![]() |
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
unde am gresit...am mai avansat si yo sau bat pasu pe loc...
|
Quote:
e prea frumoasa ca sa fie adevarata :)) :lol: e marfa ... bv ! keep going on this way ~!~!!! |
1 Attachment(s)
un mic comentariu...plz...danke
|
aceleasi jante ca la masina di semnatura!!
|
yupz...buna observatie.
|
Quote:
Quote:
*cobbo - lucreaza si tu la rez mai mari k sa putem sa vedem k-lumea ceea c ai modificat ... spoileru fata e stramb ... janta spate nu are disc de frana ... capota prelungita peste faruri nu e simetrica ... pragu e spalacit ... orikum e bene ... bv ... *Trickz - spoileru fata e stramb ... in apropiere are niste reflexii prea puternice ... selectii strabe ... cand vad jante asa mari ma gandesc k sunt si late ... uite-te la cauciucu spate ... park e plat ... poteai sa scoti emblema de ford ... nu sa dai cu pensula peste ... |
1 Attachment(s)
nu ma pricep la marit rezolutii ...poate imi spuneti si mie...pls...pana atunci mai pun una...
|
2 Attachment(s)
Cred ca o sa va placa
Ford Mondeo By Th3 Gam3 |
1 Attachment(s)
Nu cred ca este bne
|
*cobbo - nu treb sa maresti tu o poza cu rez mica ... lucreaza pe poze care au rez mari!!!!!! ... golfu mi se pare mie sau l-ai marit k sa incapa in background ... nu are umbra ... se vad pe geamuri reflexiile dp vechiul background ... prin parbriz si geamul lateral se vade garduletul care acum nu mai exista ... o gramada de selectii strambe ... fii mai atent
*The game - felicitari ... masina arata bine ... puteai sa o cobori mai mult ... vezi k unde ai scos antena nu se intalnsec reflexiile ... mi se pare k am mai vazut "alimentarea" aia pt intercooler cu doua furtune undeva ... golfu ... cam mare diferenta fata de cealalta masina ... asta e blurry in totalitate ... jantele sunt plate ... plasa cam mare si fara umbre ... |
3 Attachment(s)
bagati si la alfa al meu niste comentarii (doar jentile si eleronu sunt copiate)
am facut si o versiune pentru fete:))) |
fromoasa!!!
mie imi place!! |
intersan paint la ultima...cred ca e ptr gagicata culoare aia:lol:
gurile alea de aerisire sunt ireale..unde ai scos sigla se vad niste pete...si janta spate de pe aia mov...e cam ciudata....si geamurile sunt cam mate....prea mult inchise.... |
2 Attachment(s)
astept comentarii:rolleyes2 :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
pai vopseaua e cam ciopartita unde se intalneste cu albastru si carbonu la fel in fata furtunurile presupun ca asta vor sa fie sunt cam ireale.....si mai sunt cateva selectii strambe in rest e ok |
patriotu comenteaza si la a mea ca vad ca nu prea mai intra lumea pe aici
|
Quote:
la a doua ... gura de aer dp prag si spoiler ... cele facute de tine sunt neclare ... aceeasi trb cu eleronu ... puteai sa pui plasa in locurile negre ... |
7 Attachment(s)
Comentarrii va rog! Vreau sa zic ca eu nu mis din ala cu 'CAT MAI MULTE MODIFICARI" ci eu mis asha: "Quality not Quantity"! Va rog comentarii cat mai multe! vreau sa mai zic ca pe digimdos eu ma numesc RaPeR! Putetzi sa verificati!
|
marfa rau bej-ule .... marfa
|
mie nu-mi place Seat-ul pt ca iai scos farurile in rest frumoase!!!
|
la seat parca ai evidentiat prea mult aripa din spate ... la golf si lexus evacuarile alea centrale nu sunt deloc reale ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comment pls //// culoarea nj daca o voi schimba ,.... cred ca ramane asa ... si nu ziceti nica de coborat mnasina ... asa ma vrut sa fie ... am lucrat calitativ nu cantitativ!cum e ? mi-o iesit ?
|
Quote:
cam putin!! |
Quote:
frate .. mai analizeaza odata //// u vad ca doresti sa vezi numa cantitate ... nu CALITATE !! si daca ma gandesc putin ... cred ca am si cantitate ... la cate obiecte am scos de pe masina sata ... ar trebui sa fie mai usoara cu 500 kg ...:lol: just kiding |
hmmm mai lilu niste jenti mai mici si mai subtiri nu gaseai si tu ?/:???:
Usile imi plac cum sunt..... Da cel mai tare lucru de pe masina este acela ca scrie pe masca lilu :lol: :lol: :lol: Putei si tu sa incerci ceva gen NFS .....alea alea ...;) |
2 Attachment(s)
eeeeeeeeeee uitati si voi o masina,facuta c-am in graba si fara chef
|
2 Attachment(s)
Opel Tigra TT. Comentarii la sange, va rog!
|
*Mad mike: jante neclare, rotile arata ciudat la atingerea solului, sctibildele de pe ea sunt neclare, iar spoilaru e spalacit.
*Gabi: jante ireale si se vede unde ai scos maneru de la usa (linia unde se deschide portiera) |
gabi,daca ai facut pleopele asa mari nu isi mai au rostul becul de susu de la far,unde ai scos calandrul,se vede cam in ceata,iar formele nu se potrivesc la spoiler,gura din dreapta e mai mare decat cea din stanga ,iar manerul ala de tractare mai bine il scoti,dar chiar si asa se vede ca ai lucrat-o cu cap,mai ales la aripa fata si janta spate din plan indepartat.cel mai mult imi plac stopurile
|
*Gabi- Ai lucrat frumos si curat
-jentile sunt puse cam stramb... -gurile de aerisire de la bara fata sunt cam strambe ... |
2 Attachment(s)
sper sa va placa acest lexus:D
|
spoilaru +grila sunt spalacite si cateva selectii strambe!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. MARfa rau lexusu' pls mai bagati sila min la hummer nj commentarii |
hummerul asta e chiar oribil!
|
Merci baieti !!! O sa retusez in seara asta greselile, apoi postez iar.
B-69-TAU: NOTA 10 !!! :peace: |
2 Attachment(s)
Quote:
tie ti es pare spoilaru ala pefect in regula??? mie nu!! si grila aia e stramba!! plus ca se vad niste selectii stramba la capota unde a facuto neagra!! am si eu ceva!! stiu ca e dezastroasa dar macar intentia a fost buna!! e ceva facut in 15min. sper sa va placa!! (idea) |
3 Attachment(s)
hmm am si eu ceva un aston sa vd cam ce am grsit al ea si cam ce va place
P.S. totul e brush inclusiv cablurile de la laptop |
1 Attachment(s)
Am si eu un filmulet cu cele mai bune lucrari ale mele. Sper sa va placa...
P.S. Melodia de la sfarsit e compusa de mine:D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning