Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

sebi2 29-04-07 01:18

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
am refacut audi ce parere aveti de el pana acum mai am niste lucruri de facut ....

ra2 29-04-07 01:51

plasa fara umbre.si cam deschisa
vinil ireal si prost pus fara perspectiva
dc toti cand faceti un audi bagati o plasa mare unde e grila aia? eu nu inteleg e lipsit de stil si e de prost gust

sebi2 29-04-07 01:54

io nu stiu unde poti sa faci umbre la plasa aia si am zis ca pana acum si la vinil nu mai am ce sa ai fac

ra2 29-04-07 01:56

exista niste chesti numite tutoriale care slava domnului se gasesc de iti vine rau...pe ps'u pe digimods si alte site-uri cauta si vei gasi

sebi2 29-04-07 02:03

pe digimods nu e nici un tutorial cu umbre si reflexii

sebi2 29-04-07 02:14

2 Attachment(s)
gata asta e cui ai place ai place cui nu nu .....astept carcotimea .........ps cred ca am demonstrat la toata lumea ca am progresat in special lu trikz

Manson 29-04-07 09:11

sebi 2...dak nu aveai aia pe capota...k nuj ce e....era super masina...macarfa-o neagra sau carbon....oricum....muuuuult mai bine fatza de precedentele....

Ionut_M 29-04-07 10:11

Sebi mie sincer imi place masina si im place si capul ala de mort ! Bv as vrea si eu sa fac asa ceva da nu imi iese nik!!!!

Trickz 29-04-07 10:21

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 875899)
... in special lu trikz....

ma simt mvp:D in alta ordine de idei, la plasa dai cu putin burn tool, pt umbra. wide-arch-ul e putin blurry dar asta se invata in timp:D capota nu o vad prea bine din cauza desenului. poate fara el ar fi f buna masina;) nrk. mai bine fata de celelalte:D

andrey2003 29-04-07 11:41

sebi.. ultimele 2 masini sunt mult mai bune fata de celealte... ACUM POTI SPUNE CA AI MAI PROGRESAT!! la kia.. janta spate blurry, putin si cea din fata... k.k.tu ala de pe parbriz e aiurea pus..
la audi.. plasa e prea mare.. vinilul de pe capota.. e JALNIC.. incearca sa nu mai pui viniluri pe toata masina/capota/plafon/lateral etc.. mai bine fa capota/plafon negre.. sau.. carbon.. vezi tu..

2fast4u_DK 29-04-07 12:14

2 Attachment(s)
Am pus si io asta.....am facuto numa sa-mi ziceti dak e cat de putin frumos.......e prima oara cand fac brush ...nu ma supar dak imi spuneti ca e JALNICA :D ca stiu k nu e mijto....da am facut in brush si vreau sa vad ce ziceti;)

Ace Axel 29-04-07 12:22

nu e "jalnica" ... e bine k incerci si vrei sa progresezi ... culoarea nu are aceasi nuanta k restul masinii ... si nai reflexii .. spor la treaba in continuare

2fast4u_DK 29-04-07 12:27

Ms mult ;)

no limits design 29-04-07 14:56

2 Attachment(s)
mashina pnetru battle -u` cu ca][n:D

Trickz 29-04-07 15:03

motor plat, bara fatza slab facuta. (simetria...nu este perfecta...elementele din stanga nu sunt bine facute in dreapta...plaasa are un unghi gresit...), interior (la usa cu lsd) este blurry, bodykit nepotrivit pt o astfel de masina, ajnte cu alta luminozitate, o oglinda este o culoare, cealalta este alta culoare. la acest bmw ar fi mers un stil mai simplu, clasic. este prea extravagant. lucreaza mai putin si mai bine:D nrk

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning