![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Domnu` fane, daca nu stii despre ce e vorba, de ce te bagi in seama?
Flo chiar discutase cu mine inainte sa intrebe aici. Te rog eu nu te mai baga daca nu esti intrebat direct sau daca nu stii subiectul despre care se discuta. Daca vrei sa vii, esti invitat, nu e nici o problema, ca pana la urma despre asta era vorba. |
Quote:
|
pai nu frate, dar sincer, tot ce zice lumea tre sa ai comentariu... las-o mai moale...
Eu va astept, nu i bai, am vorbit cu ceva oameni pe aici sa facem ceva frumos daca tot ne strangem....acuma numa sa veniti voi... Oricum intalnirea ar fi.. Si filozof nu am nevoie sa fiu, ca poate imi da cineva la "operatie". Plus ca ar trebui sa citesti un pic regulile de pe forum, sa vezi treburile cu dak, si prescurtari de mess.... |
Quote:
|
Multumesc domnu' Fane pt plimbarea cu noua ta masina . Senzatie de senzatie, o bijuterie, sa o stapanesti sanatos !
;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce doresti domnule :P
|
nu vorbesc degeaba,maine seara se merge la sibiu,am scris aici ca poate ne strangem mai multe masini dar vad ca nu sunt doritori.
toate ca toate dar mai lasati mistourile si atacurile la persoana ca incepe sa mi se ia... |
@fane: poate pe flo nu l-a deranjat, dar nu sunteti numai voi doi aici , mai sunt si altii si nu stiu de ceilalti , dar eu nu am chef sa vad tot felul de "injectii" pe net.
@trafy: te deranjeaza ca incerc sa fac ordine in threaduri la replici aiurea? eu ce am scris de regulile de pe forum pentru limbajul de mess sa stii ca nu am scris degeaba. Nu ma iau de nimeni aiurea, si nu prea vorbesc aiurea. @flo : te astept fratioare, hai ca ai ceva doritori de romanesti pe aici... |
Quote:
|
bai asistentilor iar vreti sa va concediez ?
fane :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning