![]() |
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
9 Attachment(s)
Un raliu care aduna spirite de automobilisti, aduna pasiuni, dar la final stabileste prietenii trainice!:-)
|
Ba da Vali, te critic pentru că trebuie să le publici la raliuri. Īn rest, felicitări.
|
da, dar deh....pensionar si incurcashi site-ul ! uf....scuze domnilor !:D:D:D:D:D:D:D:D
|
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/vL9zOLfiVuo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
SUPERB
ROAD FELICITARI |
3 Attachment(s)
Multumesc! Iar masina asta ajunge la cluj la restaurat. poze de pe facebook. Daca aflu mai multe detalii, le pun aici.
|
interesant,speram sa intre pe maini bune este mult de lucru
|
1 Attachment(s)
URSU BUREBISTA - Cupa Pacii si Prieteniei Schleiz 1981
|
1 Attachment(s)
Afisul Marelui Premiu al Bucurestiului 1937
|
4 Attachment(s)
Marele Premiu al Bucurestiului din 1939
|
Road,nimic nou despre Easter?
|
din pacate nu. Tot ce stiu e ca a ajuns pe mainile unui macanic cunoscut in lumea sportului cu motor. Ionel Csoky Martinov. Si masina se afla la Cluj. Omul vrea sa o restaureze. Acuma cand, cum, nu stiu. Nu am mai aflat nimic nou. Din pacate...
|
3 Attachment(s)
nea Lenti Moldovan, e trecut īn Guiness Book of Records, ca Pilotul de Raliu cu cea mai lungă durată de profesie din lume.
|
De vazut
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/wxctl9ot3Ds" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
frumos,intradevar o viata pentru sportul cu motor,din pacate,cum singur spune nu intotdeauna sustinut sau inteles
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning