![]() |
Re: Club Renault 5
Duminica asta la ora 14.00?? E OK by me, dar sa incerc sa aflu cum ajung acolo pt ca nu prea am frecventat zona, dar ma voi descurca. La cat e intalnirea Renault aia mare ?
|
Prezent ora 14:00 OMV
|
Quote:
intalnirea e tot la 14:00 dar ideea e sa merge in gasca acolo sa facem figura frumoasa :) DECI RAMANE LA OMV LANGA CITY MALL ORA 14:00 |
Cine stie daca se potriveste un motor de fiato bravo 2000 gt pe un renault 5 GTX va rog eu....pls pm
|
1 Attachment(s)
propun o sigla pentru r5 club cu valir5gts ,villytzah am vorbit
P.S hai ne intalnim mai des io zic la 2 saptamani in fiecare duminica la polivalenta... |
am si io o intrebare. azi mergd io cu masina, de odata nu ma9i avea putere casetofonu. il opresc. cand m uit mai bine nici bordu nu se mai aprindea cum trebe(adica era intensitatea lumini fff mica), apoi nici prea bine nu mai vedeam(era noapte) ma dau jos si m uit la faruri ,care erau slabe rau. ajung l cora opresc motoru si cand sa plec bateria moarta. o imping pleaca ,dar farurile mai deloc, stergatoarele aprope deloc, ulterior murin d si ele. ideea e ca pana la urma daca aprindeam un bec sau calcsonam murea motoru. asa k am mers cu capu pe geam si fara lumini pana acas. CE AR PUTEA SA FIE? ???????
|
se poate sa nu mai incarce alternatoru....
|
am patit si eu.este alternatorul sigur.scoti releul de incarcare de pe el,de obicei e de plastic negru,iese usor,si il schimbi.inainte sa pui unu nou te uiti la zona unde calca carbunii sa nu fie mancata, ca atunci degeaba il schimbi ca il va praji si pe cel nou.
|
chiar nimeni nu stie daca merge un motor 2000 gt 20v de fiat bravo pe r5? sau daca are cineva un motor turbo ceva de vanzare pt r5...prv me.
|
[QUOTE=valir5gts;1174521]am patit si eu.este alternatorul sigur.scoti releul de incarcare de pe el,de obicei e de plastic negru,iese usor,si il schimbi.inainte sa pui unu nou te uiti la zona unde calca carbunii sa nu fie mancata, ca atunci degeaba il schimbi ca il va praji si pe cel nou.[/QUO
atunci mai bine scchim tot alternatoru |
1 Attachment(s)
ma scuzati de off-topic........... Salut ... ma numesc Dani si am 17 ani .... de mic copil admiram 5-le astea ....... prima data am vazut 5u in Ali G in Da House dak stitzi filmu si de atunci caut tot ce gasesc despre r5...... mai am 4 luni si imi fac carnetu ... doresc si eu sa-mi iau un r5 si sa-l fac frumos.... ideea e k nu gasesc nimik pana in 1000 de euro ..... tot de la 2300 am gasit..... vreau si eu r5u de 1,4 fara tuning sau asa ..... unchiu-meu ma rezolva de piese de tuning si asa .... dar ma intereseaza r5u fara nimik pe el ..... adica fara tuning. ....... .nu stiti pe cineva care sa aiba de vanzare un r5 eftin da sa nu fie un harb ...... m-ash incadra in 800-900 de euro ..... ..... . de mic copil imi doream o mashina care sa arata stock dar sa mance pamantu cand o calci...... deci nu vreau un r5 cu tot felu de chichitze pe el ..... vreau unul stock ...... de motor ma ocup eu ..... momentan lucrez la un motor de cagiva mito....... am scos din 16 cai 38 asa ca pentru un copil de 17 ani cred ca stiu cum si ce prin motoare .... deci va rog daca stitzi vreun R5 eftin anuntzatzi-ma .... si daca gasesc (daca nu caut pana gasesc) ma alatur clubului vostru daca se poate ..... si atunci vetzi avea un membru si din NORDu romaniei. ......... nu neaparat turbo ...... ca turbo nu gasesc in pretzul asta
|
ma agit degeaba vad ca se posteaza aiurea !
|
Quote:
|
stai mai linistit nu era vorba de tine era vobra de useri de mai sus
ce sa zic daca char vrei r5 cauta la bazar pe 4tuning pe prima pagina parca mai erau de vanzare ! |
browser,daca e vorba de stickere eu ti-am spus ca sunt de acord.eu ma inscriu pentru unul.
praz:nu il schimba din prima,scoate intai releul de incarcare si vezi cum arata santurile alea de alama,daca nu sunt mancate schimba doar releul. |
intereseaza pe cineva vre-o piesa ceva de 5 ? ca ma duc zilele astea la cineva sa-mi iau electromotor si poate gasesc l el. dar un scaun nu vrea nimeni? ca am unu ca nou
|
Quote:
|
macara stanga fata,pentru super 5 gts in 4 usi,asta as vrea eu.ce fel de scaun si pentru ce parte e?
|
Quote:
macaraua merge si de la 5 in 2 usi? |
As avea si eu nevoie de niste piese de R5 GTT sau de pe alte modele Renault care s-ar potrivi : chiuloasa , pompa de ulei ,carburatorul , turbina , aprinderea si axa cu came . Posibil sa mai fie si altele dar nu le-am descoperit lipsa inca . Christi 0726384725 mess b28jmp
|
praz , la ce bani scaunul? si poze ceva daca ai thx:)
|
SI eu vreau sticker, cel ales de browser e OK,totusi eu zic sa fie cu rosu conturul literelor k alb asa e prea sec.
Praz, e scaunul normal de pe coupe ? Un pret pls. |
trebuie sa ne intalnim sa vorbim si sa strangem bani si le fac :)
|
1 Attachment(s)
da e scaunu de la 2 usi.
id : prazeu |
macaraua de la 5 usi nu este aceeasi. nu se potriveste deloc.am incercat.
|
salut baieti!
stiti un loc in Bucuresti unde gasesc o galerie de evacuare R5 Alpine?sau vinde cineva? imi trebuie doar pentru flansa! |
Salutare din nou......vad ca nu vreti sa ajutati pe cineva sa cumpere un r5:((....vreau si eu unul eftin fara chichite si dak ii cu motoru de 1,1 da sa fie benzina...... dispun de 800 eur......... va rog ajutati-ma
:(:(:( |
cu 800 euro vrei sa iei o masina? uite ID-ul asta de mess: tziganu_barosanu
tipu a vrut sa ia un R5, motor 1,1 benzina... e situat pe la piata muncii la iesirea din metrou. el a vrut sa ia masina dar a vazut nu stiu ce si s-a razgandit. daca vb cu el... iti spune ce a vazut la masina.... eventual mergi acolo si vezi. sper ca te-am ajutat. |
Vezi ca mai e unul de vanzare daniel , uite aici link-ul http://www.reno.ro/de-Vanzare-un-R5-1987-t89877.html , este de ceva vreme asa k nu stiu daca mai e valabil dar se incadreaza in banii de care dispui.......sper k te-am ajutat....
|
Scuze daca deranjez pe aici dar poate intereseaza pe careva un Renault 5 GT Turbo in stare foarte buna la 2500 euro negociabil, anuntul:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/55427-renault-5-gt-turbo.html Sunt nevoit sa il dau ca trebuie sa plec din tara, altfel nu l-as da, sincer. |
salut,
am nevoie rapida de ajutor, am desfacut cutia si am gasit niste chesti mai najpa pe acolo.. botom line e ca am nevoie de: - pinionul de a 2-a cu tot cu manson (care face transfer) si furca - impinzatoarele de la caraboti astept o idee ceva .. ca stau cu cutia bucatzele :( multumesc, |
Quote:
|
ieftina si buna dar nu e cu kilometraj electronic.... dar miez stiu ca ai bord modificat de turbo... care merge pe cablu :)
eu zic sa o repari pe asta... aia de la bnz nu e buna? |
nu e vorba de kilometraj, ca am 2 borduri unu original si unu modificat ca sa mearga cu cablu,
eu unu as vrea sa o repar pe asta ... om vedea.. |
mi-am luat in r5 1.6 d care sta de 2 ani intr-o parcare, doresc sa-i fac o revizie generala si caut un mecanic priceput la r5 diesel in constanta. Daca stiti pe cineva astept raspuns
|
salutari tuturor poate va intereseaza am un renault 5 diesel motor 1,6 DE VANZARE din 88, in perfecta stare, motor facut anu asta si cutie de viteze noua de clio pusa, cauciucuri cumparate noi am 2000km cu ea, casetofon etc.pret final 2000euro..dak sunt doritori va astept la 0723224303....numai bine tuturor
|
sal...am niste piese de r5 1.6turbodiesel,in 2 usi,din 87 de vanzare...o intreaga masina mai exact...0721292903
|
aripi fata,capota,faruri,bare,usi,interiorul,electromoto r,articulatii,frane,etc..f ieftin
|
are cineva idee daca distributia de la r5 de 1100cc are acelasi lant si intinzator ca dacia 1300 sau 1310?sau daca se potriveste o alte chiuloasa pe acel motor?
ms frumos |
bara fata e cu spatiu pentru proiectoare?consola centrala e cea continua,cu tot cu schimbator?usile le desfaci?mi-ar trebui tot mecanismu de inchidere de pe usa stanga.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:42. |
- Copyright 2026 4Tuning