Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Trickz 28-04-07 19:28

Re: Comentarii lucrari!

sebi, daca vt pt tine inseamna ireal, lasate te rog. :/ esti jalnic. oamenii te ajuta si tu esti taran si ii faci pe toti prosti. maturizeazate:D si ca sa iti raspund intrebarii, nu ai progresat. nu vei progresa pana nu vei intelege ce inseamna bunul simt. nrk

2fast4u_DK 28-04-07 20:17

2 Attachment(s)
De mine ce ziceti.....am mai progresat?:oops:

HoricutzWSR 28-04-07 20:26

2 Attachment(s)
am facut si eu ceva...dupa mine e superba,io zic ca am progresat ff mult,sper sa va placa,mie imi place...mult...chiar foarte mult...

acuma serios...C&C pls :),brush peste tot in afara de jante,e mai subtil asa ca si pt o alfa :)

wlady 28-04-07 20:27

1 Attachment(s)
2fast4u_DK => nush cum faceai masinile inainte dar asta chiar nu-mi place ! Ai facut nu stiu ce cu roata spate ... ai facut blurry partea frontala ( incercati sa nu mai mariti ... sau macar folositi putin sharppen tool ) ... nu ai refelexii ... sa mai comenteze si ceilalti ca mai sunt cateva!
Aaaaa, era sa uit, in loc sa tot folositi plasa de la tutorialul de pe digimods, mai bine o folositi pe aceea de pe rinspeed ( am urcat-o eu acum ... desi era pe la cereri poze ! ). Nu vreau ca lumea sa-mi sara in cap, dar e o grila foarte frumoasa... daca aveti alta mai buna folositi-o :wink:. Multa bafta ...

patriotu90 28-04-07 20:54

hori_cutz_tuning ... cam multa umbra pe janta fata ... ar fi mers niste plasa in masca si aerisirile din spoieler ... afisu din geamu spate e cam deformat (sau doar mi se pare mie??) ... asfaltu e blurry ... in rest e o lucrare f buna ...

HoricutzWSR 28-04-07 21:01

asfaltu chiar nu am idee de ce s`a facut asa...nu am umblat deloc la el...draq stie,plasa n`am mai avut chef si afisu l`am deformat eu ca idiotu,am facut`o numa` asa de vrajala ca mi`a placut poza,ms de comment :)

ra2 28-04-07 21:51

mama in cateva ore de cand a postat sebiutza cate posturi sau facut....si la masina mea nici un comentariu

Astept : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=6319

andrey2003 28-04-07 22:14

@horicutz: marfa Alfa.. bravo ;).. dar.. cum zicea si patriotu.. afis deformat, plasa trebuia ceva finutz.. umbra de pe roata.. nu stiu ce sa zic.. asfaltu era nasolit din poza originala..

@ra2: simplu si frumos.. bv colegu' :P :D.. dar.. janta fata putin blurry.. si umflarea aripilor CRED ca e decupata putin aiurea.. CRED.. :-? :)

@sebi: m'am indragostit de vanul M3.. senzational.. intradevar ai talent.. audiul l'ai copiat.. dar.. tot prost.. de progresat? iti zic eu.. nu ai progresat.. :)

----------------

v-am pupat :D

Ionut_M 28-04-07 22:30

1 Attachment(s)
E macar am incercat sa fac ceva BMW G-Unit Edition By ME:lol: Pareri??? Imi este frica de ce o sa ziceti !!! :sad:

Cobra2007 28-04-07 22:32

mare mirare daca nu ti`o zice unu de rau...mie imi place...;-)

sebi2 28-04-07 22:40

2 Attachment(s)
andrey si ceilalti acum sa va vad ce mai ziceti mai mult de 2 3 greseli nu vad din care una e jeanta zic io ...sa vad carcotasii in actiune...

Cobra2007 28-04-07 22:41

bv frate ! Frumos !

sebi2 28-04-07 22:44

ms ms am stat de la ora 5 pana acum numai pe ea

Cobra2007 28-04-07 22:47

adevaru asta e...ca trebuie sa stai mult ca sa iasa ceva frumos...yo mi-am facut ''temele'' inainte faceam pozele ''cantitative'' puneam pe ele in draci dar abea acum mi-am dat seama ca trebuia sa iasa calitativ...cum ai facut tu :-)

sebi2 28-04-07 22:53

ms pana acum am un + se pare astept carcotasii cu - :D

All times are GMT +2. The time now is 21:32.

- Copyright 2026 4Tuning