![]() |
Re: Diverse discutii
merem mha merem!da faci u cinste:))...nush frate da in week`end!!...deja se apropie nenorocitu` ala de BAC!!ma exaspereaza!
si apropo` de intalnirea de vineri\sambata!(sa nu fac offtopic)...vedem cum sta treaba k vineri s-ar putea sa pot sa vin ci cu fata...ramane de vorbit!deokmdata e marti!pana vineri\sambata mai e timp!! |
https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/16764-garda-joasa-pejo-309gti.html
please help! va rog scrieti doar daca va pricepeti! |
Quote:
Ca nu inteleg aluzia... |
Adik nu toti stau degeaba si le vine banu' ca tzie! :poke:
|
Quote:
|
Si de ce-mi scotzi okii pentru asta?
Vad ca mereu sari cu vorba asta pe mine! Fiecare cu treaba lui ba, ai auzit? Punct |
Quote:
Vad ca mereu sari cu vorba asta pe mine! Fiecare cu treaba lui, ai auzit? Nu-i frumos sa faci aluzii d-astea! Imi fac banii mei din treburile mele daca vreau, ok? PLM Punct |
muhahaha ce bine ii sta suparat lu donu' :D no offence :-P beiiiii vorba gecii lu kraven " LOVE , NOT WAR " :D :lol:
|
Nu m-am suparat man, dar nu-mi place cand cineva spune vorbe d-astea.
Acuma ce draq zisesem? Sa iesim si noi la un suc la o terasa. Si Dragos sare fuga ca eu frec menta si ca am bani domne. Mai las-o draq ca daca am ajuns sa-mi sara lumea-n cap ca daca ies la terasa inseamna ca am bani... atunci ce sa mai zic? E un subiect enervant care nu-mi place si pe care vreau sa-l incheiem aici. Fiecare face ce vrea cum poate, da? Asta nu inseamna ca trebuie judecat dupa cati bani tine in portofel. Ca exista si jigodii cu bani si baieti buni fara bani si invers. Ataaat! |
daca marea adunare popul.ara e de acord sa merem la o terasa ... merem :D nu fi problema ... da ne primeshte cineva atatia ? :lol:
|
si baietii din Buzau au un subforum :D asa-i frumos :-P https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html
|
terasa de la sala ne primeshte stai u linishtit!!si mai gasim noi loc prin orash stai linishtit!!...nu`i pb de asta...
|
Moaama, dar ce vreti ma sa inkiriem o terasa?
Mergem draq pe bulevard sau la km 6 spre exemplu. Bem un suc, o bere ceva si gata? Important e sa nu mai stam de nebuni degeaba in fata salii. Eu vin solo la sala, deci pot sa mai iau 4 insi. (nu cred sa ramana careva pe jos). Sambata la ce ora ne intalnim fratzilor? |
ora 19.00 ;)
|
19:00? cam tarziu
puii mei zic si eu pe la 6 macar... |
veniti ma pe la sala o fuga pe la 7? eu sunt pe acolo
|
idem momo!dude`s ...come on..e vremea frumoasa...irosim timpu`!!...DON`ule...ne vedem vineri la un suc:)
|
Gata Kravene!
Vineri pe la 8:00, 8:30 asa...? Eu zic ca e rezonabil sa-l bem pe suc. |
ne intalnim si vineri al un suc ceva?
|
Da Piytule!
Cel putin eu voi iesi in oras... poate chiar sa si mananc ceva... vom vedea. |
4TuningDAY REVENGE ! La ORADEA, pe 4 iunie, salon international de tuning! Sute de masini, demonstratii auto, show, viteza. Tot ce s-a pomenit in materie de evenimente auto, plus ce nu s-a mai pomenit.
Ia spunetzi care merge?Si sa nu va aud ca e prea departe!:evil: Trebuie sa mergem,eu asa zic,mai ales ca avem timp sa strangem ceva bani pana atunci! ;) |
nu mai mergem sambata la un gratar?
|
Sambata e smaeb-ul :D
|
si duminica ce zici ca e ? :???:
vineri cred ca ne vom vedea cu totii .... din cate am inteles e concert la sala ;) |
dap...hai la concert....si sambata....facem intalnirea k`lumea ...sa ne/va dea tng`u stickere cu 4tuning...si sa mai discutam kte ceva si sa`l bem pe alt suc:)...parerea mea!!:D
|
sambata si duminica e CERF
... asa ca chestie merge careva? |
la multi ani si drum bun!!!...have fun!!gata deplasarile!!asha aproape la un suc mai merge!!...
|
Ce e cu tine Donule ?Ca astazi nu aiu mai postat nimic...:-P
|
Cum man ca am postat si azi...
Am implinit 200 de posturi!!! Iar te-am facut! :lol: Kraven... vad ca suntem pe aceiasi lungime de unda (bem si vineri si sambata) Dar totusi, concertul pentru ce este? S-a deschis Festivalul Berii? |
Momo, daca te duci, te roaga fratele tau... adu-mi si mie ceva dup-acolo...
Vezi ca am auzit ca se dau reviste PC World sau Chip... nu stiu exact (editiile anterioare pe tot anul) cu cd inclus si vreau si eu neaparat! Te rog mult daca poti... adu-mi si mie ca eu n-am cum sa ajung nici anul asta :( Merci mult de tot! |
nesomn nu mai are net acasa am vb azi cu el :lol:
|
TNG vreau si eu un sticker cu 4tuning pls ! Pastreaza-mi si mie unul ;) Merci anticipat :!:
|
Cine Ma Ajuta Si Pe Mine Cu O Carte De Autocad ! ! !
|
ahahahahahah....bun asha mha anti_nesomn!! DON`ule ..pey mi se pare normal!!...da`i drq de bani...dragoshe...yo mai si fumez mha...:))...dar ce`i drept u dai bani pe benzina ...ma faci !! ...2-3 lei akolo pt. un suc pm!!se fac rost!!...ne vedem diseara
|
da donule iti iau...
in seara asta stiu sigur daca ma duc |
CINEVA IMI STERGE POSTURILE!:evil: :boxing: :2gun: :chainsaw: :censored: :nervious: :poke: :pistoles:
POATE MA TRASNSFORM IN ANTI_TNG :-P |
Lol! Anti_nesomn =)) Avataru" e Cul :))
|
1 Attachment(s)
Nu merge nimeni la Oradea?:cry:
din buc dus intors sant 1160 km (aprox 130 litri benzina) va spun eu ca merita,si GRATIAN nu se va face de ras cu organizarea,va fi beton. va fi prezent si un DRAGSTER de 1300 de cai,e deja vam spus una,dar mai sant si multe alte noutati in lumea tuningului bafta si va asteptam la oradea o poza cu dragsterul, |
130 litri de apa poate... ca de benzina nu te cred...
a, bine la opel... nu stiu... poate admite si altceva :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning