![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
ce topic parasit :|
|
Ce poze in ceata ai CraZzy :lol:, dar imi place putin cum arata Dacia.
|
Quote:
Care ma invatati si pe mine cum se face efectu ala de rugina? |
4 Attachment(s)
Revin dupa o lunga perioada de tacere cu un Mustang care are si cateva elemente Shelby.
Cu motorul V6 striga masinilor din spate Eat Dust!:twisted: Astept pareri |
3 Attachment(s)
Va era dor de mn?:))
|
Quote:
Prea mari jantele:) maxim 17! |
Quote:
|
Quote:
Mie imi place cum arata Kid'u mi se pare mie sau blur-ul ala e pus cu un scop bine definit acolo? ... din cate vad grafica ta "pute" , ai lipsa de AA La fel si @UserName615 frumoasa masina dar grafica ta :cry: ... mai bine spus lipsa de AA (Antialiasing) |
4 Attachment(s)
mai mici jantele pe bmw si e ok :D
:arrow::arrow: |
Quote:
|
Quote:
Dany-ms pt apreciere Krypton si Quicksilver2-Sunt obijnuit cu marimile mari ce sa faci:) :P |
Dani - nu e lipsa de AA e lipsa de Software :)) n-am ATI Catalyst si nu pot sa il instalez..
Frumos Challenger place cum arata , Lu' Musti i-ar mai trebui AA ( cum a zis Dany ) si apasa TAB inainte sa faci poze , Bmw-ul ar merge niste jante mai mici .. sau bagate sub aripi |
Off topic: Aseara in jurul orei 1 si ceva stateam si ma plictiseam cand deodata cine credeti ca ma saluta pe mess?:D Nu nu e Michel Jackson sau Madona:)) insa m-am bucurat la fel de tare ERA MARIUSICA:D. Mi-a zis sa va salut pe toti din partea lui si de si i-ar placea nu mai are timp sa mai modeleze in slrr....am ramas cu un gust amar cand am auzit DAR m-a incantat vestea ca vrea sa se reapuce de LFS si ca nu oricum cu licenta frate;):D. In final cand a trebuit sa plec ca imi crapau ochii de somn ii zic "the legend is ALIVE".Salutari de la Marius_x90 pt toata lumea;)!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Transmitei lui marius multe salutari din partea noastra;);)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning