![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
R.Equinox - pozele alea sunt de vreo 2 zile ... masina deja e echipa cu suspensii de drift Tein Master :D ...
Luysss - c`am mari rotile pe bmw KidForDrift - arata bine ... ce culoare o sa ii dai viitoarei masini de drift?:D Cum i`am spus si R.Equinox masina deja a primit un set de suspensii de Drift Tein Master ... frane noi noute de 380mm Endless si etrieti 6 pistoane tot Endless ... motorul sr20de a fost dat jos de vreo 3 ore ... eu am fost sa ridic turbo`ul , intercolerul si tot ce mai trebuie la RB26DE ... pe la 16:00 ma apuc de montat RB26DE dupaia pun si turboul si intra in teste :D ... poze nu am inca ... |
5 Attachment(s)
De astazi Ford-ul traieste , traieste LOW.:peace:
Dupa montare motorului am montat si arcuri H&H .:rockon: Urmeaza un Dino test . Cate poze + bara ST montata. Astazi am dat si ultimi bani rezervati masini.:sad: |
5 Attachment(s)
se pare ca pentru mine mos craciun a venit mai devreme,asta inseamna ca am fost cuminte tot anul :lol:. iubita mea mi-a facut cadou azi dimineata un e90 M superb :shock:. Jante bbs f1 pe 18,placute frana 6-4 pistonase brembo,culoare foarte ciudata un gri-albastrui cred ca e le mans blue. Farurile,stopurile si proiectoarele sunt aftermarket,iar motorul are in jur de 200cp,nu stiu exact.:lol: scuzati pozele intunecate,sunt facute acum cateva ore iar de bucurie am tras doar cateva poze si am plecat prin oras
sa nu credeti ca daca nu am postat de mult nu am facut nimic la civic :lol:,azi daca tot am fost la atelier sa vad ce mai face supra,am lasat la pamant civicul sa vad cum arata si apoi l-am cocotat din nou in pom,i-am mai pus o folie galbena pe proiectoare,o finala noua si hood bra care va ramane iarna pentru ca masinile din fata vor arunca nisip,si se va zgaria "vocseaua" :lol: cred: arata bine fordul tau,bafta cu el tomas: super noua achizitie,mult noroc ! :shock: tis: cand mai vii pe la mine? acum am si eu bemveu :lol: equinox: :shock: ce motor! |
4 Attachment(s)
Chevrolet
-Ieri i-am dat toata partea mecania jos 8) si Aseara mi-a ajuns Pachetul cu toata partea mecania (aseara a stat pe butuci:lol:) Attachment 2607932 Si azi de la ora 7 cum a dat lumina m-am apucat cu 3 priteni de treaba (fiecare a avut o parte de facut 8) ) si cam asta e rezultatul Attachment 2607933 + Normal trebuia sa imi ajunga Motorul Daaar Nimic ..:cry::cry: Bmw -I-am schimbat jantele cele de tabla ajungand pe Chevrolet 8) Attachment 2607935Attachment 2607936 :arrow:Cristi - Frumos Bmw 8) sa ai parte de e .. Civicul incepe sa arate a masina :-P:-P :arrow:Cred - Sa vedem ce urmeaza ;);) :arrow:Kid - Stiu cum e :lol::lol: si eu ma rugam de Equi 2 zile sa ma ajute :-P:-P:lol::lol: .. Bafta incontinuare cu Masina 8)8) :arrow:Luysss - Mersi .. Ne intalnim noi intr-o zi 8)8) (PS : sa te afum nu de altceva :lol::lol: ) :arrow:Equi - Ce Animal faci ma :o:o:o ... Bafta incontinuare 8) :arrow:Thomas - m-ia aduso unul din Austria ( era intr-un garaj de 10 ani :sad: ) Mersi de urari .. sa ai noroc cu Nissanul 8) |
2 Attachment(s)
Am tot cautat pe internet anunturi cu bmw e36,am gasit unul destul de convenabil doar ca masina zici ca e 4x4 este inalta rau de tot dar nu conteaza ma bucur ca este e36 :D,primu lucru care-l fac la pisica este sa ii iau suspensie sport ca este prea inalta,a da si are jante de e39 ma bucura faptul ca voi pune pe acestea gume de iarna :D... Am vb prea mult sa mai dau si detalii :lol:.La mitshubishi am fost am gasit jante voi spune mai multe cand vor fi montate pe el inca nu sunt montate pana nu imi va ajunge suspensia insemnand ca marti vor fi montate :)
