![]() |
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Numai bine ! |
billy te rog da si mie bg la passat plssss:D
PS: am terminat masterul....adio facultateeeeeee |
Felicitari bro , apucate de vt din nou , mai stimuleaza-i pe tinerii acestia :lol:
|
o sa revin si eu cu un vw, audi ...unu din preferatele mele:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
multumesc frumos
|
2 Attachment(s)
Audi A4 Avant :-)
|
Quote:
|
Quote:
foarte frumos ti-a iesit brushul..imi place cum ti-a iesit..da ai cva linii zimtate pe lateral..bravo.. p.s. vine si al meu!!! |
6 Attachment(s)
de mine 3 lucrari
|
2 Attachment(s)
o mica dacie...astept parerile celor cu mai multa experienta... e prima masina la care am facut complet barile/pragul cu "brush"
|
oricine poate sa spuna ca e varza lucrarea ta.
1.lucreaza la rezolutii mari 2.nu brush ca nu sti... 3.invata sa faci bine chestii simple gen o roata coborata masina un scos bandou maner alea alea si dupa la brush 4.nu poze calitate cum este a ta o zi buna |
2 Attachment(s)
salut tuturor
|
Bine ai revenit, maestre! :D superba lucrare!
|
Quote:
Felicitari e bestiala. In sfarsit mi-am gasit si eu un wallpaper xD. |
2 Attachment(s)
M-am cam ramolit de cānd n-am mai lucrat, dar cred că are ceva șanse să intre īn battle.:lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cam cum as vrea sa arate Hyundaiu' meu...cred ca o sa renunt la luminile alea rosii. Pareri?
|
Ferrari F12 "Cruising along" by EDL
2 Attachment(s)
|
@ Maris - se vede ca esti la inceput, decuparile sunt slabut efectuate, trecerea de la gri la alb e bunicica, dar cea de la alb la negru nu prea e buna, jantele sunt plate. sfat: incearca pozitii mai simple la masini;) pana capeti experienta;)
|
3 Attachment(s)
@ Reme - Merci de sfaturi! Incerc sa prind experienta si sa invat ceva nou mereu (am ce invata). Nu inteleg foarte bine conceptul de "jante plate".
Inca una proaspata: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
z4 e89
|
Quote:
in prima faza mi-a atras atentia amestescul de regiuni...stock..europa..bara..america..numarul..a sia..nu stiu daca e cea mai frumoasa combinatie..cel putin intre faruri..ai sters tot ce era "audi". ai selectii urate..culoarea mi se pare prea deschisa si prea contrastanta fata de bg,,e fusarita lucrarea.. fata de ce lucrari faceai in trecut..asta e mai "jos":sad: |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
seriile mele preferate,e30 si e36
|
2 Attachment(s)
Renault 19 Baccara -->
|
Nu-mi place la bmw-urile de mai sus adica la ursulet cel putin cum da aripa din fata si locul placutei de inmatriculare ( nu e buna umbrirea cel putin ) dar in rest pare ok ,speram ca data viitoare sa scoti ceva mai bun :D
|
2 Attachment(s)
AUDI RS4...
BRUSH BRUSH SI IAR BRUSH ventul de pe lateral e C/P,rotile,grila,carbonul(care intr-o anumita masura e si brush) , stickul cu rotiform si patternul de plasa din venturi.. in rest totul de brush sper sa placa :-) |
6 Attachment(s)
am reparat ursul...si o intrebare...cum fac sa dau "luciu" ,de exemplu la bara fata de la seria 1.
|
Quote:
PS:se poate sa-mi dai simie donoarele de la plasa si carbon?:D |
2 Attachment(s)
...........................
|
oho...a revenit dilio cu lucrarile lui dilii si dragute de altadata ! super...movul a dat bine mereu pe ceva vechi;)
|
Quote:
|
SF-u sau nu, e o transformare extraordinara a camionului.... un veritabil "Hot Wheels"
|
2 Attachment(s)
Gata si lucrarea pt Autemo:D sper sa va placa...:-s
PS: cu sau fara iepure?:D |
2 Attachment(s)
Si eu cu pentru WTB .Coment ce ar trebui sa mai pun .
|
Frumoase lucrarile......dar intrebare de 100 puncte : Voi 2 nu trebuia sa fiti un team??:rolleyes2
P.S. :Arata bine iepurele....da putina tematica lucrari.Alex incearca si in fata cu neon. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:09. |
- Copyright 2026 4Tuning