Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

cubteen 16-07-12 09:35

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5103958)
MS.a iesit bine chevy.am incercat si eu ceva pe 350-ul original pus de tine,sper sa nu te superi,dar nu facusem nici un 350 pana acum.

cum sa ma supar frate stai calm,poti sa imi iei toate originalele,numi apartin:Psi multumuesc frumos pentru apereciere,e frumos si 350 z-ul:D

Ca$$ 16-07-12 13:54

WAKE UP GUYS!!!!!!!!!!
de la postul asta
Quote:

Originally Posted by cipskate69 (Post 5039780)
Seat Leon FR20vTurbo
cam toata masina e brushata..inafara de roti..pareri ?!:rolleyes2

nu a mai fost prezentat niciun virtual tuning!!!! nu va mai bateti joc de masini!!!! daca sunteti incepatori, nu va aruncati la rachete!!!! incepeti cu un schimbat de jante, un coborat de masina, hai sa zicem si un schimbat de culoare si pe masura ce intelegeti mai bine cum sa folositi photoshopul, treceti si mai departe la modificari!!!

mrsika 16-07-12 15:26

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5104412)
WAKE UP GUYS!!!!!!!!!!
de la postul asta nu a mai fost prezentat niciun virtual tuning!!!! nu va mai bateti joc de masini!!!! daca sunteti incepatori, nu va aruncati la rachete!!!! incepeti cu un schimbat de jante, un coborat de masina, hai sa zicem si un schimbat de culoare si pe masura ce intelegeti mai bine cum sa folositi photoshopul, treceti si mai departe la modificari!!!

+1
eu deja m.am plictisit sa zic aceleasi chesti..adevaru e ca nu se mai face vt ca altadata..pe nimeni nu mai intereseaza un tutorial un sfat care i se da..nimic nimic..

cubteen 16-07-12 16:29

Quote:

Originally Posted by mrsika (Post 5104515)
+1
eu deja m.am plictisit sa zic aceleasi chesti..adevaru e ca nu se mai face vt ca altadata..pe nimeni nu mai intereseaza un tutorial un sfat care i se da..nimic nimic..

sper ca nu sunt si eu printre iei,stiu ca am incercat ceva full brush dar nu mia iesit asa ca am facut cate ceva mai simplu:Dsi cred ca lucrarile mele au inceput a evolua:D

Fear 16-07-12 18:29

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5104573)
sper ca nu sunt si eu printre iei,stiu ca am incercat ceva full brush dar nu mia iesit asa ca am facut cate ceva mai simplu:Dsi cred ca lucrarile mele au inceput a evolua:D

Ba da , din pacat si tu esti printre ei, are dreptate!Faceti chestii simple ma nu va bagati la avioane ca uite cum a ajuns topicul asta!
Mare pacat!
Imi pare rau ca las acest mesaj, dar chiar asa e...

keemo 16-07-12 18:43

postati voi primele voastre lucrari ,pun pariu ca tot avioane faceati ,aia e ,s-a dus generatia aia,lasati oamenii sa invete..
Nu ii pup in fund ,dar nici sa le neglijam meritele..

cubteen 16-07-12 21:32

Quote:

Originally Posted by keemo (Post 5104736)
postati voi primele voastre lucrari ,pun pariu ca tot avioane faceati ,aia e ,s-a dus generatia aia,lasati oamenii sa invete..

nu cre ca sa dus generatia,doar ca am incercat sa fac totul de o data,si sper ca ai observat in trecut nu erau atatea designuri si bine inteles asa de frumose precum sunt pana in momentul de fata,si recunos am vrut sa incep totul de o data,si am observat ca nu sunt bagat in seama am facut cum mia fost spus un coleg de-al vostru prin posturile urmatoare,incearca ceva cat mai simplu si iale pas cu pas,si asta am si facut,cei care sau plictisit de noi,va rog frumos incercati sa va plictisiti in continuare ca noi tot aici vom ramane,imi pare rau daca va deranjat postul meu.multumesc pentru cei care ma cred si chear imi pare rau cei care sau simntit:sad:

dany2good4u 16-07-12 22:51

Quote:

nu cred ca cei cu experienta de aici au facut full brush din prima incercare si a iesit extraordinar.am pus si eu lucrari si mi-au fost criticate,si incerc sa le fac din ce in ce mai bine.eu unu incerc sa fac fara brush pt ca stiu ca nu imi iese,daca deranjez pe cineva aici cu postarile mele sa ma ajunte si o sa le tin pt mine,dar cred ca nu le fac chiar atat de jalnic.plus ca cei care chiar fac lucrari bune nu posteaza prea des aici...e mai mult pt invatacei,pt acest motiv ma gandesc ca e si in categoria tutoriale&help.

Fear 18-07-12 05:55

Mai, ideea era sa incepeti treptat ,sa nu va aruncati din prima la avioane, nu trebuie sa incepeti cu full brush.Faceti copy&paste pana cand va iese bine,si apoi va bagati la avioane.Nu are nimeni nimic cu voi,ba chiar va invatam de bine! E advarat poate nici noi nu eram buni la inceput, dar ne dadeam silinta, ne chinuiam zile intregi la o masina , doar doar vor fii mai putine greseli si vom fii apreciati.
Cubteen,doar ca idee,fara sa te superi, nu ar fii fost mai frumos,ca in loc sa ii ridici toate portierele posibile chevroletului acela, sa ii fii decupat rotile corect si sa ii fii facut o umbra?sincer acuma?:D
Nu spune nimeni sa nu postati aici.
Noi v-am dat un sfat, daca vreti tineti cont de el daca nu, nu.Succes si mai departe!

sprite 18-07-12 08:34

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5101819)
si cred ca e cea mai reusita lucrare a mea:D

bara de fata vine cam ciudat , in rest felicitari 8)

cubteen 18-07-12 08:59

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5106290)
Mai, ideea era sa incepeti treptat ,sa nu va aruncati din prima la avioane, nu trebuie sa incepeti cu full brush.Faceti copy&paste pana cand va iese bine,si apoi va bagati la avioane.Nu are nimeni nimic cu voi,ba chiar va invatam de bine! E advarat poate nici noi nu eram buni la inceput, dar ne dadeam silinta, ne chinuiam zile intregi la o masina , doar doar vor fii mai putine greseli si vom fii apreciati.
Cubteen,doar ca idee,fara sa te superi, nu ar fii fost mai frumos,ca in loc sa ii ridici toate portierele posibile chevroletului acela, sa ii fii decupat rotile corect si sa ii fii facut o umbra?sincer acuma?:D
Nu spune nimeni sa nu postati aici.
Noi v-am dat un sfat, daca vreti tineti cont de el daca nu, nu.Succes si mai departe!

Fear te rog frumos imi mai explici odata ca nu am inteles,adica sa ii las portierele in jos,sau sa incerc sa lucrez la roti,ca habar nu am ce sai fac,si nu ma supar stai calm,hai sa incheiem discutia acesta ca dupa se vor ajunge pe la certuri si nu prea imi place.multumesc

cubteen 18-07-12 09:00

Quote:

Originally Posted by sprite (Post 5106370)
bara de fata vine cam ciudat , in rest felicitari 8)

mersi.stiu trebuia sa ii fac ceva clean,dar voi remedia problema:D

Fear 18-07-12 10:28

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5106398)
Fear te rog frumos imi mai explici odata ca nu am inteles,adica sa ii las portierele in jos,sau sa incerc sa lucrez la roti,ca habar nu am ce sai fac,si nu ma supar stai calm,hai sa incheiem discutia acesta ca dupa se vor ajunge pe la certuri si nu prea imi place.multumesc

in loc sa ii fii ridicat portierele, trebuia sa te ocupi de roti si umbra, asta am zis:D

cubteen 18-07-12 16:27

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 5106543)
in loc sa ii fii ridicat portierele, trebuia sa te ocupi de roti si umbra, asta am zis:D

pai daca portierele erau in plan asta am facut:)),ca eu cam ce visez noaptea fac ziua:)),dar voi mai lucra si la umbre,ca am de facut si bara clean

Maris 18-07-12 17:22

2 Attachment(s)
Ceva rapid! Pareri?

frost_dani 18-07-12 23:43

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5093760)
nici nu stiu care am facuto mai buna..dar am incercat

uat da fuc??? :))))

Pe bune acum...tu te-ai uitat la ea cum arata inainte sa o postezi..sau ai pus-o asa de umplutura??:evil:

cubteen 19-07-12 00:42

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 5107448)
uat da fuc??? :))))

Pe bune acum...tu te-ai uitat la ea cum arata inainte sa o postezi..sau ai pus-o asa de umplutura??:evil:

sorry,cam asa se spune,parca mi se parea mistoo in trecut,dar nah:))acum mi se face scarba cand o vad:))

dany2good4u 19-07-12 23:46

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5107497)
sorry,cam asa se spune,parca mi se parea mistoo in trecut,dar nah:))acum mi se face scarba cand o vad:))

cubteen ideea e ca te intinzi putin mai mult decat te tine patura...asa faceam si eu la inceput,voiam sa fac din masina normala cabrio....lambo doors,dar mai bine ma limitez la ce imi iese,si dupa cum ai vazut,ies mai bine decat avioanele tale,fara suparare,nici ce fac eu nu este perfect,sunt o multime de chestii care nu imi plac dar totusi arata mai bine decat ce faci tu,si asta pt ca te intinzi cam mult...fear avea dreptate,daca nu ridicai usile si nu puneai fata aia acolo iti iesea mult mai bine chevy ala sau ce e...

Manson 20-07-12 17:54

Quote:

fratelo ai mai vazut tu masini facute din fata sau lateral cum faceam noi???
sau sa fi zburat direct la brush....multi nici nu stiu ce e ala brush! sunt sigur de asta, ei zic ca dai pe unealta aia si gata. gandeste te din c/p cum ieseau masinile lui xxdadixx! cum e vb aia...baby steps...nu sari de nebun la ceva ce sigur iti iese aiurea

cubteen 20-07-12 23:50

Si nu imi dau seama de la ce cacat ati inceput voi discutiile acestea,si numi dau seama ce vreti de la noi,bine stiu am mers departe,am incercat si cu brush,am incercat de toate,ca dori nah,daca nu incerci ceva in viata aceasta inseamna ca esti prost,pana la urma voi credeti ca vom putea lucra mai bine ca va farmati voi acolo,nici de gand,vom lucra mai bine daca tot lucram non-stop,si incetul cu incetul invatam,si daca vreti sa renuntam,o vom face si pe aceasta sa fiti voi fericiti.Cu respect Teen!!

Fear 21-07-12 21:18

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5109754)
Si nu imi dau seama de la ce cacat ati inceput voi discutiile acestea,si numi dau seama ce vreti de la noi,bine stiu am mers departe,am incercat si cu brush,am incercat de toate,ca dori nah,daca nu incerci ceva in viata aceasta inseamna ca esti prost,pana la urma voi credeti ca vom putea lucra mai bine ca va farmati voi acolo,nici de gand,vom lucra mai bine daca tot lucram non-stop,si incetul cu incetul invatam,si daca vreti sa renuntam,o vom face si pe aceasta sa fiti voi fericiti.Cu respect Teen!!

Fara suparare, dar n-ai inteles nimic din ce am zis noi..

red_fury 21-07-12 22:52

2 Attachment(s)
Pun si eu o Dacie facuta de mine, din pacate nu am mai avut rabdare sa ii schimb fundalul dar astept pareri!:D

frost_dani 21-07-12 23:32

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5109754)

Bine...pana atunci incearca sa postezi lucrari decente pe forum nu inutilitati, si cate una pe zi. Din cate imi amintesc asta e regula pe Comentarii lucrari, ca sa se evite genu vostru care "lucrati" mult.

Manson 22-07-12 23:02

Quote:

Originally Posted by red_fury (Post 5110663)
Pun si eu o Dacie facuta de mine, din pacate nu am mai avut rabdare sa ii schimb fundalul dar astept pareri!:D

ai niste decupari aiurea la aripa pasager, plafon si spate dar per total e oke. cauta si un bg si fi atent la selectii. bv

cubteen 23-07-12 12:35

3 Attachment(s)
si un mk3,sper sa va placa,inca sunt in cautare de bg:D

dany2good4u 23-07-12 15:21

2 Attachment(s)
pareri?

cannonball 23-07-12 15:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5112309)
si un mk3,sper sa va placa,inca sunt in cautare de bg:D

Nu "torelam" colturi si gauri!
"I NEED AIR".....cu o bara ca aia sigur o sa-ti fiarba motorul.
Nu folosi smudge tool pe suprafete cu mult noise decat daca anulezi tot noise'ul de pe suprafata respectiva(in cazul de fata de la bara in sus pe toata lungimea masinii)
Ai lovit-o acolo sau ce?Pt ca esti incepator si nu stii sa reproduci liniile usilor lucreaza numai in selectii,dintre care vei scoate liniile usilor
Daca pe usa apare reflexia de pe jos, pe bara ta brush de ce nu apare?
Ce reprezinta linia aia alba? Din nou nu "torelam" asa ceva.
Pt a nu mai avea probleme cu selectarea liniilor curbe folosim pen tool(vezi ex)
Iar in privinta rotilor iar ai folosit un donor mic sau stramb sau de proasta calitate.Pt inceput bazele tale trebuiesc sa aibe minim 1024x960 iar donorii de la 1600x1200 in sus.Baga la cap si bafta in continuare;)
L.E.:
@dany:Serios acum...golf3 van:writers_b?Daca tot faceti voi brush'uri sau alte chestii care va depasesc doar pt ca asa fac colegii vostri de forum ati putea sa va inspirati (asta nu inseamna sa copiati:punch:) macar de idei de tuning de la ei , nu cred ca s-ar supara cineva.

dany2good4u 23-07-12 19:31

@dany:Serios acum...golf3 van:writers_b?Daca tot faceti voi brush'uri sau alte chestii care va depasesc doar pt ca asa fac colegii vostri de forum ati putea sa va inspirati (asta nu inseamna sa copiati:punch:) macar de idei de tuning de la ei , nu cred ca s-ar supara cineva.[/QUOTE]

nu fac brush de obicei pt ca stiu ca nu prea imi iese bine,asta cu golf3 van a fost o idee pe moment...intrebarea mea este daca in general e bine facuta/daca progresez cat de cat...

cubteen 23-07-12 21:39

Quote:

Originally Posted by cannonball (Post 5112579)
Nu "torelam" colturi si gauri!
"I NEED AIR".....cu o bara ca aia sigur o sa-ti fiarba motorul.
Nu folosi smudge tool pe suprafete cu mult noise decat daca anulezi tot noise'ul de pe suprafata respectiva(in cazul de fata de la bara in sus pe toata lungimea masinii)
Ai lovit-o acolo sau ce?Pt ca esti incepator si nu stii sa reproduci liniile usilor lucreaza numai in selectii,dintre care vei scoate liniile usilor
Daca pe usa apare reflexia de pe jos, pe bara ta brush de ce nu apare?
Ce reprezinta linia aia alba? Din nou nu "torelam" asa ceva.
Pt a nu mai avea probleme cu selectarea liniilor curbe folosim pen tool(vezi ex)
Iar in privinta rotilor iar ai folosit un donor mic sau stramb sau de proasta calitate.Pt inceput bazele tale trebuiesc sa aibe minim 1024x960 iar donorii de la 1600x1200 in sus.Baga la cap si bafta in continuare;)
L.E.:
@dany:Serios acum...golf3 van:writers_b?Daca tot faceti voi brush'uri sau alte chestii care va depasesc doar pt ca asa fac colegii vostri de forum ati putea sa va inspirati (asta nu inseamna sa copiati:punch:) macar de idei de tuning de la ei , nu cred ca s-ar supara cineva.

Am inteles,ok voi incerca sa remediez probleme,multumesc pentru ajutor,si bara nu am stiut de unde sa copii una asemanatoare,asa ca am incercat sa o fac eu,sorry:(

CrazyMan 24-07-12 14:20

2 Attachment(s)
De cand nu am mai intrat pe aici ... una simpla, fara mari complicatii. Sper sa va placa.

cannonball 24-07-12 15:38

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 5113709)
De cand nu am mai intrat pe aici ... una simpla, fara mari complicatii. Sper sa va placa.

Like it! :D Bg e creatie proprie?

dany2good4u 24-07-12 18:41

2 Attachment(s)
pareri?greseli?

cubteen 24-07-12 21:52

foarte frumoasa lucrarea:D

Ca$$ 24-07-12 22:29

1 Attachment(s)
foarte frumoasa lucrarea??? nici pe departe....
cred ca poza mea spune totul

CrazyMan 25-07-12 00:00

2 Attachment(s)
Poate asta va place mai mult. Am reluat un proiect mai vechi , full brush Honda S2K. Hai , sariti cu furcile !

dany2good4u 25-07-12 13:46

Quote:

Originally Posted by Ca$$ (Post 5114272)
foarte frumoasa lucrarea??? nici pe departe....
cred ca poza mea spune totul

ms pt corectii,data viitoare voi fi mai atent la detalii

cubteen 25-07-12 14:17

2 Attachment(s)
inca un mk3:oops:,asi vrea sa stiu daca am mai evoluat de cand lucrez,sau sa ma las de photoshop:D

cubteen 25-07-12 14:21

Quote:

Originally Posted by CrazyMan (Post 5114367)
Poate asta va place mai mult. Am reluat un proiect mai vechi , full brush Honda S2K. Hai , sariti cu furcile !

ce este frumos si lui dumnezeu ii place,bravo,mult respect din partea meah,daca nu te respecta nimeni:P

Fear 27-07-12 10:12

2 Attachment(s)
Low enough? b-)

cubteen 27-07-12 17:22

2 Attachment(s)
nu mai am tmp de bg,dar o voi pune asa,un a3

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning