![]() |
Re: Golf 4 - the bitch!
pana la urma unesti prelungirea cu bara? :D
|
da bine spatele asa clean
|
...nu mai este la moda" fara bandouri si unita ....deja este fumata"
...momentan ramane asa ;) |
:lol: Scuze, dar eu n-o inteleg p-asta cu "la moda"... Dupa ce criterii se stabileste ce este si ce nu este in trend?
|
..vorba vine ;) ....dupa atata timp trebuia sa va obisnuiti cu mine ...azi gandesc intr-un fel ,maine in alt fel ...poate maine le unesc ,poate nu ...sa vad cum vine iar daca nu imi place vad eu ce fac ...sa fie bine;)
.... si apropo ,mai trebuie si bani la "unit" si scos 8) |
Quote:
|
Mersi ,...printesa lu tata
|
Daca tot o vopsesti, scoate si bandourile. Nu mai uni fusta cu bara, daca lovesti putin fusta o sa-ti crape si se vede urat.
|
Jock ti-am postat ceva pe forum la noi :)))
|
jock, oricum e indiscutabil deja ca ai investit in masina...se vede, si se vede bine. Bravo si aplauze pt faptul ca ai ales sa iti faci o masina a ta decat sa iti cumperi din banii ce a costat masini + cei investiti ceva mai nou(respectiv mai scump). Putini din toti oamenii de pe forum au facut asa ceva, si mai putini au ramas cu picioarele pe pamant. Sa-ti traiasca fetitele si bineinteles tu sa traiesti tata, numai bine!
|
Quote:
...da :twisted: , poate cade noroc si peste mine sa prind" o reglabila ieftina ....nu'i graba ;) Mersi Korne ,si tu sa ne traesti ....si da , a fost stock masina ,am luat'o de la 0 ...cel mai mult ma intereseaza sa fie functionala ;) ..restu?...facem si noi ce putem Quote:
|
2 Attachment(s)
....am reusit sa pun si eu franele ,cu ocazia asta am schimbat si lichidu de frana....+ bucsele de la bara stabilizatoare ,parca este alta masina ;)
|
gogule vreau si eu discuri d'astea....da problema ca la mine sunt mai mari ca dimensiune...fata de tine
p.s: nu te mai lauda atat ca ti-ai luat masina de la 0...ca nu esti singurul :lol: |
..nu m-am laudat ca sunt singurul .....dar in schimb ma laud ca este facuta de mine ,buna /rea ,este a mea :drunk:
p.s ...merita toti banii ,discurile astea ;) |
salut. zi-mi te rog de pe ce masina provin lupele astea: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1267702719 !!! dau o bere :D cat despre masina.. arata foarte bine tinand cont ca e facuta de tine dupa ideile tale,la urma urmei asta e cel mai important :!::!:
le: vai de capul meu :( am vazut lupele,dar nu si ce scrie deasupra lor. scz :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning