Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

radu2luk 13-03-10 19:33

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

Foarte tare:)))
Se distreaza baietii:D

oltcit_aveo 14-03-10 17:35

Astazi in drum spre iasi am intalnit 3 loganuri mcv ale politiei intre targu frumos si podu iloaiei. Detectorul "a cantat" numai la unul dintre ele.

markizu 14-03-10 17:39

la umbrarescu si iesire adjud este unu

extrm 14-03-10 21:13

1 Attachment(s)
.......

KELBURTOS 14-03-10 21:27

E unul inalt cu nasul mare si bluza albastra,pare cunoscut.Daca-l prind a incurcat-o.:lol:

morpheusmaster 14-03-10 23:38

Quote:

Originally Posted by extrm (Post 3182810)
.......

Best friends :X. Imi place la nebunie incadrarea asta. CRV si YRJ intotdeauna cand au fost amandoua prezentate undeva, intotdeauna au fost una langa cealalta. Ba NSL, BA PLM...togheter forever :)

Racky 15-03-10 00:37

3 Attachment(s)
Poze spion...

aleks 15-03-10 02:04

Am ajuns acasa acum, cu totii, si aia care au dormit bine si aia care au fost praf de bautura sau oboseala vineri si sambata, si cei premiati de la noi din echipa, felicitari si multumiri tuturor, speram ca atunci cand vom finaliza proiectele vor fi si mai multe premii, pana atunci spor la lucru noua si spor la idei voua :)

radu2luk 15-03-10 06:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3183797)
Am ajuns acasa acum, cu totii, si aia care au dormit bine si aia care au fost praf de bautura sau oboseala vineri si sambata, si cei premiati de la noi din echipa, felicitari si multumiri tuturor, speram ca atunci cand vom finaliza proiectele vor fi si mai multe premii, pana atunci spor la lucru noua si spor la idei voua :)

Bine ca ati ajuns sanatosi acasa si fara incidente...
O platforma cu o masina pentru drift a celor de la Suceava nu a mai ajuns la Bucuresti din cauza unui acciedent facut pe la Roman...din fericire fara victime...

morpheusmaster 15-03-10 08:54

Quote:

Originally Posted by radu2luk (Post 3183893)
Bine ca ati ajuns sanatosi acasa si fara incidente...
O platforma cu o masina pentru drift a celor de la Suceava nu a mai ajuns la Bucuresti din cauza unui acciedent facut pe la Roman...din fericire fara victime...

Ce nasol :( :( :(...pare rau sa aud asta...sincer si eu am avut ceva emotii pana leam vazut in curte la expozitional. Mai ales la calea ferata la Domnesti am crezut ca o iau pe ulei...dar a fost bine in final.

markizu 15-03-10 10:17

mai da voi pe unde ati luat-o de ati ajuns in domnesti ?
de ce nu ati mers pe centura pe la stefanesti ...unde mergi lejer cu 150 ... ieseati la reprezentanta volvo ... si dupa pana la romexpo teava

morpheusmaster 15-03-10 10:40

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 3184423)
mai da voi pe unde ati luat-o de ati ajuns in domnesti ?
de ce nu ati mers pe centura pe la stefanesti ...unde mergi lejer cu 150 ... ieseati la reprezentanta volvo ... si dupa pana la romexpo teava

Inseamna ca tu nu stii ca BMW negru, GOLF Sageata si Seicento au mers cu TIRu. La domnesti pe rampa leam descarcat ;)...long story :) tio zic baietii pe larg

markizu 15-03-10 10:44

stiu ca au venit cu tiru .....
pe unde am zis eu se merge destul de bine ... cei drept am avut si eu o problema la trecerea de pe calea ferat de la Stefanesti era sa raman .. pe post de balansoar ...

apropo ati fost atenti la umbararescu ? sta mcv-ul pitit la benzinarie

sageata 15-03-10 10:45

care vorbeste de bautura pe aici? abia am facut ochi. a fost super. pacat pt. cei ce nu vin. atmosfera a fost OK.

Acc3l3ratoR 15-03-10 11:07

brava baieti !

All times are GMT +2. The time now is 11:28.

- Copyright 2026 4Tuning