bani si iau reglabila, nu de alta dar tot vine iarna si nu vreau sa nu pot folosi masina deloc
|
Quote:
|
:( :( :( :(
|
Quote:
|
pai e mai potrivit sa il las pe RideTheRiddle sa posteze.
din punctul meu de vedere...s-a intamplat ceva de care chiar imi pare fooarte rau... |
Quote:
|
Quote:
|
andrei ce ai patit?
|
nu a patit nimic
|
Azi 13.12.2010 goalfa a facut 2 ani de cand am inmatriculat-o, tot azi 13.12 s-au facut actele si si-a gasit alt proprietar.... intradevar trist, pentru mine ceva mai mult, dar nu mai era ceea ce aveam nevoie in viitor.... asa ca, cu parere de rau spun
THE END! |
pacat ca ai investit multi bani in masina dar intr-un fel ma bucur pentru tine daca iti doreai asta. spre ce masina te orientezi?
|
:sad: :sad: :sad: sper sa gasesti ceva care sa se potriveasca nevoilor tale... sper ca nu te lasi de tuning, nu? :lol: Macar acolo o janta ceva :lol:
|
Quote:
viitoarea haimana va fi ceva cu 4 usi, gen passat, as vrea sa raman tot in marea familie vw :) Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning