![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
sebi2....
janta spate e cam ciudata... autocolantul ala de pe geam e cam opac intercoolerul e stramb..teava aia de la aerisire..... masina seamana cu un mic jeep...puteai sa o cobori putin..... ionut_m... janta spate e plata pragul este blurry plasa nu are pic de umbre pragul este blurry scrisul ala e cam aiurea in sensul k e pixelat...si pe bmw...G-unit....fiecare cu gusturile lui si tuning ul? sebi2...din curiozitate pune si tu masina de unde ai luat capota....k brush nu e.... |
Quote:
|
Ionut_M ... plasa fara umbre/reflexii ... janta spate plata ... janta fata blurry ... pune si un original data viitoare ...
sebi2 ... "jeanta" spate e blurry ... aripa spate blurry ... capota mi se pare descentrata ... imbinarile cauciucurilor sunt cu probleme, adica ai largit cauciucurile si acum nu se imbina f bine nici cel din fata nici cel din spate ... inca se vede (foarte subtil) linia usii spate ... mie personal nu-mi place ca spoileru sa fie mai sus sau mai jos decat nivelul la care este pragul si viceversa ... se vede o imbunatatire in lucararea ta, sper sa vad unele din ce in ce mai bune (asta e valabila doar daca nu ai copiat si acu dp vt-uri) ... bafta ... |
deci multumesc carcotasilor ...asta am zis si io janta spate da e bluuri si nu e copiat nimic de pe vt.....mai astept pareri..........ps am uitat cum fac sa nu imi mai iasa asa blurry ...la cat dau strength....
|
si poza cu capota?:)
|
bine si poza cu capota :( e cam naspa da nu e copiata dupa vt
|
:D :)) asta e sebi2 ...cum am suportat yo...suporta si u
|
mai intreb odata cum fac sa nu mai iasa asa blurry
|
numai tragi de iti vine rau de accea piesa si iei cam la aceasi rezolutie
|
pai las de tras ma intereseaza strength la cat sa fie si cum fac reflexile pe masina pls cine imi raspunde
|
2 Attachment(s)
..........:rolleyes2 :lol: :cry:
|
Quote:
|
pai atunci fi un dragut si dami si mie linku te rog frumos
|