![]() |
|
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Foarte tare:)))
Se distreaza baietii:D |
Astazi in drum spre iasi am intalnit 3 loganuri mcv ale politiei intre targu frumos si podu iloaiei. Detectorul "a cantat" numai la unul dintre ele.
|
la umbrarescu si iesire adjud este unu
|
1 Attachment(s)
.......
|
E unul inalt cu nasul mare si bluza albastra,pare cunoscut.Daca-l prind a incurcat-o.:lol:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poze spion...
|
Am ajuns acasa acum, cu totii, si aia care au dormit bine si aia care au fost praf de bautura sau oboseala vineri si sambata, si cei premiati de la noi din echipa, felicitari si multumiri tuturor, speram ca atunci cand vom finaliza proiectele vor fi si mai multe premii, pana atunci spor la lucru noua si spor la idei voua :)
|
Quote:
O platforma cu o masina pentru drift a celor de la Suceava nu a mai ajuns la Bucuresti din cauza unui acciedent facut pe la Roman...din fericire fara victime... |
Quote:
|
mai da voi pe unde ati luat-o de ati ajuns in domnesti ?
de ce nu ati mers pe centura pe la stefanesti ...unde mergi lejer cu 150 ... ieseati la reprezentanta volvo ... si dupa pana la romexpo teava |
Quote:
|
stiu ca au venit cu tiru .....
pe unde am zis eu se merge destul de bine ... cei drept am avut si eu o problema la trecerea de pe calea ferat de la Stefanesti era sa raman .. pe post de balansoar ... apropo ati fost atenti la umbararescu ? sta mcv-ul pitit la benzinarie |
care vorbeste de bautura pe aici? abia am facut ochi. a fost super. pacat pt. cei ce nu vin. atmosfera a fost OK.
|
brava baieti !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning