![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
astazi la muncii un Mercedes CL500 pachet AMG urmat de un BMW M6 :D
|
am vazut un Passat CC, si un R8 alb...
|
vreau si eu likul cu discutiile despre accidentul de aseara de pe dorobanti
|
Quote:
|
sia luat un tip din dristor un shelby cobra motor5400cc 550cp e preparata din fabrica nu m-am plimbat cu ea dar creed ca o sa ma plimb cu ea zilele astea e super tare masina interiorul e super smecher nota 10
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Marfa TTS-ul.... |
GL BRABUS WIDESTAR era de vanzare 227.000 de euro , SL 65 AMG , SL 63 AMG nou-nout si era lovit deja , S 65 AMG (w221) , CL BRABUS new facut praf (avea nr B ** NPG sau ceva de genu ) , CL 63 AMG si foarte multe CLS 55 AMG .......toate la CASA AUTO pe EXPOZITIEI care apropo e cel mai prost service din toata TARA
|
4 Attachment(s)
S 500 ! Scria pe jante AMG ... :rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza e de pe un alt forum. LP-ul din bihor era prezent la o intalnire internationala de Lamborghini (ILOC) in Alpi. Erau in jur de 50 de masini, si era acolo si celebrul sofer Valentino Balboni.
|
Ce tare poate fi poza!
|
vazu ieri in timisoara un 599 GTB, acum mai am o intrebare era negru cu jante negre cu marginea galbena, nu am apucat sa ma uit bine la el, de poze nici nu incape vorba, deci exista vre-o editie speciala care sa arate asa????
|
Quote:
superb !!! |
1 Attachment(s)
Masserati granturismo,stiu,poza lasa de dorit dar nu avea unde opri sa ma duc sa fac cateva poze :sad:!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning