![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Am si eu o intrebare . Doresc un raspuns cat mai urgent . Am gasit pe emm un kit xenon 8000k . As avea probleme cu politia din cauza asta ? Sincer sa fiu , inca nu am vazut masina cu xenon 8000k si de aia intreb :-)
|
daca modifici farurile , adica sa pui lupa ....nu o sa ai probleme ....daca lasi oglinda originala o sa ai probleme si cu ceilalti soferi , nu numai cu politia :D
|
La mine in oras sunt o gramada de masini cu xenon care ma orbesc noaptea cand trec pe langa mine si nu s-au legat politistii de ei + de asta , farurile mele bat cam jos :-)
|
corect ...dar poate nu e de 8000k , sincer si pe mine ma deranjau foarte tare acele xenoane pe oglinzi .
parerea mea : vrei sa vezi mai bine si sa fie ok ...pune frate lupa si ai terminat. |
Gen iti o lupa si o lipesti cu scotch. :lol:
|
CONCERT BITZĂ/FESTIVAL DE CULTURĂ URBANĂ - Sambata, 6 august - ora 19 - 22, Gold Plaza.
|
ce parere aveti despre Audi S2 din 1991?:D
am vazut si pe Youtube si pe alte forumuri ca e destul de puternica , chiar daca e stock:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
http://www.clubaudi.ro/masina-mea-pr...t-audi-s2.html |
Quote:
|
2.2 L5 turbo ....:o
|
pe cine recomandati pt incarcare clima?
|
doctor clima in curte la acr sus la urbis,100 lei incarcare+verificat instalatie,10 minute daca masina nu are probleme.am fost inainte pe margeanului in curte la maracarn m-a tot plimbat,hai in 2 ore apoi mai stai 30 minute pana m-am enervat si am plecat.
|
Quote:
pentru o completare am dat odata 50 ron ,iar dupa ce mi-am s-a fisurat radiatorul de clima mi-a incarcat cu 100 de lei. |
Ce parere aveti despre Arcuriile ` springuite` merita sau nu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning