Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ca$$ 11-12-11 17:51

Re: Comentarii lucrari!

cred ca e cea mai buna idee :lol:
let's do it!!!

al3xxxxx 11-12-11 17:53

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 4772288)
ma gandeam sa facem o masina aceasi baza dar stiluri diferite si sa prezentam o lista cu stiluri de tuning si sa aleaga fiecare pentru altu de exemplu eu vreau ca manu sa faca un bmw e30 stanced sau hori vrea sa fac tot un bmw e 30 rat look....cred ca am fost destul de clar :P

Sorry,dar nu era tema Christmas ? Imi place si ideea ta ,dar si tema de craciun e interesanta . Si sa ne alegem noi masinile la tema de craciun .

Manson 11-12-11 17:58

da alexxxxxxxx si asta e oke dar eu zic ca sa fie ceva mai diversificat ...putem incadra masina intr un bg de sarbatori....sau sa facem un banner cu toti cu lucrir de alea noastre sa il postam cea mai buna luicrarea nsa fie postata pe afis sau ceva de gen

al3xxxxx 11-12-11 18:07

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 4772307)
da alexxxxxxxx si asta e oke dar eu zic ca sa fie ceva mai diversificat ...putem incadra masina intr un bg de sarbatori....sau sa facem un banner cu toti cu lucrir de alea noastre sa il postam cea mai buna luicrarea nsa fie postata pe afis sau ceva de gen

Foarte buna ideea ,si cu bg-u/banneru dar asta sa o lasam pentru Christmas si ideea ta cu alegerea stilurilor de catre alcineva sa fie separat .Ok ,useri vor alege.

Ca$$ 11-12-11 18:15

1 Attachment(s)
eu o propun pe asta...
cat despre tema...eu vreau pentru fratele manson: "tuning" spaniol :twisted:

Manson 11-12-11 19:54

cineva sa faca un topic separat ca sa vb acolo si sa nu mai polual aiurea topicul asta

Fear 11-12-11 21:44

baieti eu ma gandeam altfel, sa tragem la sorti si fiecare sa ofere cuiva o baza pe care sa se lucreze(ca tot trebuie sa daruim:)) ) de exeplu alexxx imi da mie (prin tragere la sorti) un e 46 pe care il modific cum vreau , apoi eu ii dau lui manson o honda s2000 ( tot prin tragere la sorti) intelegeti ce vreau sa spun:D

al3xxxxx 11-12-11 22:25

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 4772708)
baieti eu ma gandeam altfel, sa tragem la sorti si fiecare sa ofere cuiva o baza pe care sa se lucreze(ca tot trebuie sa daruim:)) ) de exeplu alexxx imi da mie (prin tragere la sorti) un e 46 pe care il modific cum vreau , apoi eu ii dau lui manson o honda s2000 ( tot prin tragere la sorti) intelegeti ce vreau sa spun:D

Alta idee buna .

Billy c25xe 11-12-11 23:00

Quote:

Originally Posted by Gutuie (Post 4757922)
Imposibil sa nu iti placa aceasta lucrare, sa dat
La varianta cu apa, trebuia sa se prelungia apa pe masina de la viteza :D Oricum efectul ti-a iesit foarte bine!
Numai bine! :)

Raspund cam tarziu :oops: , merci si stiu ca se putea mult mai bine , mai ales picaturile de pe geamurile laterale sunt horror :))

Numai bine si tie !

Fear 16-12-11 19:33

2 Attachment(s)
peugeot:D:))

PS:ce se mai aude cu battle-ul de sarbatori?

TFK 23-12-11 16:19

2 Attachment(s)
masina pt contestu de craciun

Geox` 23-12-11 17:35

bine lucrat , pacat de asezarea in bg

al3xxxxx 23-12-11 18:08

I like. Mda roata din fata nu-i prea bine pozitionata. :)) interesanta asemanarea dintre painjob-u masinii si Cola.;)

Fear 23-12-11 21:05

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 4791918)
masina pt contestu de craciun

e un pic cam off in bg in rest e ok
Cum a ramas pana la urma cu battle-ul?

Mirel1919 25-12-11 18:11

1 Attachment(s)
Prima mea incercare de a face o bara brush :D Ce ziceti?

TFK 25-12-11 18:26

1 Attachment(s)
sper sa nu te superi, oricum per total e ok lucrarea^^

Mirel1919 25-12-11 21:22

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 4794536)
sper sa nu te superi, oricum per total e ok lucrarea^^

Mersi de parere, nu ma supar deloc :D

Fear 25-12-11 21:33

2 Attachment(s)
skyline r34

al3xxxxx 25-12-11 21:56

Zii ca-l salut si eu pe mosu si pe craciunita:)) .

Lasand gluma la o parte ,umbra craciunitei e cam , wow ,zici ca bate soarele ca-n iulie.In rest arata bine masina .

[WP]DEADSKULL 26-12-11 00:52

2 Attachment(s)
In primu rand Craciun fericit la toti de pe forum, frumoase lucrari sa faceti in continuare.... in spiritu Craciunului va ofer o alternativa la camioanele Coke:

Chevy SSR

Attachment 2272898 Attachment 2272899

tzbok 27-12-11 19:50

2 Attachment(s)
Comentati va rog!

[WP]DEADSKULL 27-12-11 23:11

pai nu prea e de comentat... e o lucrare frumos si atent lucrata, poate ce mi se pare mie, roata spate e un pic blurry dar in rest e frumos. bravo & keep up the goo work!

Mirel1919 28-12-11 12:46

Quote:

Originally Posted by tzbok (Post 4796906)
Comentati va rog!

Foarte frumos lucrata si cu gust, am sa incerc sa o fac si eu sa vad ce iese.

Fear 29-12-11 15:44

2 Attachment(s)
se baga careva la un comm ?;;)

Mirel1919 29-12-11 16:13

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 4799475)
se baga careva la un comm ?;;)

Deci :shock: Felicari si io vreau sa le fac asa :((

[WP]DEADSKULL 29-12-11 17:25

o lucrare frumos executata, ochiu meu nu prea vede greseli ... so nice job !

sedo 29-12-11 20:39

2 Attachment(s)
Nu am mai lucrat de mult timp in PS si mai dureaza ceva pana imi reintru in mana dar pana atunci , as dori si eu o parere sincera . Multumesc :D

Fear 07-01-12 11:13

Quote:

Originally Posted by sedo (Post 4799875)
Nu am mai lucrat de mult timp in PS si mai dureaza ceva pana imi reintru in mana dar pana atunci , as dori si eu o parere sincera . Multumesc :D

sincer sa fiu nush ce faci ca sa le vopsesti dar arata aproape a matte...in schimb iti pot recomanda sa iti alegi un still anume de tuning gen stance,hella flush,jdm, rally nush asta e problema ta , sa te informezi despre acel still si sa pui in aplicare elementele stilului respectiv ce ai facut tu acolo... nici nu stiu unde sa il incadrez..
PS: Incearca sa cauti jante deja vopsite in culoarea care iti trb ca sa fie cat mai realista.
Continua sa exersezi si o sa te prinzi!:D sper sa nu te supere comentariul meu

sedo 09-01-12 13:11

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 4812739)
sincer sa fiu nush ce faci ca sa le vopsesti dar arata aproape a matte...in schimb iti pot recomanda sa iti alegi un still anume de tuning gen stance,hella flush,jdm, rally nush asta e problema ta , sa te informezi despre acel still si sa pui in aplicare elementele stilului respectiv ce ai facut tu acolo... nici nu stiu unde sa il incadrez..
PS: Incearca sa cauti jante deja vopsite in culoarea care iti trb ca sa fie cat mai realista.
Continua sa exersezi si o sa te prinzi!:D sper sa nu te supere comentariul meu

Mersi pentru sfaturi !

davay 10-01-12 18:20

2 Attachment(s)
Mi-am facut pofta de vt pe aici si m-am luat in scurt de un Lodgy...l-am clean-uit:DCum e?

DbR 10-01-12 19:53

tuning-ul e frumos..dar masina tot urata e ..pe scurt..un frigider:)

al3xxxxx 10-01-12 20:06

Cand folosesti pensula adauga si noise 0.10 sau cat trebuie . Trebuia deselectat grila din plastic de pe portiere .

Off: Mie imi palce designu e unul reusit pe cand numele ,cam prost ales.

davay 10-01-12 20:12

Quote:

Originally Posted by DbR (Post 4819167)
tuning-ul e frumos..dar masina tot urata e ..pe scurt..un frigider:)

Asa e,nici pe mine nu ma atrage dar fiind nou aparuta si nestiind ce sa ,,tunez" am zis sa incerc.

Quote:

Originally Posted by al3xxxxx (Post 4819208)
Cand folosesti pensula adauga si noise 0.10 sau cat trebuie . Trebuia deselectat grila din plastic de pe portiere .

Merci de sfat.

Iulianroscatu 11-01-12 11:15

1 Attachment(s)
Comentati .. nu stiu cat de bine a iesit dar... Si La Multi Ani ! si un an plin de bucurii!

-> Symbol

Fear 11-01-12 11:35

Quote:

Originally Posted by Iulianroscatu (Post 4820201)
Comentati .. nu stiu cat de bine a iesit dar... Si La Multi Ani ! si un an plin de bucurii!

-> Symbol

iti dai seama ca masina aia nu are umbra nu?
in rest ce pot sa zic...incearca sa adaugi reflexii la geamuri iar chestia cu ninsoarea nu se potriveste deloc..sper sa nu te superi :D

Iulianroscatu 11-01-12 12:04

Quote:

Originally Posted by Fear (Post 4820238)
iti dai seama ca masina aia nu are umbra nu?
in rest ce pot sa zic...incearca sa adaugi reflexii la geamuri iar chestia cu ninsoarea nu se potriveste deloc..sper sa nu te superi :D

ms ptr sfaturi dar ce umbre :-?

davay 11-01-12 12:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Iulianroscatu (Post 4820284)
ms ptr sfaturi dar ce umbre :-?

Nici eu nu sunt as in vt ,asa am fos si eu.Se refera la umbra masinii care pare lipita acolo,datorita lipsei umbrei.Uite,in poza de mai jos,ce e incercuit ar trebui sa aiba o tenta de negru(umbra) data cu un brush fin...

As mai preciza pt inceput sa eviti schimbarea backgroundului...mi se pare ca nu e pastrata proportia...usa de la garajul ala e mult prea mare in comparatie cu masina...parerea mea...

Iulianroscatu 11-01-12 16:47

1 Attachment(s)
Mai bine :D?

davay 11-01-12 17:26

Quote:

Originally Posted by Iulianroscatu (Post 4820833)
Mai bine :D?

Da-ti tu seama daca e mai bine...eu zic ca e mai bine dar masina tot nu e asezata bine in background,nu e unghiul potrivit.

davay 11-01-12 19:41

2 Attachment(s)
Am incercat si eu pe un symbol...urata masina,nu mi-a placut...
PS:Stiu ca e prea saturata culoarea dar..asa mi-a placut mie:D

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning