![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Quote:
|
Da,in Zalau,in masina cu care e transportat spre Bucuresti.Pe poze vezi si data,cea cu motorul e de ieri si cealalta cu doua zile in urma.Masina a ajuns azi dimineata la destinatie.
|
4 Attachment(s)
un m5 prin arad
|
1 Attachment(s)
Am reusit sa fac doar 1 poza,ce masina este ???
|
Quote:
|
Quote:
|
Bingoooo !!! Şi dacă într-adevăr ai fi vrut să ştii şi modelu' (adică FTO, cum au spus şi colegii forumişti - Aaronnel şi Trickz - cărora le-am şters mesajele doar ca să-ţi pui tu mintea la contribuţie), rupeai Googleu' în 2 şi aflai !
|
Quote:
Gabi: n-am văzut că între timp se mai postase un mesaj :-P |
8 Attachment(s)
BMW 635, Porsche Carrera S, Aston Martin DB9
am mai ratat un Continental GT si mai multe CL-uri :-) P.S. si de la romexpo un GT500 si un 'Vette.. |
azi in Autovit, M3 E92 Cabrio si langa Coupe, n-am poze ca erau propietarii langa si mi-era tarseala
|
1 Attachment(s)
o fugareala scurta cu lambo :twisted:
a trecut 2 semafoare rosii pe victoriei, atentie de la minutu 1:18 in 4 secunde a avut cred ca aproape 150 :lol::lol::lol: si pe urma super frana.... oricum....erau 2 tipi in masina ...nu aveau treaba cu terra....nr de germania...cred ca ii vedem la stiri..au trecut milimetric pe langa o lucrare de pe drum la super viteza cu super bulan |
6 Attachment(s)
Cateva masini vazute cu ocaziua Raliului Clujului....
si cateva poze de la raliu:http://www.***********/photos/lexion/...7605741675647/ |
Quote:
Ai un link cu masina aici: http://www.cancan.ro/2008-06-07/Ea-a...-Costelus.html Murcielago LP640 alb , eleron negru si nr de germania. Acum s-ar putea sa ma insel si sa nu fie el, la cate masini din astea vezi pe strazi, e usor sa se faca confuzii :mrgreen: |
el era .....acu il recunosc in poze....si aia era si masina....merge in ultimu hal
|
1 Attachment(s)
aceasta la ce categorie intra??
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning