![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Ala vrea sa fie vt? Nene ,lasa filtrele si pune mana si uitate la tutoriale si incerca sa faci un VT adevarat.
|
pfff.. nu am mai intrat de mult pe aici.. cred ca de pe la pag 4-500:)) am intrat acuma ca... inca primesc replay...
dc se grabeste lumea? dc inca se face vt la minut... pff.. urat.. se face vt ca sa se faca.. putin sunt cei care fac din pasiune si fac bine... imi pare rau ca poate sunt cam dur in concluzi.. da.. asta-i viata... zice bine alex ce zice... TUTORIALE nenea... TUTORIALE si rabdare pana iese fiecare modificare cum trebuie.. altfel nu o sa progresti EVER!!! BFT ALL |
3 Attachment(s)
cum si eu sa imi iasa culoarea barilor fata lafel ca masina ca nu reusesc aproape niciodata... ma dispera chestia asta...am incercat cum am vazut pe "photoshop bible" dar nu imi iese mereu,in special cum e bara aia neagra de plastic la matiz...
|
2 Attachment(s)
hmmm...de ce am facut masinuta asta simpla..pentru mine unu !?!?! :rolleyes2
pentru incepatori. toti care se apuca de vt si fac avioane,de exemplu " dany2good4u " . nu mai faceti ozn'uri ca tico'ul roz si matizurile "mirobolante".incercati sa faceti ceva de genu golf'ului mei. schimbari cat mai curate si mai simple.coborati'o,schimbati putin culoarea,jantele,un geam fumuriu acolo..schimbari simple si de efect!!! modificari cum faceti voi nu vor fi niciodata comentate sau apreciate! sper sa intelegeti si sa aveti masiin frumoase...nu ozn'uri strambe. fara suparare! :D |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
ceva gen golful tau...la dacia aia am pus 2 seturi de jante...nu stiu care sunt mai bune,cele spitate mi se par cam...false(am luat si golful tau in varianta stock,o sa incerc si eu ceva pe el poate ma apropii de tine..dar maine)
|
2 Attachment(s)
Volkswagen Golf O parere ? |
@s0r1n ti-a iesit frumos, dar ai cam grabit-o la grila...in rest e ok
@dany2good4u se vad imbunatatiri, renault-ul e mai ok, la dacie jentile is puti cam plate si mai sunt ici colo cateva zone cu blurr, toate ca toate se vede ca esti mai atent, si cum am mai zis, poze mai mari ca se vad mai bine locuri in care tre' acordata mai multa atentie... spor la treaba! |
1 Attachment(s)
uite si golful:D nu sunt prea multumit de jante...dar in rest zic ca a iesit destul de bine...
EDIT: acum am vazut roata stanga fata :)) |
@manu. am facut.o in 10 minute :lol: ..era doar un model " asa da" :-P
@dany. bara..daca nu merge facuta din hue/saturation ...trebuie sa o lasi deoparte pana mai inveti si o sa'ti iasa in alte feluri( gen brush...rebrush),pana atunci fa modificari simple,de efect si curate. pe forum se posteaza doar o singura masina pe zi,fara dublu posturi cum ai facut tu..chiar triple. la golf ai pus niste jante...zici ca's de caruta :???: . mai incearca..simplu! @sorin. draguta masina. simpla ,modificari curate. mergi mai departe la schimbarea background'ului...mai pune una alta..avanseaza. succes:drunk: |
@cipskate69 nu am stiut ca am voie doar un post pe zi...jantele pur si simplu nu am stiut ce sa pun...am inceput sa ma rezul la chestii mai "clean" fara prea mare bataie de cap...am ami vazut azi un tutorial cu retusari si mi-a fost de folos...
|
Turbina Concept By EDLdesign
2 Attachment(s)
|
superba creatia, seamana mult cu flacara de la semnatura ta, nice wok!
|
da la culoare ...hehehe...merci de comm
|
2 Attachment(s)
Ce spuneti?
|
se vede ca ai depus o groaza de efort la ea, ceea ce ii de respectat...masina arata ok, dar partile brush sunt foarte toony cu reflexii false(nu poti avea reflexii cu nori cand masina ii inauntru sau afara`i noapte) de asemenea pe bara ai reflexii de pietris, da` in lateral podeaua ii destul de lucioasa incat sa se reflecte masina in ea... jantele sunt amandoua disproportionate si asezate gresit (n`o sa inteleg niciodata de ce noul stil de vtuning presupune asezarea jantelor in total alt mod decat pe original, la urma urmei nu schimba nimeni perspectiva masinii) iar daca ai facut masina coupe, ar fi trebuit sa lungesti usa din fata...in felu asta n`ar fi aratat ca o duba pentru marfa...si ca sa inchei, umbra e gresita, felul in care ai facut tu umbra se potriveste in medii exterioare, cu multa lumina si soarele intr`un punct deasupra masinii...tu ar fi trebuit sa o faci pierduta din cauza lipsei de lumina...oricum, sper sa nu te supere greselile care ti le`am punctat ci sa`ti imbunatatesti stilu tinand cont de ce ti`am zis...bafta!
|
In mare parte ai dreptate si o sa tin cont de ce ai spus numai ca masina n-am vrut sa fie nici in interior nici sa sugerez ca ar fi noapte ci doar intr-un spatiu partial umbrit/acoperit(de aici si ref's cu nori).Ms pt coment.:)
|
Imi place ca ai ales o culoare povita de o nuanta care sa nu iti "scoata ochii" si nici sa nu dea ton masinii , ceea ce nu-mi prea placte , e grila unde ai trecut firma , nu se prea potriveste reflexia dar oricum nu se prea vede :lol: oricum apreciez efortul depus si iti ofer un 10 , felicitari , eu nu as avea atata rabdare sa fac un brushing :o
|
2 Attachment(s)
..::FORD FOCUS::..
|
Wow, e impresionanta! designu care l`ai ales e superb si brushignul de asemenea. Dar cu toate astea lucrarea pare work in progress...pragul pare grabit si lasat la voia intamplarii, in felu asta da senzatia de foaie spre roata din spate, arcada din spate prezinta urme de smudge, probabil o corectura sau ai uitat sa potrivesti tonalitatile putin acolo, din nou asezarea rotilor incorecta si disproportionata, mai ales cea din fata...la partea din fata, ai uitat sa mai reproduci liniile de imbinare a spoilerului fata cu caroseria(sau probabil asa ai vrut,my bad in cazu asta) carligu ala de remorcare n`are ce cauta pe mijlocul masinii, pt ca nu exista la nici o masina o structura indeajuns de rezistenta in locul acela (ca un lonjeron), de asemenea tevile intercoolerului par sa intre magic in bara fara sa se vada locul prevazut pentru ele (trebuia un semicontur negru simplu si rezolvai problema)...+inca ceva greseli minore pe ici pe colo(selectii aiurea si umbre), dar overall, e o lucrare foarte buna si imi place in mod special designu la stalpul C, nice job! keep it up! :D
|
1 Attachment(s)
carligu ala de remorcare n`are ce cauta pe mijlocul masinii, pt ca nu exista la nici o masina o structura indeajuns de rezistenta in locul acela (ca un lonjeron)
HoricutzWSR:- aici tin sa te contrazic si sant multe masini care au carligul de remorcare pe mijloc mai ales masinile japoneze special preparate pentru drift de ex: la celelalte lucruri sant deacord cu tine fiindca masina e lucrata (nu gluma) si m-am cam plictisit pe final si la chestia cu rotile nu vad ce nu e bine la ele :-?? |
Poti sa-mi dai si mie grilajul/plasa de la Ford ? Plz
|
e facut de mine (brush) pare rau
|
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de foarte mult timp p-aici! Intr-un timp am vrut sa abandonez treaba asta, dar fiindca mi-am rupt piciorul, tre' sa stau in casa, asa ca mi-am mai dezmortit imaginatia un pic zilele astea. Pun 2 masini care mie imi plac foarte mult! Sunt sigur ca am avut lucrari mai bune!
|
Quote:
|
:)))) hai ca mai distrat , pot sa fac ,stiu dar pentru ca-mi ia ceva timp am vrut grilajul lui ;) . Si ma gadeam ca-i brush .
Vezi ca faci mult off topic si o sa primesti o reclamatie daca o tii tot asa . Comenteaza la posturile de actualitate nu si la alea de acum 2-3 ani. Merci oricum ,Pocol. |
Quote:
cu toata reclamatia pe care risc sa o iau..imi permit sa fac off si sa zic..: daca stiai ca e brush..nu ar fi trebuit sa iti permiti sa ceri pattern-ul @vt arata bine insa se vede ca l-ai grabit..su selectiile ai cam dat-o in bara de data asta |
1 Attachment(s)
Fordul de la battle, stiu ca lipsesc cateva stroke-uri de la capota si poate RB, dar nu imi placea cum arata cu ele.
|
2 Attachment(s)
pura plictiseala astazi...am editat`o putin, nimic spectaculos, doar imi doream de multa vreme sa fac un 300SL
|
Foarte frumos si foarte curat ! Bravo :D
|
2 Attachment(s)
terminata...sa zicem...doar asa pt concurs
|
9 cat am luat si eu la ex azi:D
pt ca ai unele zone care mai mergeau lucrate.....dar bodykitul e ...extrem de tare |
Acura NSX white by EDLdesign
2 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
pentru sevraj. una ..alta..mici retusuri :-P
|
Chiar mai buna ca originala :D merci mult !
|
5 Attachment(s)
Ultimele creatii :D , din pacate poza originala cu bmw-ul nu o mai am :(
|
Quote:
Parerea mea .. e prea bine lucrat fata de celelalte 2 lucrari ! Numai bine ! :) |
ar fi bine sa vii si cu ceva dovezi nu cu acuze asa gratuite :D io observ tehnici asemanatoare la toate lucrarile deasemenea si nivelul...as zice ca BMW`ul e cel mai slab dintre toate...
|
2 Attachment(s)
am incercati si eu ceva la fordul ala...nu pot sa spun ca poate fi comparat ce cele de mai sus...dar cred ca nici rau nu a iesit :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
- Copyright 2026 4Tuning