BMW 316 I COUPE '1994 Autoturism Coupe Pret:1600 E Culoare:Rosu metalizat Km bord:117500 km Combustibil:Benzina Capacitate:1576 cm3 Putere:71KW (96CP) Clasa poluare:Euro2 Tractiune:Spate Nr usi:3 Nr locuri:5 Dotari: Airbag, Trapa electrica, Servodirectie, A.B.S., Inchidere centralizata, Geamuri electrice, Oglinzi electrice - incalzite, Volan reglabil, Cotiera scaune, Jante aliaj, Radio - cd Diverse: Consum mixt (l/100 Km): 7.00, BMW 316i Coupe Distributie pe lant, inmatriculat Ro in 08.2010,al 2-lea proprietar, taxe la zi,airbag, cotiera, perdeluta luneta, cd player balint-Arata super pisica si chevroletul bafta in continuare cu el,nu am mai ajuns in oras la tine... Cristi.megane-Arata bine amandou cu e90 ce vei face :D Cred-V6 Dtm ? Cat te-a costat si cati cai iti dezvolta? KidForDrift-Arata bine corola :D Luysss-Poate ne vedem prin trafic :) Grid28-Hai ca am achizitionat si eu o pisica :D R.Equinox-Arata bine omule ce vrei sa ii faci :) Tomas_SlrR-Super silvia ta omule :D |
1 Attachment(s)
Cred - vad un v6 acolo :D
Cristi.Megane - mersi .. jante pe 19" pe Bmw si alte jante pe honda ... in rest arata bine E90`ul Balint - incearca sa iti faci din nou farurile clean + oem pe bmw`u deoarece arata mult mai bine ;) ... arata frumos noile jante Dms28 - mersi .. si sper sa aduci bmw`ul intr`un stagiu low .. gen al meu :lol: Progrese si la bmw :lol: ... glumesc e asa de ceva zile ... oricum la Silvia sa montat Rb26de ... urmeaza turbo + intercooler si teste :D Poza cu Bmw`ul in Momentul actual jantele de pe fata vor fi schimbat cu unele 8j ... maine dimineata mai exact .. Attachment 2608050 Inca ceva ... daca are cineva de vanzare un VolksWagen Rabbit mk1 si un vr6 de 2.8l ... pret pe rabbit maxim 800e .. si pe vr6 650e ;) ... Toate Cele Bune ... ;) |
4 Attachment(s)
Se vinde!
6500 euro(usor negociabil) |
dms28
A venit o data cu masina . A intrat in pret (4000E) Caii putere nu-i cunosc , undeva la 300cp .:rolleyes2 Tomas_SlrR Acolo vezi un V6 pregatit de scandal .:twisted: balint Urmeaza interiorul.;) |
Tomas_SlrR-Pai il voi face in stadiul de low ca nu imi place deloc zici ca e x6 drq:)))
Cred-Am inteles dar nu cred eu ca va fi 300 de cp dar in fine :) Plesa-Spor la vanzare :D |
[QUOTE
Cred-Am inteles dar nu cred eu ca va fi 300 de cp dar in fine :) [[/QUOTE] Este dus la extrem . Daca nu scoate 250cp il arunc.:lol: Dar cat zici ca are? Maine fac dino test . |
1 Attachment(s)
e36. - inlocuire turbina cu una Greddy . - demontare faruri , s-a produs un scurt circuit . astept alte faruri . - cam atat , pun o poza . |
4 Attachment(s)
Toyota este oficial gata!
A fost radiata, maine ma duc sa o inmatriculez. M-a intrebat la un moment dat cineva cat m-a dus masina, pai: 3500 euro:masina 2000 euro:piese motor 2300 euro:piese exterior 3200 euro:suspensii, frane, jante In total 11000 euro(cu o mica marja de eroare) :twisted:Mai multe poze diseara |
3 Attachment(s)
Salut,va prezint si eu masina mea..
Masina e stock,inafara de stopuri si portbagaj care i-am scos emblema. Motor 1.6 benzina. Planuri:motor nou,jante noi si niste angel eyes si o grila clean. |
3 Attachment(s)
Tomas_SlrR:Stai linistit E30-ul va fi vopsit nu va ramane asa .Insa nu va fi vopsit prea curand deoarece vreau sal asamblez mai intai si dupa sal bag la vopsit.
Tis:Multumesc.Bafta si tie cu ale tale. R.Equinox:Multumesc.Bafta in continuare cu pisica. Am de vanzare un E36 M3. Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, Jante aliaj, Trapa, ESP, Inchidere centralizata, ABS, Proiectoare ceata, Alarma, Computer bord, Geamuri electrice Are un motor S544b32 M3.Are suspensi sport ultra Low.Discuri frana brembo si cam ata.Masina este adusa din germania si se vinde la pretul de 5000 euro usor negociabil. |
3 Attachment(s)
Am schimbat jantele. Am cautat ceva timp si am dat de ele. Jante originale de E30 pe '16. Le-am dat la schimb cu jantele vechi...si m-am ales cu bijuteriile astea!
Dar este si o parte proasta, am lovit bara de un bolovan, (era noapte si nu l-am vazut, nu mai am ce face cu bara:cry:) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning