Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

2fast4u_DK 28-04-07 16:16

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
Uitati si originalul

vlad_VSV 28-04-07 16:21

ba tu nu sti sa pui odata cu lucrarea modificata si originalul.....

sebi2 28-04-07 17:05

ms pt un nou advertisment incep sa cred ca aveti ceva cu mine da in fine ....numai io primesc avertismente si banuri vad nu am voie sa pun nici o masina sa imi ziceti macar ..ca nu mai ppun ca vad ca orice pun ba ziceti ca e copiat ba ca nu e buna ba ca ami stiu io ce ...in fine dc nu am voie sa postez masini atunci scrieti acolo...avem dreptu de a ne selecta clientela dc nu e un site public ...ce dumnezeu ca nu mai pot ..sorry de oftopic da mam cam saturat sa mi se sparga toata oalele in cap degeaba,.............,ps am uitat cu asa comenatriii te lasi de VT inainte sa te apuci ......

ra2 28-04-07 17:19

2 Attachment(s)
cva mai simplu

vlad_VSV 28-04-07 17:22

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 875267)
ms pt un nou advertisment incep sa cred ca aveti ceva cu mine da in fine ....numai io primesc avertismente si banuri vad nu am voie sa pun nici o masina sa imi ziceti macar ..ca nu mai ppun ca vad ca orice pun ba ziceti ca e copiat ba ca nu e buna ba ca ami stiu io ce ...in fine dc nu am voie sa postez masini atunci scrieti acolo...avem dreptu de a ne selecta clientela dc nu e un site public ...ce dumnezeu ca nu mai pot ..sorry de oftopic da mam cam saturat sa mi se sparga toata oalele in cap degeaba,.............,ps am uitat cu asa comenatriii te lasi de VT inainte sa te apuci ......

man...esti stresat rau..pe bune...nu la tine ma refeream...si ia gata cu offtopicu:rolleyes2

2fast4u_DK...era tinta:x

sebi2 28-04-07 17:27

nici io la tine vld ci la frost ca el mai dat avertisment ...in fine am incheiat off topicu

frost_dani 28-04-07 17:33

2 Attachment(s)
tot ce e cu rosu e copiat de pe cealalta mashina...
nu sunt eu cel mai bun exemplu..dar asta se numeste furt:evil:

Manson 28-04-07 17:43

sebi2:
1.janta fatza prea plata
2.intercooleru este stramb si nu are umbra....
3aerisirea aia de pe capota e cam blurry
5.pe grila ink se mai vede vechea culoara pe aia de inox sau ce e
6.foarte neagra, nici nu vad pragu....

sebi2 28-04-07 17:51

ms ....de aprecieri dc ...vreau sa stiu o parere dc am progresat ....

patriotu90 28-04-07 17:57

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 875302)
...vreau sa stiu o parere dc am progresat ....

TU COPIEZI DE PE BRUSHURI SI VREI SA STII DACA AI PROGRESAT ??? CHIAR AI TUPEU !!:evil: :evil: :evil: :evil:

sebi2 28-04-07 18:04

bine frate gata ....acum fac o ultima masina si dc si asta e copiata io imi trag un glont in cap ....ca mam saturat .....va luati toti de mine vam zis scrieti acolo ne selectam clientela si gata .....

vlad_VSV 28-04-07 18:14

sebi ....masina aia...audi ala care l-ai facut tu....ai vazut ca ti-a arata frost dani...ca ai copiat elemente de pe un alt audi adica ala albastru.....care este facut virtual....ciudat dar este...pare foarte reala masina...deci nu te mai ataca...degeaba...nimeni nu are nimic cu tine....

Manson 28-04-07 18:18

dak ai fost prins cu matza in sac mai bine recunosti si gata. trebuia sa citesti regulamentul ca scrie ce ai voie si ce nu ...

sebi2 28-04-07 19:08

2 Attachment(s)
in primul rand masina aia mi se prea reala ca sa fie VT da in fine

Gabi 28-04-07 19:10

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 875389)
in primul rand masina aia mi se prea reala ca sa fie VT da in fine

Unii chiar lucreaza bine, asa ca nu mai comenta !

All times are GMT +2. The time now is 00:35.

- Copyright 2026 4Tuning