![]() |
Re: 1 mai 2009, 402 m @ Constanta
Nashpa! Aiurea! Cam nasol!
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/121111-delta-speedline-challenge-editia-doua-17-09-tulcea.html am inteles ca asta e threadul oficial ...si oricum , vad ca evenimentul e trecut si pe prima pagina a forumului , dar fara link |
cursa anulata, care defapt nu a fost niciodata organizata, neconformitate, necoordonare, neintelegere organizatori si autoritatiile locale...pe scurt "BULL***"
|
Acum ce este drept asteptam DREPTUL LA REPLICA
asteptam asteptam ..............motivele........... |
linisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee se aud pasarelele.........cipcirip
|
Hai sa fim seriosi vina politiei pe naiba pe la 10:45 cei din LR se prapadeau de ras si faceau misto de daciile care treceau pe acolo......altadata crede ti ca o sa se mai poata organiza ceva cand toti fuierau si huiduiau politia.....sa fim seriosi
P.S. Daca nu ploua de vina sunt autoritatile crede ti ca dumnezeu e tigan ? |
Cred ca asta ar fi cel mai potrivit moment sa va reamintesc ca pe data de 17 MAI 2009 pe aeroportul Delta Kogalniceanu din TULCEA va avea loc a doua editie a DELTA SPEEDLINE CHALLENGE......de aceasta data va fi la un cu totul alt nivel......cronometrare....si tot ce mai trebuie.Va asteptam in numar cat mai mare......pt ca garantat o sa iasa mega show...ca si data trecuta
|
din ce a zis sebastian.. vina ii apartine doamnei elena francu,directorul executiv al DSJ Constanta.. care din greseala probabil.. a uitat sa le spuna celor de la LR.. sa semneze nush ce chestie.. in care se specifica faptul ca pe 2 mai cursa s-a anulat insa nu si pe 3 mai.. oricum.. sa speram ca peste 3 saptamani [cred ca pe 31 mai(duminica) si nu pe 1 iunie(luni)] va fi mai bine..
|
pacat,erau multe masini,multa lume,uscat afara,mergea bine de tot,sper sa se tina pe 31 mai si sa vina cel putin acelasi numar de masini care a fost azi,poate e si mai cald si aia e
|
Quote:
Totul a fost .... un mare BULL*** cum zicea un prieten de-al meu .... |
Parerea mea: vina militziei.Nu din cauza huiduielilor n`a mai avut loc toata treaba, k nu decide un plutonier capsuna care s`a simtit lezat ca l`au huiduit.tinand cont ca nu a fost nici o liniutza, partea cu huiduielile a fost una din cele mai frumoase :)))8)8) huaaaaaaaa =))))
|
Nu o mai dati pe militie politie pompieri primarie ! Organizatorul nu a avut toate aprobarile ! Punct ! RUSINE !
|
Quote:
|
Aprobarile au fost toate, totul a fost pus la punct doar ca peste noape au stabilit altceva.
As vrea sa nu ne jignesti nefiind in cunostinta de cauza cina a vrut a avut acces la acte inclusiv Dl. Primar Mazare ca s-a enervat rau cand a vazut ca nu era corect informat si a dat ordin de organizare imediata insa jandarmi nu au putut asigura ordinea publica. Am sa va explic mai tarziu cum a fost posibila aceasta magarie. |
Quote:
Totul a fost ok, pana la un moment dat cineva, brusc a refuzat sa admita aprobarile deja emise. Daca voi credeti ca e vina organizatorilor si ca noi avem interes sa nu se tina. Pana acum locatia vi se parea ok, acum brusc e cea mai naspa? Si nu inteleg care e faza cu banii luati, ca eu unul nu stiu sa fi dat cineva bani pe inscriere , pentru ca fisele erau la mine in masina. Asa ca nu dezinformati. PS: Cerdeti-ma ca nu as vrea nimanui sa treaca prin stresul prin care am trecut ieri si azi, drumuri, telefoane samd. Vom prezenta in curand un comunicat oficial legat de aceasta cursa. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:09. |
- Copyright 2026 4Tuning