Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

dany2good4u 27-07-12 19:19

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
pareri?bara fata e cam nereusita...

Manson 27-07-12 20:12

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5117359)
Low enough? b-)

ME gusta:)

cubteen 27-07-12 21:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5117782)
nu mai am tmp de bg,dar o voi pune asa,un a3

ma scuzati nu am fost obsrvat capacul de la rezervor:oops:

red_fury 27-07-12 23:27

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5118061)
ma scuzati nu am fost obsrvat capacul de la rezervor:oops:

incearca sa lucrezi numai cu poze la rezolutii mari. am observat ca de obicei jantele (si ce mai adaugi de pe alte masini) nu sunt clare.

cubteen 28-07-12 01:12

Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 5118169)
incearca sa lucrezi numai cu poze la rezolutii mari. am observat ca de obicei jantele (si ce mai adaugi de pe alte masini) nu sunt clare.

am inteles.multumesc pt ajutor:D

dany2good4u 06-08-12 14:39

2 Attachment(s)
si eu care ma asteptam sa vad cateva proiecte vt aici pt ca nu mai intrasem de ceva vreme...vin eu cu ceva...

bluey 06-08-12 18:35

Userul cubteen ne-a parasit din fericire pentru aproximativ 2 saptamani.
Sa speram ca gaseste un manual de gramatica limbii romane sa il studieze cat are pauza.

lovenady 07-08-12 11:23

2 Attachment(s)
Vin si eu cu un golf 5 la care am incercat sai fac body kitul full brush ,stiu ca sunt unele parti care nu miau iesit dar am incercat sa fac tot ce am putut ,partea de sub grila stiu ca nu mia iesit ,astept pareri de la voi . si multam mrsika pt tutorialu cu aripile

red_fury 07-08-12 11:43

Mie imi place.. arata bine!

Fear 08-08-12 07:58

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5129462)
Vin si eu cu un golf 5 la care am incercat sai fac body kitul full brush ,stiu ca sunt unele parti care nu miau iesit dar am incercat sa fac tot ce am putut ,partea de sub grila stiu ca nu mia iesit ,astept pareri de la voi . si multam mrsika pt tutorialu cu aripile

Nu arata rau, insa e un pic blury kitul dupa parerea mea si asa cum ai zis si tu, partea de sub grila si de sub faruri se mai poate lucra.Oricum esti pe drumul cel bun, la cat mai multe!:D

dany2good4u 12-08-12 13:20

2 Attachment(s)
fiat brava

KillerINC 12-08-12 17:44

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5135070)
fiat brava

dragutel, dar nu inteleg de ce i-ai facut lupa farurilor rosie.

p.s. e Fiat BRAVO, nu BRAVA

stefanalecu1 12-08-12 18:59

1 Attachment(s)
A extreme Smart car. Cum e? Nu e prima data cand fac VT pe aici si pe deviantart.

dany2good4u 12-08-12 23:28

Quote:

Originally Posted by stefanalecu1 (Post 5135432)
A extreme Smart car. Cum e? Nu e prima data cand fac VT pe aici si pe deviantart.

draguta,trebuie sa recunosc ca imi place ideea cu poza originala ca afis pe perete,insa nu inteleg ce cauta ceasurile acelea pe parbriz...

dany2good4u 13-08-12 11:41

4 Attachment(s)
mercedes AMG

Fear 13-08-12 14:13

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5136256)
mercedes AMG

In sfarsit! Cineva care se chinuie sa faca o lucrare mai reusita,bravo, asa da! Asta vrem pe forum!
Ca si greseli,pragul (la unghiul spate) si bara spate sunt putin blury dar per total e bn!
PS:maine apare silvia s13 b-)

dany2good4u 13-08-12 14:29

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5136436)
In sfarsit! Cineva care se chinuie sa faca o lucrare mai reusita,bravo, asa da! Asta vrem pe forum!
Ca si greseli,pragul (la unghiul spate) si bara spate sunt putin blury dar per total e bn!
PS:maine apare silvia s13 b-)

multumesc.sper sa imi iasa din ce in ce mai bine.

stefanalecu1 13-08-12 14:55

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5135873)
draguta,trebuie sa recunosc ca imi place ideea cu poza originala ca afis pe perete,insa nu inteleg ce cauta ceasurile acelea pe parbriz...

ca raspuns pentru ceasuri: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm . acu stii de unde?

stefanalecu1 13-08-12 20:11

2 Attachment(s)
Volkswagen CC R34. Cum e?

dany2good4u 13-08-12 22:56

Quote:

Originally Posted by stefanalecu1 (Post 5136485)
ca raspuns pentru ceasuri: http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm . acu stii de unde?

poate sunt mai greu de cap,dar tot nu inteleg,ma refer nu ceasurile nu se pot reflecta in parbriz...

cannonball 13-08-12 23:10

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5137131)
poate sunt mai greu de cap,dar tot nu inteleg,ma refer nu ceasurile nu se pot reflecta in parbriz...

Unele masini (seria 5 de ex.) pot face proiectii ale bordului pe parbriz pt o vizualizare mai usoara.

cubteen 13-08-12 23:18

Si asa dupa ce am iesit din puscarie,timp de o saptamana dinca cuaza unuia care ma stresat am zis sa mai fac si eu ceva finut,si anume un Golf 4 Low enough:DStiu,jantele,le voi repara in seara aceasta imi cad ochi in gura de oboseala.:(

cubteen 13-08-12 23:20

2 Attachment(s)
ups,am uitat sa pun pozele,scz:))

cubteen 13-08-12 23:23

2 Attachment(s)
si sa va mai pun un proiect asa sa va inveselesc un pic cu el:))

stefanalecu1 14-08-12 10:28

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5137169)
si sa va mai pun un proiect asa sa va inveselesc un pic cu el:))

selectii cam cioplite,dar de la distanta nu se observa. sa ghicesc... totu' aproape full brush?

cubteen 14-08-12 10:59

Quote:

Originally Posted by stefanalecu1 (Post 5137479)
selectii cam cioplite,dar de la distanta nu se observa. sa ghicesc... totu' aproape full brush?

Da este un full brush inafara de whell..:Din rest totul full brush..bine stiu ca nu arata cine stie ce dar am evoluat foarte mult:oops:

cubteen 14-08-12 11:11

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 5128898)
Userul cubteen ne-a parasit din fericire pentru aproximativ 2 saptamani.
Sa speram ca gaseste un manual de gramatica limbii romane sa il studieze cat are pauza.

i'm sorry,doar 1 saptamana:P...Nu am gasit manuale,biblioteca era plina cu oameni asemanatori sunt ca mine:))....si eu nu am luat pauza de la proiecte am luat pauza de pe forum.Pace!!!;)

dms28 14-08-12 11:35

2 Attachment(s)
sunt si eu la inceput si as vrea sa arat ce pot modifica si eu in photoshop la o masina:D

cubteen 14-08-12 11:37

Quote:

Originally Posted by dms28 (Post 5137558)
sunt si eu la inceput si as vrea sa arat ce pot modifica si eu in photoshop la o masina:D

Frumoasa lucrarea.continua tot asa;)

cubteen 14-08-12 11:39

1 Attachment(s)
si cu noul set de jante.:Xsi capacul de la rezervor:D

Ca$$ 14-08-12 12:14

daca vrei sa mai fii printre noi, te rog SA CITESTI REGULAMENTUL si mai ales SA IL RESPECTI!!!! si sa termini cu aluziile astea de copil...ti s'a zis sa consulti gramatica pentru ca nu stii sa vorbesti...

dms28 14-08-12 12:36

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5137604)
daca vrei sa mai fii printre noi, te rog SA CITESTI REGULAMENTUL si mai ales SA IL RESPECTI!!!! si sa termini cu aluziile astea de copil...ti s'a zis sa consulti gramatica pentru ca nu stii sa vorbesti...

despre cine este vorba Ca$$?

Ca$$ 14-08-12 12:41

de cubteen, nu de tine

dms28 14-08-12 12:48

cubteen are dreptate Ca$$ faci dubluposturi si nu prea incalzeste pe nimeni... acolo jos la comentariu e buton de edit si poti scrie sau reface comentariu ;)

red_fury 14-08-12 12:54

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5137562)
si cu noul set de jante.:Xsi capacul de la rezervor:D

Doamne.. nu mai pune mai toate porcariile facute in 10 minute. Ai impresia ca intereseaza pe cineva astfel de lucrari? in +nici nu ai ce comenta pe asa "lucrari".
Si mai terminate cu posturile astea inutile si unul dupa altul! Exista butonul pentru Editere daca vrei sa adaugi ceva.
sincer.. un copil normal la 17ani nu s-ar comporta asa..

dms28 14-08-12 12:58

2 Attachment(s)
mai revin cu o lucrare facuta :)

cubteen 14-08-12 13:35

2 Attachment(s)
Si cica inca un golf 4:D
Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 5137660)
Doamne.. nu mai pune mai toate porcariile facute in 10 minute. Ai impresia ca intereseaza pe cineva astfel de lucrari? in +nici nu ai ce comenta pe asa "lucrari".
Si mai terminate cu posturile astea inutile si unul dupa altul! Exista butonul pentru Editere daca vrei sa adaugi ceva.
sincer.. un copil normal la 17ani nu s-ar comporta asa..

Nu iti place nu comenta frate,eu lucrez cum pot si cum stiu,daca nu pot mai bine nu pot,asta este viata.:-Psi de la tine inca nu am vazut vre-o lucrare:D,Asi dori sa vad si una de a ta:D
Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5137604)

Ok,lam citit si pe ala...acum sunteti multumiti,si imi cer scuze dublu posturile,dar eram prea obosit aseara,ca am uitat sa pun si pozele,si am uitat de chestia cu edit,i'm sorry..:(

cubteen 14-08-12 17:29

2 Attachment(s)
Am vazut ca numai tuning exterior facem cu toti,si am incercat si eu ceva cu un interior de golf 4:oops:

Ca$$ 14-08-12 20:09

pustiule...o masina pe zi...una si buna...nu 10 si praf toate...in plus...regulamentul ala de care vad ca tie nu iti pasa absoult deloc si zice chestia asta: "o masina pe zi". Iti promit ca la urmatoarea incalcare a acestuia o sa iti iei ban 2 saptamani.

Fear 14-08-12 20:29

Cubteen, cu toate ca risc sa imi iau ban cateva saptamani datorita limbajului, dar dai dovada de nesimptire si de sfidare, nu esti tu omul care sa ii poata comenta lui Ca$$ si poate ca sunt prea direct acum, dar nu ai nici o treaba cu tuningul virtual.
Demonstreaza-ne ca ne-am facut o parere gresita despre tine!

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning