Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

bujuKYL 03-07-11 19:03

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4440625)
Daca stau si ma gandesc.. in fostul targ auto e plin de gropi, e pietris si nu este decat un petic de beton, daca nu ma insel. Unde o sa aiba loc drifturile?

asa e, sunt curios si eu sa vad! ce a fi! unde se tine, pe peticul ala mic nu cred desi s-ar putea dar cam mic traseu

Am vazut azi venind din TG. Lapus un Nissan 200sx daca nu ma insel albastru foarte frumos tunat, oare a cui poate fi??? era in peco in Manastiur

MITSU 03-07-11 19:10

se va tine banuiesc pe strada M Eminescu ...ca si cum era mai demult in fata casei de cultura.

bujuKYL 03-07-11 19:14

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4440651)
se va tine banuiesc pe strada M Eminescu ...ca si cum era mai demult in fata casei de cultura.

probabil tot ce e posibil!

soaarecu 04-07-11 08:30

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4440663)
probabil tot ce e posibil!

se va tine in incinta fostului targ auto.....acolo este o portiune de 30% care este asfaltat.....este destul de mare acea portiune si se pot face drifturi si concursul de indemanare...organizatorul este Onisei, cel cu care a organizat ionut pintea acuma 2 ani in parcare la ambient

FranktheTank 04-07-11 10:01

Quote:

Originally Posted by FranktheTank (Post 4434449)
Merge careva la Mariapocs la KOE Drift pe 6-9 iulie?

Pana la urma, mai vine cineva?

soaarecu 04-07-11 20:15

Quote:

Originally Posted by soaarecu (Post 4441614)
se va tine in incinta fostului targ auto.....acolo este o portiune de 30% care este asfaltat.....este destul de mare acea portiune si se pot face drifturi si concursul de indemanare...organizatorul este Onisei, cel cu care a organizat ionut pintea acuma 2 ani in parcare la ambient

speram ca maine va aparea si afisul

norbi_bidi 04-07-11 20:43

Cumpar N97 / N97 mini. Original, in stare buna. Astept oferte daca are cineva :)

alxGSi 07-07-11 11:04

Salutare.
Aveti careva numarul de telefon a lui Silviu din Baita care pune folii pe geamuri?

razvyrulz 07-07-11 12:03

Salve,

Un prieten cauta jocuri pentru Play Station 2, daca cumva aveti, va rog dati un semn la subsemnatul.

Ms,

huber_bm 07-07-11 21:43

cred ca ati vazut si voi Loganurile noi ale Politiei Locale, da acuma seara am vazut si scutere cu girofar.....tot ale pol locale
ce *** mai fac acuma? care e scopul lor? :)

hadpeter 07-07-11 21:52

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 4450462)
cred ca ati vazut si voi Loganurile noi ale Politiei Locale, da acuma seara am vazut si scutere cu girofar.....tot ale pol locale

Sa se strecoare prin agitatia urbana (ulita satului) dupa delicvent sa-l prinda in flagrant :shock:.

bujuKYL 07-07-11 22:25

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 4450483)
Sa se strecoare prin agitatia urbana (ulita satului) dupa delicvent sa-l prinda in flagrant :shock:.

vezi sa nu cu un amarat de scuter first bike de 49cmc sa te prinda, sau loganurile lor care deabia merg cu 140-150

Paco4golf 09-07-11 06:27

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 4450462)

In tauti politia comunitara , adica cei cu scutere impart facturi , scrisori mai bine zis le ajuta pe postasite =)) AHAHAH oare dece nu s-au angajat de postasi?:|

bluewmaster 12-07-11 15:32

unde gasesc in oras sa imi montez folii omologate, si de calitate? si cam ce preturi ar fi, daca stie careva? :-)

Norbi_GT 12-07-11 20:09

Quote:

Originally Posted by bluewmaster (Post 4460319)
unde gasesc in oras sa imi montez folii omologate, si de calitate? si cam ce preturi ar fi, daca stie careva? :-)

https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...a/page-11.html

All times are GMT +2. The time now is 09:56.

- Copyright 2026 4Tuning