![]() |
Re: Cafeneaua membrilor KATANA TEAM
Mai nimic ... frig si cam atat :)
|
Ai ajuns acasa Stefane ??
|
Am reusit si eu sa ajung ... dupa aproape 9 ore de mers cu trenul ( probleme cu zapada ) ... A fost o adevarata aventura aceasta intoarcere acasa :)) ....
Cum e merge treaba prin Germania ?... A fost placut zborul ? |
Quote:
Sarbatori fericite tie si baietilor. Ne auzim la anul pe acasa .... |
Quote:
ps. pe acasa e frig ...multa zapada... stefane ti`a placut in seara asta nu?:D cand mai iesim asa? |
Salutare baietii !!!! Sa dea dreaq ca la anu care vine sa nu ne intalnim sanatosi , voinici si putrezi de bogati :)
La Multi Ani membrilor clubului Katana ! |
Quote:
Sarbatori fericite , sa ai grija de piticul tau, de familie , sa fii sanatos si sa duci la bun sfarsit planurile propuse. ps. Stim ca esti fanul nostru NR.#1 8) |
Quote:
|
The Wanted Cars va ureaza....
LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE , TUTUROR ! SA AVETI PARTE DE NOROC , FERICIRE , IMPLINIRI IN VIATA SI TOT CE VA DORITI ! SARBATORI FERICITE ! Beny |
Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din traista lui darile mosului langa brad si langa foc sa va umple de noroc. CRACIUN FERICIT
Cosmin- Yea Racing Club |
La Multi Ani Stefane , de Sf Stefan :) Sa fii sanatos si la punga gros !!!!
|
Quote:
|
Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul!Sarbatori fericite!!!
|
LA MULTI ANI KATANA TEAM !!!!! |
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:52. |
- Copyright 2026 4Tuning