![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Quote:
|
1 Attachment(s)
"on sick rims,
theye're bigger in the back" |
nu mai intelegi nimic...felicitari
|
5 Attachment(s)
let's try this again, oldskool stuff
|
!!! W I N N E R !!!
|
Noroc ca te`a ajutat masina ma hodorogule :)))) Crima pozele.
|
Skillzu is back! grave rau pozele ... sti foarte bine... mi-ai facut seara cu ele!
|
Skillz production...am o nunta sapt viitoare te bagi? :-)
|
tico a facut tot filmuletul :))
ai o masina foarte frumoasa si bine pusa la punct. bafta |
Superba masina ...felicitari pentru ceea ce ai facut cu ea
De poze nu mai vorbesc ! :shock: |
poze noi de pus pe desktop
jos palaria ;) |
Bai RAZVAN,dupa ce am vazut pozele cu masina ta,imi vine sa imi iau din nou E46.Am ajuns sa regret ca am vandut-o.
ESTE ABSOLUT SUPERB! |
Multumesc mult pt urari...
Moment pentru cunoscatori.... un anume user "hi_its_me_alec" tocmai mi-a zis ca ii place cum arata masina mea, La modu ca.... BINGO!!!! :P :D:D:D:D |
Quote:
|
Masina asta din puctul meu de vedere este un ''ASA DA''
Il cunosc foarte bine pe propietar, un baiat extraordinar, atent la fiecare detaliu si super exigent! Pentru unii masina lui, este doar un e46 M Pak, cu jante mari si lasata, insa in spatele acestui look sunt foarte multe ore de munca (zeci de pagini cu calcule, ore de munca fizica, drumuri la AUTOSOFT pt geometrie, etc) Nu am vazut la nimeni atata motivare pt perfectiune si de aceea ma consider norocos ca il cunosc pe Razvan. Legat de masina, simplitatea ei o face extraordinara din orice unghi. Este foarte distractiv sa o conduci, sta foarte bine pe drum si cel mai important lucru: ''no rubbing issues'' Este paralela cu asfaltul, si cu 19'' e LOW. Multi autohtoni reusesc un drop agresiv cu 17'' (not my style) Ar fi multe de insirat dar le stiti in mare parte... Banuiesc ca masina va evolua in viitor nu stiu in ce directie dar la capitolul STANCE masina este ce trebuie sa fie! Cam asta e parerea mea si mi-o sustin! Felicitari MAESTRE! https://img253.imageshack.us/img253/4671/winnerm.jpg |
Quote:
on: felicitari. da, acum poti spune ca e stance approved, are tot ceea ce ii trebuie: e low, are putin camber, jante faine(chiar daca sunt replici:ballbounc) :clap: |
iti multumesc pentru urari, chiar a ajuns ce trebuie :) finaly
jantele nu le pot considera replici, si cei de pe stanceworks nu m-au contrariat cand le-am motivat de ce zic asta. In primul rand BMW nu a facut niciodata acest model pe 19, si mai mult de atat, nu a facut vreodata un model sa arate ca asta, cu buzele astea, cu fetele taiate la diamant. SEAMANA cu style 47, dar nici decum nu sunt replici dupa style 47, pentru ca nu prea au treaba, unele cu celelalte, doar ca da... ambele au 5 spite duble, paralele. Asta e motivul pentru care eu unu (chiar daca sunt singur) refuz sa le cataloghez replici... Pentru ca nu se incadreaza in aceasta oala... replici sunt jantele de M6 facute pentru logan.. alea da replici. |
Quote:
numai bine!:D |
Prea grav arata masina asta!!!!Felicitari man!!!!
|
2 Attachment(s)
Sase..... Mic teaser.....
---> 1.3cm lower, a demonstration of low :) |
Quote:
Ceva ce nu vezi in fiecare zi. |
superba!!ceva intr-adevar special!
|
Un jaf :lol:
glumesc, e geniala masina! felicitari razvan! |
Quote:
chiar un jaf .... iti fura privirile ;):evil: |
mister ce pot sa zic jos palaria,haina ,camasa tot ce vrei pt aceasta masina.este fffffffffff grava :D ai grija de ea fara incidente.mai mergi cu cineva in ea sau ?numai bine
|
Quote:
|
|
ma bucur ca poate sa se foloseasca de ea la maxim:D
|
mi se pare sau chiar arata bine? :lol:
si uite asa ai mai facut un pas inainte.... :D bv!! |
Am citit in sfarsit tot topicul si tot ce pot spune este felicitarile mele pentru ce s-a realizat pana acum.Un bun exemplu pentru altii cam ce inseamna termenul de pasionat.Sa ai parte de ea in continuare si spor la modificari majore pe parcurs.
|
Este o plăcere maximă să citeşti ce face Răzvan aka RRM cu e46'le lui de aceea voi da BOLD LA SCRIS ! Bravo Răzvan,super frumoasă a ajuns maşinuţa!
|
Ai avut jante Rial pe masina ? Ce parere ai de ele ? Am avut si eu exact acest model si le-am dat , se strambau usor :D !
|
Ahh si ca sa raspund mai devreme, celui care m-a intrebat de Rial Nogaro, nu pot sa zic ca au fost chiar asa proaste... pt banii dati pe ele, sincer, si-au facut treaba bine... pacat ca am fost eu prea handicapat si nu le-am luat in latimi corespunzatoare :P
|
cati cai o sa aibe dupa ce va fi montat kit-ul ?
|
ei promit ca 250,
cu softul lor In schimb mie frica... de cutie.. si ambreaj cutia fiind cotata la maxim 240nm cuplu... si teoretic motorul o sa urce la 285nm |
4 Attachment(s)
Asadar, cum spuneam in posturile anterioare....
Masina a ajuns la capat de drum... dupa 3 ani, dupa multe peripetii, multe intamplari, multe probleme, multe rezolvari, 4 seturi de jante, zeci de seturi de cauciucuri, 1 diferential spart, 1 cutie sparta (da nu mie frica sa recunosc, oricum citind acest topic de la cap la coada gasiti tot istoricul) Dupa aproape 65 de mii de kilometri, dupa zeci de seturi de poze, dupa mii de poze... Dupa 7 seturi de oglinzi furate, si un set de oglinzi rupte. Am facut multe la masina, dar nu ma opresc aici. Oricum promit un singur lucru, masina nu o voi vinde... niciodata. Multi ar zice ca mi s-a urcat la cap, ca am inceput sa sufar... sa am fite... numai eu si un numar apropiat de prieteni, stiu exact cat efort, si cata munca am depus in aceasta masina, cate ore nedormite, cati nervi, cata coca cola, si cate emotii, am depus pentru aceasta masina. Nu cer recunostinta, nu cer sa fiu laudat.. dar nici sa se bata joc de mine... Acum trecem la nivelul urmator, in asteptarea noii achizitii. Urc un ultim set de 2-3 poze, cu masina in stadiul de azi... de asemenea rugand un moderator sa inchida acest thread. Va urez tuturor o seara cat mai placuta.. si va multumesc ca ati citit aceste pagini. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning