![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
..............................................SparK
|
2 Attachment(s)
seria 3 f30
Maine va urma si o varianta ceva mai uda :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
"Wheel gaps are like vaginas, the more fingers you can fit in them, the worse it is" :))) ii cam tot ce pot comenta...si da, s`o dus de mult pe p@@la forumu...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ehh... " ca cam" asa am vrut eu sa fac :) altfel....de restul lucrarii?! nu mai zici / zice nimeni nimic...?!:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
vin si eu cu porsche-u de la chllange... sper sa va placa.....
Attachment 2244782 Attachment 2244783 P.S. LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Andrei/Andreea si derivari ! |
2 Attachment(s)
Cool posrche is cool:))
|
Quote:
|
ar merge ceva de sarbatorile astea ... vreo "sanie" ptr craciun... sau vreo cateva sute de reni....
@Fear frumos ii mai sta cu wide-ul, da' parca aripa nu prea e arcuita bine ... oricum frumos si bafta la pct-e .... |
2 Attachment(s)
De plictiseala ..Comentarii va rog :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Numai bine! :) |
as fi facut.o mai "Sexy". ..cu 69 la numar..cu o muhere langa...da' am facut.o pentru fii'mea si n'ar fi prea frumos ..:lol:
|
Oricum e foarte haioasa varianta asta, mai ales "psychotic rabbit" =)))
@Sa iti traiasca aia mica :d ... |
dap... sunt astia..daca nu ii stii : https://www.youtube.com/watch?v=vIdrD...eature=related @ multzam! :D
|
Quote:
Īncepătorii nu știu nici 20% din ce știi tu, deci cine trebuie să primească sfaturi? La tine execuția nu prea e de comentat niciodată, doar designul și aici fiind vorba de gusturi...;) |
Quote:
Per total lucrearea este foarte bine realizata (nici nu ma asteptam sa nu:)) ) ,so keep up the good work!:D PS: sper ca unul dintre CEI MAI BUNI sa posteze incontinuare aici:) |
Quote:
Si la ce comentarii te astepti ?ai lucrari din ce in ce mai proste ! |
Quote:
|
propun sa organizam ceva calumea pt craciun un battle cu toti vechi:
Cass, Hory, Yackone, Cipskate, Reme, RaresCRM, Wlady, Tng, Gabi, Shantzu, NLD, manu, si cei noi gen Lycan, Fear, cei care au potential si sa facem ceva frumos un battle frumos rau fiecare pe ce masina vrea si sa introducem in battle si pe prietenul nostru ADI care nu mai e printre noi.... Ce ziceti? |
sunt pentru 8)
|
Si eu sunt pentru.Eu inca imi aduc aminte vremea in care postam o masina si dadeam refresh la pagina sa vad ce zic colegii de ce am facut eu:lol:.Si nu dura mai mult de 15 min sa raspunda cineva si sa isi dea cu parerea.Era foarte tare, era motivant feedback-ul ...poate si asta ne-a ajutat sa ajungem la alt nivel.
|
Sustin ideea lu NLD si eu am fost motivat de comentarii
|
Si eu sunt pentru . +1
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Fiind un incepator cu I mare, pun si eu 4 lucrari de ale mele, in total fiind 7.
|
Ma alatur si eu grupului
+ 1 ,acum ramane de vazut data battleului si alte detalii @Mirel e un inceput bun si noi am fost ca tn la inceput,ca sfaturi: incearca sa folosesti pen tool ,nu laso tool , grija la detalii,multe tutoriale si perseverenta. Succes! |
Quote:
PS: DAca imi puteti da careva niste tutoriale |
@ Mirel - inceput ok, atentie mai mare cand decupezi anumite "bucati", nici eu nu folosesc pen tool-u, cel mai bine cand lucrezi e sa lucrezi pe poze cu rezolutie mai mare sau cat mai mare, mult noroc in continuare.
+1 si cu mine, cred ca ma alatur si eu grupului, sper sa ma stradui sa fac ceva frumos ptr cand o fi ... |
se anunta un battle ca in vremurile bune :dance: clar in si eu :twisted:
|
Quote:
|
Haideți să fixăm o dată și o mașină să fie gata battle-ul pānă plecăm īn vacanță...;)
|
ma gandeam sa facem o masina aceasi baza dar stiluri diferite si sa prezentam o lista cu stiluri de tuning si sa aleaga fiecare pentru altu de exemplu eu vreau ca manu sa faca un bmw e30 stanced sau hori vrea sa fac tot un bmw e 30 rat look....cred ca am fost destul de clar :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning