![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Dacia Logan |
Imi place lucrarea , adica arata bine pe albastru' ala da jentile is prea luminoase daca ma-ntelegi ...
|
Quote:
|
Iulianroscatu ,tu ai potential cu lucrarile din urma dar se pare ca tu incepi sa mergi pe - nu pe + .Uitate la tutoriale fii atent la detalii si dupa posteaza lucrarea .Astea doua lucrari ale tale is de incepator ,incepator maxim 2 sapt de ph. Asa ca incearca sa te documentezi si sa lucrez mai multe de 10 min la o masina . Succes in continuare.
|
Quote:
al3xxxxx- mda astea sunt lucrari mai vechi si nu prea mai lucrez asa intens in el , daca este ceva la comanda sa fac , fac, dar asa nu prea. |
2 Attachment(s)
Am terminat si eu o lucrare,am invatat multe chestii pe care le voi aplica pe viitor,am schimbat de 5 ori culoarea dar...a iesit asta:-)
|
1 Attachment(s)
Uite cum arata daca foloseai acele dungi albe.
|
Ahhha,pe moment nu mi-am dat seama cam cum trebuie aplicate dungile dar acum m-am prins:) merci mult:D
|
1 Attachment(s)
davay,ce zice alexxx nu'i deloc rau. ideea e lumina. trebuie sa te gandesti de unde bate si acolo sa aplici niste linii de lumina.el a facut cat de cat okay,a gresit una la usa,cea de langa " balamale" trebuie sa te gandesti ca lumina bate de la un stalb din partea stanga si liniile sa le faci ceva de genu. sper sa nu te deranjeze. succes la brush in continuare ( ps . reflexiile sunt cam prea drepte..trebuia sa le warp'uiesti putin)
|
Quote:
|
inafara de davay care e destul de oke lucrarea...restu lucrarilor....!"$£%^&*(
mai uitati-va pe niste toturiale....schimbati o janta calumea selectii mai rotunde culori mai putin saturate si chestii minore cu respect, manson |
2 Attachment(s)
Audi S3 :)->
|
Imi place alb , cred ca orice masina arata bine pe alb ,imi place ca lucrezi curat poate niste jenti mai bune ... ceva...
|
nu te supara dar audi ul ala e jale...selectii din topor, si modificari ....
-jantele - varza -Culoare - straluceste ca dracu si tot varza -tuning?- unde? geamurile? o fi el clean tuning dar nici chiar asa... |
Dur formulate , dar corecte observatiile de mai sus. Cred insa ca pot sa fie scuzabile greselile datorita varstei si probabil dorintei de a pune masina sa o vada lumea . Pe langa aceste observatii mai sunt lucruri ce pot parea minore si ele sa aiba un impact mare in imaginea finala . De exemplu rotile , sunt luate la o rezolutie ceva mai mica de cat imaginea in care au fost importate , asta se vede in "neclaritatea" lor , ar fi ajutat daca le dadeai o miscare de rotatie , lucru oarecum destul de necesar prin prisma faptului ca imaginea in care se afla masina , este una in miscare ( fundalul cu pomi ). Chiar daca poza este facuta dintr-o alta masina in miscare , macar o usoara rotatie tot este surprinsa de imagine.
|
4 Attachment(s)
am luat si eu pshop-ul de curand si am incercat cv la cateva masini...spuneti parerile voastre si cam ce as putea face sa le fac mai bune...
|
2 Attachment(s)
:arrow: o parere doua ... cateva despre :
Attachment 2307503 Attachment 2307504 @dany2good4u - pentru inceput lucreaza la rezolutii mai mari ca te va ajuta mai bine la selectii, foloseste-te si de ajutorul tutorialelor (google e plin, si mai gasesti si pe forum), pentru inceput poti lasa graficele ptr mai tarziu si axeaza-te pe modificari mici si de efect de genu usi "clean" , roti si pe masura ce le deprinzi bine pe astea mergi mai departe. Oricum, succes si spor la treaba! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca una,mult mai bine zic eu ,am fost mai atent.
|
dany hai ca incepe sa mearga, dar lucreza pe poze mai mari, adica cel putin de 1024 x 768 sau mai mari, iti va fi mai usor
|
Quote:
Ca veni vorba de "Tuning Virtual" - De ce lucrezi la rezolutie mica? Colegul de mai sus a spus clar ca rezolutiile mari dau cele mai bune rezultate deci de ce ?? ... - Stickerele , nu te baga la avioane daca esti nou in photoshop , incepe de jos ia ceva masini de aici la rezolutie sa zicem de 1280 x 960 wide pentru inceput ar fi ok , deci renunta la stilul need for speed si fa masini " curate " fara stickere , efecte ultra blurish sau orice alt gen - Masina aia nu are umbra ? Doar neon?:shock: |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
una parere?:rolleyes2
|
bara fata e copiata de pe Skyline`u lu Iacoski...cred...
|
|
N-am stiut ca e vt mie mi s-a parut un concept....imi pare rau
Eu am luat de pe poza asta : http://www.leenwallpapers.com/resize...sanSkyline.jpg |
pacat de "incurcatura" , ca asa lucrarea ar fi fost chiar reusita....
|
2 Attachment(s)
Eu sunt ceva mai OldSchool :oops:
Astept criticile :boxing: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am incercat sieu ceva simplu...ceva clean...astept pareri
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: The new one....am modificat cat am putut de mult |
Quote:
|
Quote:
|
Dacia CUPe' Concept by EDLdesign
1 Attachment(s)
Attachment 2313874Enjoy
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dupa aproape 2 ani, intr-o ora, la serviciu, fara cine stie ce donori :)
|
1 Attachment(s)
Volkswagen Passat 35i Facelift , photo and tuning by Me
|
Sunt de parere ca imaginile sunt prea editate. De exemplu, nu se pot intelege ce roti ai pus, ce modificari ai facut, cat sunt de bine facute etc. Ca un sfat, inainte de a le edita, salveaza imaginile si in acea varianta.
No offence... E doar o parere. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:51. |
- Copyright 2026 4Tuning