Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

quick_5hifter 02-02-08 04:39

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

1 Attachment(s)
@mario: multumesc pentru sfaturi! Voi aplica plastofix din asta peste tot unde am plastic, insa ideea e urmatoarea: voi imbraca in piele tot ceea ce ar trebui imbracat, si cand zic piele ma refer la piele naturala, cealalta se numeste vililin si mai e poreclita si "piele ecologica" :rolleyes2 si nu vreau sa le amestec...ar fi pacat, puteam sa fac asta de la inceput...
Din pacate nu imi permit sa comand pur si simplu "un interior de piele, va rog!", asa ca le fac pe rand :D
Pana la show trebuie sa am maximum 4 culori pe masina (la vedere), si anume: argintiu la jante, verde la exterior si la metalul din interior, bej la scaune/bord/plastice etc., negru la gume/chedere/mocheta/folie etc.
Ceea ce nu-mi permit sa imbrac acum in piele va trebui sa vopsesc, si initial voiam sa optez pentru negru....insa daca gasesc o nuanta apropiata de culoarea scaunelor, sunt salvat :lol:

@bodyspeed: am senzatia ca o sa-ti trimit 1xbucata de piele, sa-mi cauti si mie o vopsea apropiata (ce zici, m-ai putea ajuta?)....oamenii din Constanta nu au nimic apropiat de nuanta asta:

bodyspeed 02-02-08 07:50

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1329702)

@bodyspeed: am senzatia ca o sa-ti trimit 1xbucata de piele, sa-mi cauti si mie o vopsea apropiata (ce zici, m-ai putea ajuta?)....oamenii din Constanta nu au nimic apropiat de nuanta asta:

Pai ce mai astepti ;) , trimite-mi.. si ma interesez , apoi vezi ca e eventul e mai devreme cu 2 saptamani.. sper ca ai aflat :rolleyes2
bafta multa

topser 02-02-08 18:49

alex tie ti-ar trebuii alta coaja....ma refer la plasticul bordului..doar coaja :)

ps. daca vrei mergem la daewoo delfinariu si comandam ca o cunosc pe tanti aia..

e vreo 4 mil :shock:

quick_5hifter 11-02-08 12:53

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by topser (Post 1330913)
alex tie ti-ar trebuii alta coaja....ma refer la plasticul bordului..doar coaja :)
ps. daca vrei mergem la daewoo delfinariu si comandam ca o cunosc pe tanti aia..
e vreo 4 mil :shock:

Nu am cum...de banii aia platesc manopera la vopsea...insa e posibil sa mai achizitionez un Tico pana la show, si fac schimb de bord :D precum si alte piese din interior.
Am zis ca nu mai pun poze pana la 4tuning Days, dar deh...sunt bucuros, mi-am mai implinit o dorinta -> am achizitionat un Pioneer DEH-P80MP in stare exceptionala, la pret bun, cu telecomanda de volan...are multe chestii, printre care ar fi de mentionat: 3xRCA la 6,5 volti :!:, 4x60 amplificare interna, fata motorizata, animatii etc.
...si se potriveste si cu lumina din bord :D
Trebuie sa mentionez ca mi-am downloadat animatii pentru el cu 2 zile inainte sa-l primesc :lol:

Nu m-am putut abtine sa-l aprind un pic:

sorin_sorin95 11-02-08 14:17

AI cu ce gadila amplificarea acum, si nu orice HU ci unu splendid si potent.

Teroarea 11-02-08 20:41

frumos frumos ! sa il stapanesti sanatos :P

bodyspeed 11-02-08 20:51

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1349421)
Nu am cum...de banii aia platesc manopera la vopsea...insa e posibil sa mai achizitionez un Tico pana la show, si fac schimb de bord :D precum si alte piese din interior.
Am zis ca nu mai pun poze pana la 4tuning Days, dar deh...sunt bucuros, mi-am mai implinit o dorinta -> am achizitionat un Pioneer DEH-P80MP in stare exceptionala, la pret bun, cu telecomanda de volan...are multe chestii, printre care ar fi de mentionat: 3xRCA la 6,5 volti :!:, 4x60 amplificare interna, fata motorizata, animatii etc.
...si se potriveste si cu lumina din bord :D
Trebuie sa mentionez ca mi-am downloadat animatii pentru el cu 2 zile inainte sa-l primesc :lol:

Nu m-am putut abtine sa-l aprind un pic:

Domne.. ce vad . ti-ai luat PIONEER ca mine :-P...., il faci verde ca mine :-P
Ce asemanari , ai jante pe 16..ca mine.. :-P
ai oltcit ca mine..neah.,. ai tico si unul unicat ;);)
Abia astept...sa il vad live.:D

Pmc78 12-02-08 21:38

shef pe 15 martie te prenzinti ? ca merg si eu poate facem un grup care sa plecam din cta ?

Danutz_200kap 12-02-08 22:00

HELP! SUNT DISPERAT DUPA LAMPI CLARE DE TICO , DACA LE VINDE CAREVA DINTRE VOI VA ROG ANUNTATIMA SI PE MINE.

danutz_200kap sau
crazy_cotel
:shock:

quick_5hifter 13-02-08 18:58

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1350640)
Domne.. ce vad . ti-ai luat PIONEER ca mine :-P...., il faci verde ca mine :-P
Ce asemanari , ai jante pe 16..ca mine.. :-P
ai oltcit ca mine..neah.,. ai tico si unul unicat ;);)
Abia astept...sa il vad live.:D

Seamana multe....dar sa stii ca nu m-am inspirat decat cu culoarea verde, restul s-au intamplat (Pioneer) sau am vrut mai mult (jante pe 16").
O sa-l vezi live, dar e posibil sa nu vin cu jantele pe 16 :cry:

@Pmc78: ma prezint la show, dar o sa plec cu clubul de pe 14 martie...avem de amenajat standul si nu numai :lol: daca vrei sa vii cu noi, anunta-ma ;)

Ieri mi-am luat si vopsea crem pentru interior...asemanator cu pielea, la culoare. Nuanta cea mai apropiata s-a dovedit a fi crem de Dacia 1300 :lol:
Voi vopsi cateva repere din interior, cum ar fi ornamentele centuri, acoperitoarele de la frana de mana + schimbator, alte plastice...si mai vedem.

bodyspeed 13-02-08 20:42

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1354823)
Seamana multe....dar sa stii ca nu m-am inspirat decat cu culoarea verde, restul s-au intamplat (Pioneer) sau am vrut mai mult (jante pe 16").
O sa-l vezi live, dar e posibil sa nu vin cu jantele pe 16 :cry:

@Pmc78: ma prezint la show, dar o sa plec cu clubul de pe 14 martie...avem de amenajat standul si nu numai :lol: daca vrei sa vii cu noi, anunta-ma ;)

Ieri mi-am luat si vopsea crem pentru interior...asemanator cu pielea, la culoare. Nuanta cea mai apropiata s-a dovedit a fi crem de Dacia 1300 :lol:
Voi vopsi cateva repere din interior, cum ar fi ornamentele centuri, acoperitoarele de la frana de mana + schimbator, alte plastice...si mai vedem.

man :hug: glumeam :wave:
SI iti tin pumni sa apari cu jantele e "16 :icon_kiss
please put them :rockon:
multa bafta si sa ne vedem cu bine... :dance:
p.s ma bucur ca ai facut rost de vopsea.. , daca nu iti place .. vb si iti trimit de aici ...
Ne vedem de pe 14 ...:joy::joy::drunk:

quick_5hifter 14-02-08 00:14

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1355092)
man :hug: glumeam :wave:
SI iti tin pumni sa apari cu jantele e "16 :icon_kiss
please put them :rockon:
multa bafta si sa ne vedem cu bine... :dance:
p.s ma bucur ca ai facut rost de vopsea.. , daca nu iti place .. vb si iti trimit de aici ...
Ne vedem de pe 14 ...:joy::joy::drunk:

Nu-mi place vopseaua, dar am luat-o ieftin (ajunsesem la magazin pentru cu totul altceva :lol:) si oricum e provizoriu, sa fie masina apta de show (in orice caz, o tin inchisa la show, ca interiorul va lasa de dorit...).
Pana la vara o sa imbrac si restul pieselor in piele, bordul, plasticele...fetele de usi...
Jantele le pun, dar sunt conditionat de primirea cauciucurilor...si in caz ca nu le voi primi la timp (eu sper ca da, dar obisnuiesc sa pun raul inainte), atunci voi apela la vreun prieten cu jante pe 15.
Vii si tu de pe 14? :D avem mult de lucru in incinta...
Baga mare cu masina! Mult spor si multa bafta!

Scoop 14-02-08 06:58

Poti sa-ti iei una dintre jentile pe 16 si o pui langa masina de show :P sau cand ajungi acolo le pui din nou pe cele pe 16 si o lasi asa pe jenti (j/k)

Danny-future STN 16-02-08 23:47

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1355980)
Poti sa-ti iei una dintre jentile pe 16 si o pui langa masina de show :P sau cand ajungi acolo le pui din nou pe cele pe 16 si o lasi asa pe jenti (j/k)

Si poate le mai da un strat d banda iloziera peste ,aaaa?!?!?!?! Ce tare esti !!!!!!! :)))))

quick_5hifter 17-02-08 21:15

Le pun pe alea de 12 inci si gata :lol: eventual cu distantiere de 10 cm...:rolleyes2

Danny-future STN 20-02-08 18:17

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1364802)
Le pun pe alea de 12 inci si gata :lol: eventual cu distantiere de 10 cm...:rolleyes2

Si intoarse invers:P

spark88 20-02-08 20:43

quick ai un private de la mine :D

quick_5hifter 27-02-08 15:27

9 Attachment(s)
New inventory in the...trunk :?:: Hifonics Brutus BX12SQD4, patrat de 12 inci, 2x4 ohmi, 600w rms :arrow:

Snapy_xxl 27-02-08 15:31

Aaaaa...asta nu mai e GZ :twisted::twisted:

quick_5hifter 27-02-08 15:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1386943)
Aaaaa...asta nu mai e GZ :twisted::twisted:

E provizoriu - pentru show...n-am mai gasit nimic GZ pe stoc, la 400-500w rms si 2 ohmi, cat aveam eu nevoie pentru amplificator...
Il voi muta pe cealalta masina (pe care am deja un amplif. Hifonics), iar pe Tico voi pune un GZ negru pentru SQ, cand voi avea 1000 RON si n-o sa am pe ce sa-i cheltui :shock:
Oricum, eu zic ca arata bine, mai ales intors, ca e si cromat pe spate la fel ca amplificatorul...daca nu cumva ii voi gasi o grila Hifonics, cromata, de genul celor din poza:

Snapy_xxl 27-02-08 16:01

Nu man, n-am zis ca nu arata bine. Mie chiar imi place :D Ai facut suportul pt el sau o sa-l atarni de portbagaj? :lol:

aikman 27-02-08 21:59

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1386932)
New inventory in the...trunk :?:: Hifonics Brutus BX12SQD4, patrat de 12 inci, 2x4 ohmi, 600w rms :arrow:

:o nu ma pricep eu prea tare ... dar e cel mai frumos difozor care l-am vazut pana acum :shock: ... cati bani e ?? :rolleyes2

quick_5hifter 28-02-08 11:21

Quote:

Originally Posted by aikman (Post 1387947)
:o nu ma pricep eu prea tare ... dar e cel mai frumos difozor care l-am vazut pana acum :shock: ... cati bani e ?? :rolleyes2

Pentru mine nu e cel mai frumos, nici macar dintre cele pe care le-am avut...mi-a placut mai mult chiar si JBL GTO-ul de 15 inci de acum 2-3 ani, arata a difuzor simplu...Pyle-urile alea 2 nici nu mai zic, erau cele mai frumoase, fara "miez", aratau asa, ca dintr-o bucata...si cromate pe spate, si erau si 2 bucati...din pacate n-aveam cum sa le pun pe ambele, cu alternator de 50 Ah...sa nu mai spun de greutatea lor + a incintelor :rolleyes2

Hifonics-ul a costat 530 RON cu transport inclus, nou.

Presimt ca in final voi pune 2 GZ-uri de 20 cm :twisted: mici, simple si care nu ocupa spatiu...Hifonics-ul insa va arata bine la show-ul de pe 15-16 :D probabil o sa-l montez invers, sa se asorteze cu amplificatorul.

@Snapy: o sa-i fac o incinta care o sa se potriveasca numai la Tico-ul meu, probabil in locul banchetei spate...sa vedem, azi am ultimul examen din viata mea si dupa asta ma ocup numai de masina pana la show :D sper sa nu dezamagesc!

PS: va mai arat ce mai pun/cumpar pt. masina, dar poze cu masina nu voi pune, dupa vopsire...o puteti vedea la show, iar cei ce nu vor veni, vor putea sa o vada aici pe 18-19 martie ;)

Toate cele bune!

mad_mario 28-02-08 14:23

bafta la examen!!!SI nu in ultimu rand la masina....poate ne vdm cu tico-zaurii la bucuresti !!!

quick_5hifter 29-02-08 02:11

Multumesc Mario, astept nerabdator rezultatele! Sunt destul de calm, deci cred ca o sa iasa bine :lol:
La Bucuresti vin pana in celalalt capat daca e cazul, dar Tico-ul nu pot sa-l scot din salon :sad: asa ca o sa vin cu o alta masina.

topser 29-02-08 09:59

alex, are cine sa mearga cu getz`ul???

sorin_sorin95 01-03-08 13:38

Va trebui sa schimbi numele topicului nu cred k se mai potriveste deloc cu "Un Tico alb".

topser 01-03-08 15:23

nunu , asa tre sa ramana..amintire.. :D

quick_5hifter 01-03-08 22:49

L-as schimba cu " CT-04-CPF - Un Tico turbo verde"... dar numai daca va fi cazul....sa vedem :rolleyes2

Pmc78 02-03-08 16:54

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1394348)
L-as schimba cu " CT-04-CPF - Un Tico turbo verde"... dar numai daca va fi cazul....sa vedem :rolleyes2

de abia astept sa il vad lam vazut o singura oara la margaraft unu ai pus folii

Danutz Bratosin 05-03-08 15:25

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1390721)
Multumesc Mario, astept nerabdator rezultatele! Sunt destul de calm, deci cred ca o sa iasa bine :lol:
La Bucuresti vin pana in celalalt capat daca e cazul, dar Tico-ul nu pot sa-l scot din salon :sad: asa ca o sa vin cu o alta masina.

e bine macar k il vedem la salon...cred k sunt destui oameni din romania care isi doresc sa vada masina LIVE:)

quick_5hifter 05-03-08 20:32

Am fost la un pas sa ma razgandesc, sa nu mai aduc masina...din cauza unei probleme "minore" care intre timp s-a dovedit a fi majora: cauciucurile. Nu le voi primi la timp pe cele 215/35/R16, insa voi primi un set cu balon 40 cat sa ajung pana acolo si sa pot pune masina...sa vedem daca vor fi probleme :???:

Am alergat un pic zilele astea, de fapt ieri si azi... am fost la vopsitor sa facem esantioane, maine bag masina la vopsit. E frumos verdele...am facut si poza esantionului, dar nu seamana nici pe departe poza cu realitatea, asa ca n-are sens sa o mai atasez...

Am luat 2 seturi de tweetere Infinity Reference (sunt de 50w rms, iar amplificatorul are 4x85 si nu vreau sa le ard -> de-asta am luat 2 seturi). Am montat mp3-ul si un scaun :lol: cat sa ma pot deplasa de ici-colo, unde am nevoie. Am montat zilele trecute si deep-cycle-ul.

Am o gramada de lucruri de facut la masina, iar timpul ma preseaza rau de tot. Totusi, sper sa termin la timp :rolleyes2 si mai ales, sa iasa bine.

PS: examenul s-a terminat cu bine :lol:

Snapy_xxl 05-03-08 20:35

Scuze daca s-a mai intrebat dar vii cu ea pe roti?

topser 05-03-08 21:48

alex daca ai nevoie de ajutor eu sunt tot timpu prin cta...dai un tel..si vin sa te ajut !

quick_5hifter 06-03-08 12:34

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1402937)
Scuze daca s-a mai intrebat dar vii cu ea pe roti? A iesit cu bine testul? :D

In orice caz vin cu ea pe roti, dar nu stiu PE CARE ROTI :lol: daca vor fi probleme cu cele pe 16 inci, vin cu tablele de 12 si pe celelalte le iau la pachet :lol: nu de alta, dar mai scurtez si arcurile un pic, si atunci s-ar putea sa apara probleme cu gumele astea...in fine, vedem.

@Topser: sa stii ca s-ar putea sa am nevoie de ajutor, mai ales cu clemele alea (bradutii de la tapiteriile de usi) - azi o sa-mi fac altele din MDF subtire si nu am toate clemele...
Bordul se da jos greu? (n-am mai incercat) - in orice caz, vorbim la telefon ;)

Am luat azi niste distantiere de difuzoare de 165 mm (pentru Wv) si le-am probat cu difuzoarele de mid-bass: magnetul trece doar 1 cm de fata de usa (spre interior) deci nu vor fi probleme. Tweeterele vreau sa le montez ingropate, daca voi gasi loc sa ma "scufund" in usi :lol:
Atasez si poza cu mostra de vopsea in stadiu final, desi nu e deloc asemanatoare cu adevarata culoare:

aikman 06-03-08 13:59

daca ai nevoie de cineva cu doua mainii stangi sa te ajute ... vin si eu :)

bodyspeed 06-03-08 19:58

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1402929)
Am fost la un pas sa ma razgandesc, sa nu mai aduc masina...din cauza unei probleme "minore" care intre timp s-a dovedit a fi majora: cauciucurile. Nu le voi primi la timp pe cele 215/35/R16, insa voi primi un set cu balon 40 cat sa ajung pana acolo si sa pot pune masina...sa vedem daca vor fi probleme :???:

Am alergat un pic zilele astea, de fapt ieri si azi... am fost la vopsitor sa facem esantioane, maine bag masina la vopsit. E frumos verdele...am facut si poza esantionului, dar nu seamana nici pe departe poza cu realitatea, asa ca n-are sens sa o mai atasez...

Am luat 2 seturi de tweetere Infinity Reference (sunt de 50w rms, iar amplificatorul are 4x85 si nu vreau sa le ard -> de-asta am luat 2 seturi). Am montat mp3-ul si un scaun :lol: cat sa ma pot deplasa de ici-colo, unde am nevoie. Am montat zilele trecute si deep-cycle-ul.

Am o gramada de lucruri de facut la masina, iar timpul ma preseaza rau de tot. Totusi, sper sa termin la timp :rolleyes2 si mai ales, sa iasa bine.

PS: examenul s-a terminat cu bine :lol:

sefe .. salutari maxime
abia astept sa vad little green one :D
bafta maxima si se ne vedem cu bine..;)

quick_5hifter 07-03-08 14:16

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1405183)
sefe .. salutari maxime
abia astept sa vad little green one :D
bafta maxima si se ne vedem cu bine..;)

Salutari de la mare!
Tie o sa-ti trimit poze pe messenger daca vrei :D probabil duminica seara o sa-l vad si eu verde, iar pana la show astept sa se coaca :lol:

Deocamdata nu s-a inceput lucrul la el, e in curtea vopsitorului, in 2-3 ore ii dam bataie...sunt multe masini acum, pe ultima suta de metri....de fapt pe ultimii 10 metri, mai bine zis :rolleyes2

O sa am multe probleme cu remontarea pieselor din fibra :shock: - pragurile metalice sunt acum altfel pozitionate (au fost schimbate) si nu mai ramane destul loc sub usi...

bodyspeed 07-03-08 15:47

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1407000)
Salutari de la mare!
Tie o sa-ti trimit poze pe messenger daca vrei :D probabil duminica seara o sa-l vad si eu verde, iar pana la show astept sa se coaca :lol:

Pai iti dai seama ca abia astept sa il vad , fie si in poze, asta pana vinerea care vine cand o sa il vad live.
multa bafta iti tin pumni ;)

Mustang 07-03-08 16:02

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 1407000)
O sa am multe probleme cu remontarea pieselor din fibra :shock: - pragurile metalice sunt acum altfel pozitionate (au fost schimbate) si nu mai ramane destul loc sub usi...

Bafta cu montarile ... mai ai 7 zile si bei cu mine un cico. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning