![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
3 Attachment(s)
in seara asta:
|
1 Attachment(s)
asta era in fata blocului, nu stiu daca e chiar masina tare, dar cel putin jantele erau frumoase si bine alese.
|
3 Attachment(s)
Badass, :pistoles: exact ca al meu, dar e versiunea EU, num plac albu la stopuri si prea mult negru sa aibe si negru la jenti, my taste at least. Si toba aia got to go, in rest a killer, mai ales daca sti sai modifici suspensia cea ce multi nu stiu :D La cat de grea e si lata daca o lasi jos zici ca e 911 pe steroids la curbe cu niste cauciucuri late.
Attachment 141173 Attachment 141175 Attachment 141176 Attachment 141177 Attachment 141174 |
7 Attachment(s)
Yeeeeeah baby! Old school:
|
6 Attachment(s)
Am si uitat de pozele astea...De la 1 Mai! Cui ii mai arde de gratar cand sta cu asa ceva in camping...:cry:
|
SLu e de vanzare la pod la otopeni ;)
|
6 Attachment(s)
Sper sa v`a placa ...
|
omule esti nou..citeste draq regulile..ce naiba..caruta e masina tare? eclipse-ul nici macar nu e pozat de tine ... dacia nova bmw la fel..ce draq... esti de pe luna? mergi jos jos si citeste la coltu incepatorului ..apoi regulile la fiecare sectiune..vezi si tu
VB FRUMOS TUNINGBOY !!!!!!!!!! mai ales ca este incepator, incearca sa-l ajuti. Uiti ca ai fost si tu la inceput???? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 - honda |
Quote:
|
2 Attachment(s)
un masserati si un E klasse AMG... mai urmeaza :)
|
6 Attachment(s)
un corrvette ... un lexus ... si un vw phaeton :)
|
a 2a serie sunt facute de pe 6230 ... ce vrei ... vga :)
|
stiu ca e offtopic dar datzi`mi voie sa va spun ca m`am uitat la toate 111 paginile si a durat 2 ore:O nb
|
un om care macar va sti ..dk va avea okazia, ce poze sa posteze..spre deosebire de alti incepatori..:wink:
Bravo... |
Mie-mi plac oglinzile la Cayenne MFF. Stantate cu alt numar de inmatriculare :D:D
|
3 Attachment(s)
Kleemann :rolleyes2
maine imi iau si eu ....prafu de pe capota :D |
Sincer nu credeam k o sa circule asa ceva pe strazile patriei.Kleemann e un nume greu cand e vorba de tuning pe Mercedes.
|
wow, te-ai gandit mult la fraza asta?:D... romanii sunt cei mai laudarosi oameni, sa-si arate averea isi cumpara cele mai smechere masini.
S e oricum masina mea favorita... superba |
se vand bine, cu motorizari tari (S500, S600).
|
1 Attachment(s)
o parasuta de 30 de ani ....cu masina ca asta ..luase mancare de la fast food ..vb cu 2 amici in spatele ei ..frate ...cata jentile ...o gramada de cash...la plecare ea se urca in masina ...:) si zambea :)
|
I'm in love with.........KLEEMANN :shock: :shock: :shock:
|
Faza e ca multe masini din Romania sunt FAKE-uri...pe multe Mertane scrie AMG, Brabus...si pe multe BMW-uri scrie M sau Alpina...NU ZIC CA ASTA NU ERA KLEEMANN...dar cine stie...daca era e SUPER MISTO!!!
Tot respectul proprietarului... De obicei cand te uiti la un Mercedes tunat trebuie sa te uiti la etriere si la bord...asa iti dai seama daca e fake sau nu....si daca ai sansa...LA MOTOR SAU PE TALON...;) |
2 Attachment(s)
postez si eu 2 poze cu mercede r-klass. ciudata masina ... nici nu stiam ca exista asa ceva pana n-am vazut-o in realitate
|
:shock: :shock: PORSCHE CARERRA GT Neagra...prin fatza palatului Victoria
super mishto ... pare rau ca n`am poze :( |
4 Attachment(s)
OPEL VECTRA OPC 255 HP:twisted:
|
10 Attachment(s)
Prin Neptun-Olimp
PS: O sa vin si cu niste poze cu un 350 Z superb , si cu un Vectra OPC modelul nou , la fel ca cel din pozele de mai sus daca le mai prind |
3 Attachment(s)
cadillac escalade 2007...SUPERB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI UN ROLLS CU JANTE CROMATE IMENSE
|
3 Attachment(s)
rollsu ala era si in poza aia a mea :) si poze cu vestitul lambo :) si un mik porsche ... :)
|
1 Attachment(s)
un s.....cam atat
|
26 Attachment(s)
pozele nu sunt facute de mine ....
|
5 Attachment(s)
doar o masina gigantica, frumoasa, solida...din ultima epoca IRON MADE :twisted:
ce fin era materialu de pe plafon...8) |
Mi-a zis un prieten bun din Bacau, ca e unu' acolo care are contract cu Primaria si asfalteaza toate strazile din judet. El a facut si soseaua care aia buna care leaga Bucurestiul de Moldova. Si cica asta i-a luat lu' fisu' acum 2 saptamani Bugatti Veiron (sau cum dracu se scrie). Masina e singura in Europa de Est si a fost 1.000.000 euro + 200.000 euro taxe. Total 1.200.000 euro. Ulterior mi-au confirmat si baietii de la Mercedes, de la Casa Auto, ca e clientul lor si le-a zis si lor despre "nenorocirea" care s-a abatut pe capu' lu' fisu'. Asta e sigur cea mai tare masina din Romania
|
4 Attachment(s)
prin Mamaia.....primele 2 poze in fata la REX...;)
|
2 Attachment(s)
CLS-uri ... :) frumoase nu ?
|
6 Attachment(s)
sau preferati asa ceva... :D
|
3 Attachment(s)
super tare frate :lol:
|
4 Attachment(s)
uite aici si ceva AMERICAN :lol:
|
eh....asa ceva DA :) printre cele mai vechi masini din tara Ford T model 1900 nush cat toamna...a zis la TiVi anu exact sii....un Eldorado 1966 Convertible...brrr..NICE man... :)
|
am mai vazut azi o masina mortala in constanta ... porsche cayenne magnum ! cu numar de IF ... neagra super tare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning