![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
WAKE UP GUYS!!!!!!!!!!
de la postul asta Quote:
|
Quote:
eu deja m.am plictisit sa zic aceleasi chesti..adevaru e ca nu se mai face vt ca altadata..pe nimeni nu mai intereseaza un tutorial un sfat care i se da..nimic nimic.. |
Quote:
|
Quote:
Mare pacat! Imi pare rau ca las acest mesaj, dar chiar asa e... |
postati voi primele voastre lucrari ,pun pariu ca tot avioane faceati ,aia e ,s-a dus generatia aia,lasati oamenii sa invete..
Nu ii pup in fund ,dar nici sa le neglijam meritele.. |
Quote:
|
Quote:
|
Mai, ideea era sa incepeti treptat ,sa nu va aruncati din prima la avioane, nu trebuie sa incepeti cu full brush.Faceti copy&paste pana cand va iese bine,si apoi va bagati la avioane.Nu are nimeni nimic cu voi,ba chiar va invatam de bine! E advarat poate nici noi nu eram buni la inceput, dar ne dadeam silinta, ne chinuiam zile intregi la o masina , doar doar vor fii mai putine greseli si vom fii apreciati.
Cubteen,doar ca idee,fara sa te superi, nu ar fii fost mai frumos,ca in loc sa ii ridici toate portierele posibile chevroletului acela, sa ii fii decupat rotile corect si sa ii fii facut o umbra?sincer acuma?:D Nu spune nimeni sa nu postati aici. Noi v-am dat un sfat, daca vreti tineti cont de el daca nu, nu.Succes si mai departe! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva rapid! Pareri?
|
Quote:
Pe bune acum...tu te-ai uitat la ea cum arata inainte sa o postezi..sau ai pus-o asa de umplutura??:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau sa fi zburat direct la brush....multi nici nu stiu ce e ala brush! sunt sigur de asta, ei zic ca dai pe unealta aia si gata. gandeste te din c/p cum ieseau masinile lui xxdadixx! cum e vb aia...baby steps...nu sari de nebun la ceva ce sigur iti iese aiurea |
Si nu imi dau seama de la ce cacat ati inceput voi discutiile acestea,si numi dau seama ce vreti de la noi,bine stiu am mers departe,am incercat si cu brush,am incercat de toate,ca dori nah,daca nu incerci ceva in viata aceasta inseamna ca esti prost,pana la urma voi credeti ca vom putea lucra mai bine ca va farmati voi acolo,nici de gand,vom lucra mai bine daca tot lucram non-stop,si incetul cu incetul invatam,si daca vreti sa renuntam,o vom face si pe aceasta sa fiti voi fericiti.Cu respect Teen!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pun si eu o Dacie facuta de mine, din pacate nu am mai avut rabdare sa ii schimb fundalul dar astept pareri!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si un mk3,sper sa va placa,inca sunt in cautare de bg:D
|
2 Attachment(s)
pareri?
|
1 Attachment(s)
Quote:
"I NEED AIR".....cu o bara ca aia sigur o sa-ti fiarba motorul. Nu folosi smudge tool pe suprafete cu mult noise decat daca anulezi tot noise'ul de pe suprafata respectiva(in cazul de fata de la bara in sus pe toata lungimea masinii) Ai lovit-o acolo sau ce?Pt ca esti incepator si nu stii sa reproduci liniile usilor lucreaza numai in selectii,dintre care vei scoate liniile usilor Daca pe usa apare reflexia de pe jos, pe bara ta brush de ce nu apare? Ce reprezinta linia aia alba? Din nou nu "torelam" asa ceva. Pt a nu mai avea probleme cu selectarea liniilor curbe folosim pen tool(vezi ex) Iar in privinta rotilor iar ai folosit un donor mic sau stramb sau de proasta calitate.Pt inceput bazele tale trebuiesc sa aibe minim 1024x960 iar donorii de la 1600x1200 in sus.Baga la cap si bafta in continuare;) L.E.: @dany:Serios acum...golf3 van:writers_b?Daca tot faceti voi brush'uri sau alte chestii care va depasesc doar pt ca asa fac colegii vostri de forum ati putea sa va inspirati (asta nu inseamna sa copiati:punch:) macar de idei de tuning de la ei , nu cred ca s-ar supara cineva. |
@dany:Serios acum...golf3 van:writers_b?Daca tot faceti voi brush'uri sau alte chestii care va depasesc doar pt ca asa fac colegii vostri de forum ati putea sa va inspirati (asta nu inseamna sa copiati:punch:) macar de idei de tuning de la ei , nu cred ca s-ar supara cineva.[/QUOTE]
nu fac brush de obicei pt ca stiu ca nu prea imi iese bine,asta cu golf3 van a fost o idee pe moment...intrebarea mea este daca in general e bine facuta/daca progresez cat de cat... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
De cand nu am mai intrat pe aici ... una simpla, fara mari complicatii. Sper sa va placa.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pareri?greseli?
|
foarte frumoasa lucrarea:D
|
1 Attachment(s)
foarte frumoasa lucrarea??? nici pe departe....
cred ca poza mea spune totul |
2 Attachment(s)
Poate asta va place mai mult. Am reluat un proiect mai vechi , full brush Honda S2K. Hai , sariti cu furcile !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca un mk3:oops:,asi vrea sa stiu daca am mai evoluat de cand lucrez,sau sa ma las de photoshop:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Low enough? b-)
|
2 Attachment(s)
nu mai am tmp de bg,dar o voi pune asa,un a3
|