![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
nu trebuie dus la un service .fa doar un hard reset si o sa mearga ca nou.
inainte de asta muta numerele de telefon pe cartela. |
Re: Programe - Nokia 6600
Quote:
Poti sa imi zici tu mie un telefon fara NICIO problema ? Evident ca nu, nu exista asa ceva, toate au cel putin un punct slab. Apropo, am un 6230i care in toamna implineste 5 ani de zile. Are lejer peste 500h lifetimer si functioneaza impecabil. Chiar si carcasa este originala si arata de 9/10. De prost ce este...numai belele mi-a facut. Acum il tin in cutie si il folosesc o cand imi aduc aminte, sa se mentina in forma. Chiar si acumulatorul este original si ma tine cam 2 zile la folosire normala. |
Re: Programe - Nokia 6600
Şi eu am un 6230i şi sunt super mulţumit de el.
Singurul defect este că se cam duce bateria aia pentru memoria la ceas. După 1 an, maxim 2 ani, cedează şi se restează ceasul şi dacă scoţi o secundă bateria. |
daca nokia nu face telefoane bune si performante.. sa ne aducem aminte de primele modele business , 51xx , 61xx ,62 63xx , comunicator-ul care in anul 1999 era ceva nava spatiala cu procesor AMD 486 si slot card MMC. Ce telefoane erau in 99 cu asemenea caracteristici? alcatel one touch ? Motorola startac ? Dar in 2000 cand a iesit 9210 cu ecran color cat china ? Cand a aparut in 2001 nokia 8310 cu ecranul albastru,mic , usor, cu radio, IR , jocuri 3D pe vremea aia restu mestecau paine cu sana. Era alcatel 301 si 311 care era mai avansat cu sunete poly , tare concurenta ! Nu stiu daca a fost joc mai popular pe telefoanele mobile decat Snake,care a fost doar pe telefoanele nokia..Nu stiu ce telefoane luxose ,elegante au avut celelalte mari companii,cand a aparut 8910 telefonul a facut valuri de la mic la mare avand in sprijin si fratii mai mici 8810 - 8850, iar concurenta lui era.. ? Telefonul si-a tinut pretul si inca se plateste bine pe unul in stare foarte buna..Si dateaza din 2002 ,vremuri in care telefoanele inca erau o chestie noua,care inca avea de oferit multe evolutii in urmatorii ani.Pe vremea cand nokia avea ecrane mari si camere foto+video+slot card restu se chinuiau sa scoata sunete polifonice.Tin minte cand am avut primul 6630,avea o camera senzationala la momentul respectiv si un zoom 6x de invidiat..Ghinionul a fost ca nu s-a decodat decat dupa un an jumate sau ceva de genu,si am fost nevoit sa il folosesc pe post de aparat foto.. Dar nu m-a deranjat , telefonul era prea tare.. Am avut telefoane de toate tipurile,de la scump la ieftin, dar pe langa nokia la toate le lipsea cate ceva.. In prezent e ca la masini,toate arata bine,toate au linii frumoase, toate au motoare..Diferenta o face gustul,placerea si nevoia omului de a avea o masina fie ca e renault,opel sau skoda,mercedes sau bmw.. Nokia le cuprinde pe toate,am ramas pe nokia de cand am avut primul telefon 3210,o caramida adevarata..Dar si atunci era superior fata de alte telefoane. Am cateva telefoane nokia modele veterane cum ar fi 6210,5110,6150,6310,7110,6650,8850,6230i,6610,e50 care inca se pastreaza foarte bine si e o placere sa ma mai joc cu ele chiar daca unele nu prea au ce oferi decat amintiri placute de pe vremurile monofonice.
|
Nu vinzi 8850'ul?
|
Cu toate ca ma cam bag aiurea in treaba asta sunt pe cale sa primesc pe mana un
Nokia 6110 Navigator (sper) Imi poate zice cineva ceva despre el , parti bune? parti rele? La ce bani trece unu SH dar cu accesorii (casti,incarcator,card) |
Quote:
|
Astazi am schimbat E52-ul cu un E72.Telefon foarte bun,recomand pentru business ;)
|
Quote:
|
Quote:
Sa stiu, e putregai telefonul sa il accept sau nu?:lol: |
Quote:
sunt foarte multumit de el,bateria tine in jur de 3 zile cu vorbit si jucat pe el gps-ul m-a scos din multe incurcaturi.. este rezistent la socuri si cazaturi singurul dezavantaj ar fi lipsa wireless`ului ( daca iti este necesar ) are soft`ul ok:-). daca doresti mai multe detalii despre telefon,ma poti intreba :D |
Quote:
|
am si eu un e71 si a inceput sa clipeasca ecranul cam la inteval de 5-6 secunde..i-am facut hard reset si soft reset din coduri..acum incerc cu nokia software updater..poate nu mai face..stiti cumva cam ce ar putea avea? multumesc;)
|
Caut acumulator pentru telefoul mobil chinezesc marca ZTC A66.Daca ma poate ajuta cineva ii multumesc anticipat.
|
Quote:
Da nu mult o sa fie in posesia mea :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning