![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
honda de la challenge :rolleyes2 dupa o "mica" pauza de photoshop :oops:
|
2 Attachment(s)
si a noastra (eu, lkn, cipprik si boo) pt autemo
|
interioru ala aiurea strica toata lucrarea, si ii pacat de efortu imens depus :D ii extraordinara...cateva detalii minore de care ar trebui sa va ocupati: semnul de la ferrari se vede unde a fost decupat, contrastu la partile de carbon din bara fatza si umbra de sub masina neaparat trebuie facuta pierduta! in rest e o lucrare la un alt nivel, mult peste cel obisnuit, good job guys!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:-) .. dupa lunga pauzaa...
|
Quote:
ce mi-a atras in prima faza atentia sunt jantele..le prea folosesti..devin plictisitoare..probabil ca tie iti plac..dar puteai merge pe ceva mai JAP. stopul din partea departata..e prea rotund..eu zic ca trebuia putin mai oval..asa arata un pic cam off boxa din dreapta..trebuia un pic orientata spre stanga..cum si cea din stanga e orientata spre dreapta..ce as vrea sa adaug e ca mi se par putin prea mari pentru cat loc ai acolo.. carbonul din difuzor e cam prea galbui.. sigla..e exact invers..ctrl+t flip horizontal reflexia din partea intunecata de pe lateral pare un pic cam neterminata..fada..daca culoarea masinii are asa reflexii pronuntate si este o culoare mult deschisa fata de ce ai u acolo..trebuia sa ai reflexii serioase nu doar un alb pronuntat. pragul..e cam badaran..acum nu stiu daca e vorba de gusturi sau nu..banuiesc ca da..dar e prea masiv in comparatie cu masina archul spate..e frumos..bravo scaunele sunt si ele strambe sper sa nu te superi sau ceva..dar eu asa vad lucrurile..oricum..se simte pauza pe care ai facut-o:-) |
da..jantele eram sigur ca o sa atraga atentia :rolleyes2 ma gandeam ca nu isi mai aminteste lumea avand in vedere de cand n'am mai vtunat :lol: de difuzoare stiu,mi.am dat seama dupaia. culoarea masinii...initial am vrut sa fie alba,dupaia a iesit " nuanta" asta..si am zis " las.o ma ca merge'asa "
de suparare,nici nu se pune problema... si asta ar trebuii sa'nvete multi "incepatori" :rolleyes2 (ma asteptam sa vad si de la tine evo'ul. sanatate :D |
1 Attachment(s)
Daca mai tineti minte schita postata de mine si mrsika :)
this is the outcome :arrow: |
Quote:
imi place..imi foarte place..da stii tu de treaba cu lateralul..bravo man! |
Quote:
|
ie urata ma...na...numa asa ca sa te oftic :twisted:
|
1 Attachment(s)
next :arrow:
|
2 Attachment(s)
Audi RS6 Raining Night
|
Cred ca i-ar mai trebui ceva contrast
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
@sevraj : E mai bine acum:D
Am mai facut si eu una asa pt dezmortire.:lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
Frumos nsx dar in oglinda se reflecta vechiul geam (fara folie) in rest n-am gasit altceva in neregula am incercat sa ii aplic si un effect , sper sa nu te superi .. |
@Cannonball: parti low quality, stroke-urile sunt cum sunt, refs pe geam/luneta lipsa ... si cam toata masina lipsita de ceva reflexii in comparatie cu partile luate de pe lambo/gtr. se poate mai bine zic eu :D
|
Intr-adevar nu-i o masina cu care sa ma mandresc dar dupa cum spuneam "...pt dezmortire":lol:.....probabil vre-odata o sa-i fac un overbrush , sa vedm cum stam cu timpul.Multumesc pt comment'uri.
|
1 Attachment(s)
O supra ... Tot pentru dezmorteala ..
|
2 Attachment(s)
Honda civic '96
Astept pareri :D Sunt incepator |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hai cu balena :-)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
primul meu bumper...
|
2 Attachment(s)
Seria 6 f14
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Opel corsa . Badboy brush
Va astept parerile |
2 Attachment(s)
Seat Leon FR20vTurbo
cam toata masina e brushata..inafara de roti..pareri ?!:rolleyes2 |
par cam mici rotile , oricum e bineee dupaa ditamai pauza :lol:
|
Quote:
eu sunt 100% sigur ca tie nu iti place masina pe care ai facut-o din punct de vedere estetic masina e super ingusta si super inalta.. rotile..cea spate eu zic ca e off..cea fata..nu stiu la cum e virata daca se mai poate indrepta nici nu stiu c sa zic..eu un pic sunt dezamagit de lucrarea ta o zi buna sa ai! |
2 Attachment(s)
mai adaug si eu una ca nu am mai pus demult.nu e chiar perfecta,ar mai fi cateva retusiri mici dar nu prea am mai avut timp.astept pareri.ps.sper ca nu am furat semnatura cuiva,si daca da imi cer scuze...
|
Mai bine schimbai jantele de pe leon , adica.. janta , eu as fi pus ceva cu mai multe spite si o idee putin mai mari , in rest brush brush brush :lol: ma invata si pe mine sa fac full brush , am cautat pe net dar tot nu am prins nimic :sad: oricum foarte reusita , felicitarile mele
|
3 Attachment(s)
Nu stiu ce sa-i mai fac ...
Nu-mi place ca orice as face imi da o nuanta puternica la vopsea de fiecare data cand fac paint la orice masina ar fii , asa ca am mai reglat putin pe ici pe colo si atat ... alte idei nu mai am :sad: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Polo MK3 Nu am vrut sa o incarc prea tare asa ca am lasat-o clear , nu prea i-am facut modificari .
|
am si eu o intrebare,scz daca am postat gresit(si cred ca am facut-o)sunt si eu curios cam cat timp consuna o lucrare la voi?rog macar 2 persoane sa raspunda.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:27. |
- Copyright 2026 4Tuning