![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
Frumos STR.Ma mir ca cineva is aminteste de filmele Fast And Furious.
Eu sunt aici cu un Plymouth Hemi. P.S:Cum adica Rice mah Krypton. |
4 Attachment(s)
salut salut am revenit si eu cu un golfulet 5 astept pareri sau critici din partea voastra orice sfat este bine venit !!! iar dak stau sa ma gandesc la un concurs de ex asa cum e grillfest eu mas clasa sigur pe locul 10 la expozitie .. pe locul 1 nu stiu sigur cine este si pe locurile secundare la fel nu stiu cine este ?? faceti asa un clasament dupa voi :D?
|
2 Attachment(s)
I-am dat release la Range Rover doar BETA ... oricum era terminat in proportie de 90% dar restul ma depaseste si nu am mai stiut ce sa ii fac asa ca ENJOY
DOWNLOAD http://www.gamefront.com/files/20612...over_Sport.rar Attachment 2101329 Attachment 2101330 In curand si pe GOM ;) si pe restul site-urilor de profil |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Frumoase masini baieti
Dany-Abia astept sa-l bag in SRLl The Bimmer PS--am incercat si eu ceva la capota Astept pareri;);) |
Quote:
si ca tot am vazut capota ta am o mica problema la decaluri cand le aplic pe masina parca se pixeleaza asa.... |
Quote:
RacingCars-ce sa zic hmm... Este ultra mega giga hecta tetra bitum super misto:D Mai ales ca e primu? PS:mai era putin si il postam eu in locu tau:)) |
2 Attachment(s)
Quote:
1-Vopsesti masina si salvezi Pj 2-Intri in Save/skins cauti numele Pj si cu programul No rename selectezi toate alea cu numele PJ dar inafara de aia simpla...doara alea cu numere..le pui in no rename si dai rename to jpg. 3-apoi itri in Image tuner dai rezolutia maxima pe care o ai thu si dau start 4-dupa asta te duci unde tia salvat pozele cu rezoluta mare si le copiezi peste celalalte 5-intri in rename all iar selectezi pozele jpg si daiRemove extention 6-intri in joc dai pe pj ala sa se aplice pj si apoi puiu decaluri Sper ca team ajutat daca nu da-mi un pm cu id tau si iti explic mai bine...scuzati off-topicul |
4 Attachment(s)
Simply the best :D
Danny. f***ing gooood job with the Range |
4 Attachment(s)
Eu cu un Land Rover SuperChargered.
Impreuna cu fratele.Ei stau nedespartiti sub cerul albastru si in caldura dogoritoare a Desertului Nevada. Astept pareri sau critici orice sfat este bine venit |
1 Attachment(s)
dany, din imagini arata super, sper sa am ceva timp si sa il testez si eu, felicitari pentru munca depusa. :D
Golf ? |
4 Attachment(s)
It's here ... you feel it ..... guess what ....
New Ford Mustang Boss .... Come and test the car ... You like it .... Come buy it .... Are you happy? Astept pareri. |
5 Attachment(s)
Incepator !:oops:
2 variante de Renault 12 ! |
Quote:
|
Quote:
Te rog termina cand ai timp jantele alea borbet paintabile:D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
|