![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Daca mai aveam civic-ul ma dadeam cu cea mai mare placere.
Nu am stat niciodata sa calculez cat face 0-400m. Nu sunt adeptul liniutelor;ma dau rar, foarte rar. Insa eu ti-am zis de rezultatul de atunci: ca nu ii tragea masina lu ala bine, ca nu stia soferul, ca era prea gras, etc, detaliile astea pe mine nu ma prea intereseaza. Si da, civic-ului ii plac turele mari, in special cele dupa 5000 rpm. 22VIN: ai condus 1.8 i-vtec 5d? @300zxtt: nu am inteles, are 136 cu soft, sau are 136 cp si are si soft. Pai bate spre 160-170 inseamna. |
M-am dat eu stock cu mazda 6 benzin stock.
Ambele masini 140cp si greutati apropiate. Dieselul batea benzina de fiecare data. O.T. Tot stock am vazut si diferenta intre manuala si dsg pe masini identice. |
Quote:
|
Quote:
|
Eu am avut un mic soc cand am vazut cum trage 320d automata. Ma asteptam sa afume putin 320d manuala, castigand timp la schimbat trepte. Insa a cam furat-o.
320d manual cu care am mers, tragea bine de tot, cel putin, treapta 2 si 3 rupea aderenta la 2000 rpm. Automata e mai confortabila de condus. Dar performante mai slabe decat manuala, consum mai mare. |
Quote:
|
VTEC - Pentru ca ai nevoie de o denumire pompoasa ca sa spui ca motorul tau nu are niciun fel de cuplu pana la 5.000 rpm. :rolleyes2
|
E46 320d cu 136 cai e stock, injectie clasica. E si varianta 320d 150 cai stock, dar ala e common-rail. De aici in sus fiecare cu softul lui, dar si stock si cu soft e mai fiabil cel common-rail. :)
|
Quote:
e 46, 320 td, 150 cai, anul 2001-2005, face suta in 8,7 - 9,1 s. http://www.auto-data.net/de/?f=showCar&car_id=9973 e 46, 325 ti, 192 cai, anul 2001-2005, face suta in 7,1-8,2 s. http://www.auto-data.net/de/?f=showCar&car_id=9974 Pina in 200 de cai, haa ? Serios ? |
pai omul a zis ca bate multe..:lol:
Pot fi masini de pana in 200 de cai cu 2 tone greutate .. sunt multe variabile la mijloc. Prea va axati numai pe cai.. conteaza la o masina greutatea, cum pune puterea pe asfalt , and so on. |
Quote:
sunt masini si masini....eu iti aduc bmw e 46,320 diesel,automat,stock,care iti bate 323,e 46,manual,coupe si din mers si de pe loc.... adu tu masina,benzina de 140 cai,stock,care sa stea cu 320 diesel stock,automat si facem proba oricand vrei tu.... |
Quote:
|
Quote:
|
Fight! Fight!! Fight!!!!
Fight! Fight!! Fight!!!! Fight! Fight!! Fight!!!! Fight! Fight!! Fight!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning