![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
hai cu pozele.... ai mai facut ceva la masina? ai echipato???
|
Quote:
|
Interesant materialu de pe bord...arata bine e ceva nou la noi dar arata bine am mai vazut asa ceva pe elemnte de caroserie si tot bine arata.Bafta in continuare!!!
|
salut
a iesit foarte frumos vopseaua echipeazo.......... nu am urmari tot topicul dar am vazut ca ti-ai luat geamuri electrice spunemi te rog esti multumit de ele? ai avut probleme la montaj? sau montat greu? sau nu le-ai montat deloc?? |
3 Attachment(s)
Quote:
__________________________________________________ _______________ sa mai pun o poza 2 :D |
8)
Ce bine arata fara bara spate :D |
Arata foarte bine rezultatul , dar ce are in spate stanga?
|
Quote:
On: Arata frumos de tot. D-abia astept sa o vad montata. Cat te-a dus vopseaua? cu tot cu cuptor si toate cele? |
Quote:
preturile le tin pentru mine nu vreau sa fac cacealma din asta ca pe urma zic ca am platit suma yyy si pe urma posteaza x si y ca ba e mult e nu stiu ce sau nu stiu cum ... vreau sa pastrez topicu strict si la subiect ,sper sa nu te superi acuma |
Doamne ce belea e culoarea asta... prinde super pe maşină... Abia aşteptăm s-o vedem gata şi aptă pentru asfalt!! Chiar că arată super tare fără bara de pe spate!
Baftă în continuare!... |
Hai sa-ti dau o pereche de jante pe 15 ieftine. Nu ii cine stie ce model dar ar arata mult mai bine masina cu ele ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Ar arata frumos o bara dintr-aia masiva, nichelata, asa cum se gaseste pe modelele de Renault 12 TL.
|
Bravo domne!Iata ca munca depusa nu a fost in zadar, iar in legatura cu culoarea ce sa zic foarte frumoasa ;sper sa o vedem gata cat mai curand!:dance:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning