![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
Quote:
|
vai de diferentialele mele . :lol::lol::lol:
|
Drift season is back :-) :-)
Benzina in razervoare si la DRIFT.... |
s-a scumpit benzina =)) ... si tigarile
|
vreau si eu un mail cu zapada :(
|
la multi ani! tuturor membrilor ACCELERATE CLUB. cineva zicea mai sus ceva de folii auto as dori si eu!
|
Am un anunt important de facut!!! Tocmai neam apucat sa facem si pagina Membri a site-ului clubului si as dori ca fiecare membru sa ataseze cateva poze ( una din profil de preferat + celalate cu masina, masinile) , linkuri cu filmuletele propii, si o descriere dupa urmatorul model:
Despre mine: cateva date despre tine: Hobby-uri mai interesante, caracter , etc stiti voi aici ..... Data nasterii:15.05.1988 Varsta: 99 ani Yahoo! id: Masina: Ford KA An fabricatie: 2003 Capacitate motor: 1300 cmc Duratec Putere: 69 CP Tractiune: Fata Combustibil: Benzina Cutie de viteze: manuala 5+1 PS: ASTEPT PROPUNERI MAI BUNE SAU MAI PROASTE LA MODELUL DE DESCRIERE PE CARE LAM FACUT!!!! |
1 Attachment(s)
cam asa ceva va aratala fiecare membru !!! astept pareri!
|
copile scoate dublura si lasa sigla unde era , pe partea alba scrie membrii ca aia e pagina si mai jos pt fiecare ok?
|
ok unchiule!
|
La multi ani!
1 Attachment(s)
La multi ani tuturor ce poarta numele de Ion si Ioana!
La multi ani din partea clubului si lui Nemes Ion care isi sarbatoreste ziua de doua ori astazi! ;) Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti! |
Salutare acceleristi,insfarsit langa familia mea:D:D:D
|
Am sa-mi prezint si eu masina asa cum toata lumea a facut-o:
vw golf 3 gti edition motor 2000 8V 116CP suspensi sport evacuare sport interior sport, gti edition spoiler fata sport jenti de 15'' |
!!! Rog NOI membrii sa adere la User Group si anume Accelarate Club.
4TuningRO > User Control Panel > Group Memberships |
ANUNT ACCELERATE CLUB !!!!
Dragi acceleristi. Deoarece foarte multi dintre voi au uitat de cotizatia lunara de 15 lei si deoarece forte multi nu au achitat niciodata aceasta cotizatie, va anunt ca in IANUARIE , fiecare membru trebuie ca cotizeze 50 de lei. Acesti bani sunt necesari pentru achizitionarea de banere si stickere. In cei 50 de lei platiti, fiecare membru o sa primesca si cate un tricou cu inscriptile clubului ACCELERATE. Din februarie, cotizatia ramane 15 lei pe luna. Va multumesc. CCY |
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning