Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 08-07-10 18:44

Re: Seicento - NT O5 YRJ

1 Attachment(s)
O poza - cat 1000 cuvinte

lexe 08-07-10 19:27

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3503139)
O poza - cat 1000 cuvinte

Asa domnule, miscare si repet... ambitie cat cuprinde, o sa fi mult mai mandru de tine atunci cand o sa fie gata!

jipianu 09-07-10 17:38

felicitari prietene pentru curajul si incredereade care dai dovada...
incet incet o sa ai o masina extraordinara de care o sa te bucuri foarte mult cand o sa vezi ce ai putut face din pasiune si din suflet.

Felicitarile mele inca o data !!!!

DarkSun 09-07-10 21:46

Iti admir tenacitatea si pasiunea. Sunt putini care pun atata suflet in proiectele lor. Te urmaresc din umbra si deobicei nu comentez dar meriti laude. Am vazut masina la 4T Days desi nu era gata.

Succes. :-)

morpheusmaster 10-07-10 02:11

Quote:

Originally Posted by lexe (Post 3503237)
Asa domnule, miscare si repet... ambitie cat cuprinde, o sa fi mult mai mandru de tine atunci cand o sa fie gata!

Deja privesc lucrarea cu alti ochi. Ce'i drept ma streseaza un singur gand. Sa nu se "sparga" ca un balon de sapun (la 1 greseala cu o groapa/bordura...etc)

Quote:

Originally Posted by jipianu (Post 3505678)
felicitari prietene pentru curajul si incredereade care dai dovada...
incet incet o sa ai o masina extraordinara de care o sa te bucuri foarte mult cand o sa vezi ce ai putut face din pasiune si din suflet.

Felicitarile mele inca o data !!!!

Merci frumos man. Acum poate ratez 1/2 aparitii in zona Moldovei, unde miam dorit foarte mult sa ajung dar suntem tineri, viata'i lunga, nu au intrat zilele'n sac si o sa vina si vremea mea :bat::bat::bat:

P.S. Tu ce ai facut, ai recuperat plasticu'?

Quote:

Originally Posted by DarkSun (Post 3506291)
Iti admir tenacitatea si pasiunea. Sunt putini care pun atata suflet in proiectele lor. Te urmaresc din umbra si deobicei nu comentez dar meriti laude. Am vazut masina la 4T Days desi nu era gata.

Succes. :-)

Tenacitate/pasiune? No way :) (glumesc) Va spun eu...se cheama NEBUNIE PURA!!! Merci frumos pentru vorbele frumoase. Desi sunt doar vorbe, inseamna mult si motiveaza extrem de mult in momente grele cand imi vine sa arunct toate prin garaj :)

...astazi (sa va spun despre astazi?)...pfoaaaaaaa...a fost o zi grea pentru ca am incercat sa trag 2 in 1 (azi+maine) pt ca maine ma duc la etapa 4 de drift (suceava)...si doream sa'mi scot ziua de maine...sa nu o consider asa sufleteste..."pierduta"...deci nici nu am mancat (de dimineata sau de pranz sau...)...treaz>>>haine de scandal>>>garaj!!! wrum wrum wrum pana ma suna taicamiu ca'mi da masina lui sa ma duc la SV doar daca'i schimbam uleiu. (asta se intampla gen ora 14) CRAP! Deadline: ora 19...la 19.30 eu lucram la a 4a contraaripa (la sofer) chestii gen finisat/chit/finisat. Ce'i amuzant e procedeul prin care se da jos roata pe fata la masina mea acum. E cam mult de povestit dar cum sunteti obisnuiti cu posturile mele procedeul e cam asa:

1) se pune cric mic mic mic (hidraulic vertical) pe spate...se ridica spatele pana se ridica fata putin asa...
2) se pune ceva sa sustina fata la nivelul ridicat
3) se da jos cricul de pe spate si se baga pe fata ca acum incape :))
4) la coborare (ca sa pot scoate cricul de sub prag) se repeta operatiunea in ordinea inversa :))

....e foarte funyyy...mai ales ca fac toate chestiile astea din rigola. Ma intreb cand am sa raman cu ea in drum (TUAMNI FERESTE!) ce am sa fac :))...o sa fie amuzant pentru restu, nu si pentru mine...

...dar moooving on...(ma grabesc la scris sa bag si eu 3h de somn)...am bagat ca hamalu in port azi...aripa spate/prag sofer/contraripi/capota/plafon...etc etc etc...matuit pe colo, finisat pe colo...chituit pe colo...lots & lots of fun...daca tusesc se lasa ceata :)).

Toate ca toate dar consider ca am reusit sa fac un 2 in 1...deci abea astept 2 zile de relaxare si de luni o luam de la capat. Dar e cam gata treaba mea. Deci de luni (ar trebui) vine finisoru/pregatitoru/el vopsitoru (mesteru manole)...si se mai baga el acolo cu mana lui de mester...mai vede o denivelare, mai vede o linie, un unghi vrajeli...in fine...mai e de dat kitu de finisaj (care sa astupe porii de la chitu de fibra)...dupa de finisat ala....bla bla bla...spritz chit (sau fuller, tot aia)...finisat si ala pe baza de apa si e gata el masinooo. Cumva...simt ca munca mea pe masina s'a cam incheiat...deja ce urmeaza e de super finete si trebuie o mana "cu vechime"...asa ca luni o astept. Ai auzit bre finisorule? (slabe sanse sa citeasca el aici)...

Ramasesem la partea cu deadline...vine taicamiu...si ma exaspereaza la cap...scoate masina mea din garaj...dao in strada...baga masina lui in garaj...baga masina mea in curte (sa nu o vada vecinii ca rad de mine dupa aia...ma intreaba gen "Valeeeeeeu!!! Da ai avut accident cu ea??? Ce arata asa???"...prea multe explicatii nebunii...dar chiar si asa (in curte) se pare ca nu a scapat de priviri lungi.

Taicamiu mesterea el acolo pe la ulei (in sunet de Dzei si Draci ca era plin garaj de praf si nu a mai avut rabdare sa fac curat...)...eu afara cu un aspirator rusesc de pe vremea lui bunica (care pe o parte trage si pe alta scoate)...suflam masina de praf :)) ca prea era depus pe exterior si pe interior...tata comenta pe sub masina eu suflam cu aspiratorul...momente de nepretuit...ce sa mai zic.

...termina el pe acolo (moama ce vam plictisiiiiiiiiiit...no?)...termin si eu masina de suflat...iar masina in strada, masina lui in strada...masina mea in curte...a lui in curte>>>CURAT IN GARAJ! Pana aici mia fost...terminat si curatu de facut si GAAAAATA ZIUA, SAPTAMANA...TOT!

Gataaaa si postu meu pe seara asta, eu prieteni va salut si cu unii poate ma vad la Sv.

Poze? N'am...dar am sa fac :)

Am fugit la somn...sa prind si eu 2h de somn :))

Peace out!

SV25MBN 10-07-10 07:50

N-ai idee cate placere imi face sa iti citesc posturile si cum se vede cat suflet pui in masina asta. Imi pare foarte rau ca nu am cum sa ajung acasa la drift dar ca sa intelegi de ce nu pot ajunge... e 8 dimineata sambata si eu scriu de la lucru.

eXeqTr 10-07-10 14:55

morph, chiar ne era dor de o asemenea povestioara :D sincere felicitari pentru pasiunea si devotamentul cu care te dedici acestei munci migaloase ( e si normal.. doar e " bebe tau " ) :D vine si vremea in care o sa-si rupa lumea gatul dupa ea, mai e putin putin de tot. Multa putere de munca prietene ! si cand mai dai de greu sa-ti aduci aminte de lucrurile frumoase petrecute cu buburuza ta, si sa te gandesti la lucrurile SI MAI FRUMOASE pe care o sa le petreci cu ea. Distractie placuta la SV, mi-ar fi placut si mie sa vin sa-i vad pe baieti dar nu am avut posibilitatea ( maine nici atat ) ...

morpheusmaster 12-07-10 12:56

Etapa de la Suceava prin ochii mei

Eu am fugit la munca :) ca am de unde alege >:)

morpheusmaster 13-07-10 02:47

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3512392)
Etapa de la Suceava prin ochii mei

Eu am fugit la munca :) ca am de unde alege >:)

Astazi a fost o zi misto tare. In urma turei de foc de vineri+suceava+soare (ars tot) am acumulat ceva oboseala fizica...da la genu ca nu ma puteam apleca...dureri de oase...etc. Initial am zis ca azi pauza, se poate o zi fara. Dar cum stateam eu asa si frecam menta ceva nu imi dadea pace si miam zis ca trebuie sa fac totusi ceva (nu aveam stare)...cat de putin, cat de usor. Asa ca am inceput prin a finaliza ceea ce a inceput Andi (prin iarna)...mai exact: evacuarea. Care eu cred ca a iesit destul de misto. A facut un prieten ceva pozne dar la ora asta face nani...mi le da maine. Evacuarea finalizata, am dat jos si admisia (sa ne asortam) si maaaaare mia fost mirarea cand am vazut in ce hal arata filtrul ala de aer. Sincer ma mir ca se mai misca masina de pe loc la ce "sufocat" de praf si mazga era. Stropit cu solutie de curatare/spalat la jet/pus la uscat pe garaj (in soare)/uns cu ulei si arata mai ceva ca nou. Ca tot am umblat la filtru am zis sa reconditionez putin si traseul...se mai julise pe ici pe colo...praf cacalau...il vopsim si lacuim si pe ala...deci pana acum evacuare/traseu/filtru. Nici nu'mi dau seama cand trece timpul...ma apuc de faruri, deja nu ma mai suportam sa ma uit la ele si din nou spre surprinderea mea am mai avut ce scoate din "sticla" custom. Leam spalat, sters lupele, interiorul...arata soooper doper. Chiar mam bucurat. Si pe final de seara a cazut bomba. Imi face meseriasul finisor o vizita (pe care o asteptam de aseara) si practic ma lasa masca. A ramas omul impresionat de evolutia masinii si de ceea ce am facut eu. Initial nu m'a crezut ca am lucrat singur si ca am apelat la altcineva ca el ma decalat. L'a convins tata ca e doar mana mea si'mi spune "o ai in sange, ochi si talent ca la tine mai rar am vazut" Ma jur, mi'a picat fatza...dar in acelasi timp miam si pus intrebari...ce stie asta frate daca ma lauda pe mine? :)) Hai frate ca nu oi fi chiar asa dar ma jur ca se invartea omu, o pipaia toata de parca faceau sweet love...deci am ramas mut, sincer! In momentul ala n'a mai contat nimic, a disparut si durerea de spate...si tot tot tot...aveam un zambet de aici pana in Hong Kong! Inainte sa plece mia mai facut o bucurie cand mia zis ca poimaine la 9 e calare pe masina impreuna cu asistentul!

O gasi soarele si strada mea? Om vedea...ce'i drept am inceput saptamana super bine desi credeam ca o sa fie o zi pierduta.

Eu bag ceva somn...continui maine...

morpheusmaster 13-07-10 12:55

3 Attachment(s)
...de ieri.

Evacuarea era in the making (nu e rezultatul finit)

...revin

GyGy 14-07-10 10:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3514979)
...de ieri.

Evacuarea era in the making (nu e rezultatul finit)

...revin

buna treaba morphi ...... contam pe tine :D

morpheusmaster 20-07-10 01:59

Nimic nou p'aci? Nu mai lucreaza asta oare nimic la masina?

cosmin_cosmin_1 20-07-10 07:28

o vinde asa cum e, din ce am auzit

morpheusmaster 20-07-10 11:31

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 3530114)
o vinde asa cum e, din ce am auzit

Ar face o treaba buna daca ar vindeo. Eu as fi primul care as cumparao :)

strik3ru 20-07-10 17:50

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3530570)
Ar face o treaba buna daca ar vindeo. Eu as fi primul care as cumparao :)

Ai face mare greseala. E FIAT ma si toata lumea stie ca sunt masini proaste, VW e masina buna :shock:, in plus de asta e mica si urata ca foamea ce naiba sa faci tu cu ea ? Deci nu cumpara gargaritza ca sigur te indragosteti de ea :), app ce vremuri .... Hai spor la munci si mai baga si tu poze cu evolutia, ca esti zgarcit tare.

morpheusmaster 20-07-10 18:05

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 3531395)
Ai face mare greseala. E FIAT ma si toata lumea stie ca sunt masini proaste, VW e masina buna :shock:, in plus de asta e mica si urata ca foamea ce naiba sa faci tu cu ea ? Deci nu cumpara gargaritza ca sigur te indragosteti de ea :), app ce vremuri .... Hai spor la munci si mai baga si tu poze cu evolutia, ca esti zgarcit tare.

Mi se parea mie ca'mi suna cunoscut userul strikeru :) deci mai traiesti :)) old lil brother. Acum esti big brother :).

Masina e in fuller, bara spate e in chit, am sa'i fac niste poze si am sa le arunc aici. Chiar azi era momentul pentru asta (ca tot a fost sarbatoare si nu am muncit la ea)...vedem...

Peace out

morpheusmaster 23-07-10 03:01

Se pare ca mau ajuns vorbele "prietenilor"...mescheru' manole a disparut. Serios fratilor, toti vopsitorii,tinichigii...pregatitorii, finisorii cum drq vreti sa le ziceti, toti, au aceiasi mama!!! Unu nu am vazut si eu sa fie superbaietzas si sa faca treaba buna. Cum ziceam...a fugit. Luni ca luni, a venit a dat fuller, marti sf ilie nu munceste (de acord) dar ***u ei de sarbatoare, strica planurile!!! Miercuri vine d dimineata...am avut o treaba cu taicamiu, am plecat...il las la masina...1h later on cand vin, el nu mai era. Il sun imi zice ca a avut nuj ce problema cu taicasu ca la sunat...ca bla bla bla. A dat 2 maini de chit pe masina si a fugit. Booooooon...azi il astept si'l astept...si'l astept...si nimic frate. Am ajuns si eu la capatul rusinii ca zilnic sa'l sun si sa'l tot intreb "Aloooo, Dl XYZ, nu mai veniti azi?"...laso'n pui mei...

Deci cum mentionam, pe masina s'a dat fuller...si spre surprinderea mea si a tuturor vizitatorilor sunt fff putine locuri unde trebuie corectata. (vorbesc exclusiv de masina, fara bari)...in schimb la bara spate lucrez de 3 zile, fara caterinca. Slefuiesc la ea ca berbecu, chituiesc, slefuiesc si parca parca in seara asta, dupa 8h flush (pe azi) aaaaavea asa o forma...cat de cat. Greu a fost sa fac imbinarea dintre evazari spate (caroserie) si bara...si asa cred ca'i cam ondulata pe ici colo dar maine ne asteapta day 4 la bara spate. Bara fata, e alta poveste...pfffff e si acolo maxim! MAXIM am zis (de munca) dar babysteps ;) cu pasi rapizi :)).

Daca toate mai merg bine si nu mai is sarbatori, urgente'n familie, fuller comandat aiurea si alte ghinioane tampite cam de 1 august o vreau cu interior montat... (deci eu in 2 sapt am bagat pe masina aia de am behait)...de cand a venit gagiu s'a schimbat ritmu...au inceput "ghinioanele" si simt ca nu se mai face nimic...

Oricum...am lucrat la bara aia spate..pfff...cat n'am lucrat pe toata masina (glumesc) dar ca suprafata vs timp a fost mult mai time consuming decat partea dreapta a masinii (care era mai "avariata")...maine e ultima zi cand lucrez la ea...sper sa iasa cat de cat...

Poze ma...pff...sincer n'am :| da, stiu...dar credeti'ma...numa de facut pauza si pozat nu'mi arde...nici n'am cu ce, cu telefonul nici atat.

Hai, ma duc la somn, va salut!!!

Peace'e'love!!!

marius3030 23-07-10 04:28

offf.......lasa c o sa fie si ea gata odata...poi c naiba nu?si atunci ai sa te bucuri s mai mult de munca depusa la ea..;)
eu unu abia astept sa o vad gata:D

AnDrEiCa 24-07-10 14:17

A revenit mesterul ?:-)

sageata 24-07-10 14:25

a venit. era rupt de beat si a stricat tot. acu trebuie luata de la inceput.:lol::lol::lol:

AnDrEiCa 24-07-10 14:27

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3539668)
a venit. era rupt de beat si a stricat tot. acu trebuie luata de la inceput.:lol::lol::lol:

nenorocitul:-)

KAY_ 24-07-10 14:34

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3539668)

Daca l prind la mine pe strada dau cu pietre dupa el ...Al dreaq betiv :D

waste31 24-07-10 17:24

morfule,cand iti zic sa te ajut tu "nuuu" brus lii vandam ! acu na,ia vopsitoru de unde nu`i,dom`le hai ca vin sa te ajut cu chitu ala,vad ca`ti lipesti degetele !hai spor ,si mai dale dracu de sarbatori ia si munceste !te apuca iarna !

lexe 24-07-10 21:08

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 3539924)
morfule,cand iti zic sa te ajut tu "nuuu" brus lii vandam ! acu na,ia vopsitoru de unde nu`i,dom`le hai ca vin sa te ajut cu chitu ala,vad ca`ti lipesti degetele !hai spor ,si mai dale dracu de sarbatori ia si munceste !te apuca iarna !

Daca faci vreo prostie fara sa-ti dai seama ? Ai idee cata dezamagire o sa fie pentru Morf ?
Daca se strica ceva, macar strica el .... nici eu nu as fi deacord sa vina cineva sa ma ajute (care nu e de meserie) :D

morpheusmaster 26-07-10 03:24

Eu ce sa mai zic?

.......in 4h intru la program...si eu si chiulangiu sef. Sau cel putin intentionam...

nick_nasta 26-07-10 08:47

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3542615)
Eu ce sa mai zic?

.......in 4h intru la program...si eu si chiulangiu sef. Sau cel putin intentionam...

greu...dar usor usor iese :twisted:

morpheusmaster 27-07-10 14:38

Daca ieri eram superbucuros ca am lucrat maxim la masina (bara spate & masina) si prinde forme frumoase...azi is pur si simplu terminat psihic, moral...tot...as'noapte a plouat tare aici in Roman si ploaia mia inundat masina. Desi aveam pusa o folie pe geamuri, nuj cum drq a intrat pe sub folie si a facut pur si simplu piscina din podeaua masini. Ok, nu ar fi nici o problema daca nu miar fi facut praf stratul insonorizant...care azi lam scos din masina...si acum trebuie sa'l pun iar la loc.

Pur si simplu nu se mai termina belelele, nu o mai vad gata oricat de mult as lucra la ea, altceva se strica...is FUCK"D up...un cerc vicios din care nu mai gasesc iesirea bagamiash in masa...si acum ploua si eu ma uit la finisor si el la mine...e groaznic de deprimant...

...dar fiecare primeste ce'si doreste...am vrut tuning, tuning am primit.

AnDrEiCa 27-07-10 15:15

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3545962)
Daca ieri eram superbucuros ca am lucrat maxim la masina (bara spate & masina) si prinde forme frumoase...azi is pur si simplu terminat psihic, moral...tot...as'noapte a plouat tare aici in Roman si ploaia mia inundat masina. Desi aveam pusa o folie pe geamuri, nuj cum drq a intrat pe sub folie si a facut pur si simplu piscina din podeaua masini. Ok, nu ar fi nici o problema daca nu miar fi facut praf stratul insonorizant...care azi lam scos din masina...si acum trebuie sa'l pun iar la loc.

Pur si simplu nu se mai termina belelele, nu o mai vad gata oricat de mult as lucra la ea, altceva se strica...is FUCK"D up...un cerc vicios din care nu mai gasesc iesirea bagamiash in masa...si acum ploua si eu ma uit la finisor si el la mine...e groaznic de deprimant...

De data asta acopera bine masina ,ca o sa vina o ploaie mare iara in Roman ,la Girov ploua cu galeata:???:

crysty.bobok 28-07-10 16:32

Quote:

Nasol ! Priveste partea buna a lucrurilor... O sa iti aduci aminte cu placere de clipele astea atunci cand vei finaliza proiectul !

Ali_ump 28-07-10 16:39

Quote:

Pare rau sa aud asemenea lucruri...Damage-ul e reparabil sau?

sageata 29-07-10 00:39

Quote:

...as'noapte a plouat tare aici in Roman si ploaia mia inundat masina. Desi aveam pusa o folie pe geamuri, nuj cum drq a intrat pe sub folie si a facut pur si simplu piscina din podeaua masini...

atunci, calca apa!:lol::lol::lol:

morpheusmaster 30-07-10 10:10

8 Attachment(s)
In spatele pozelor se afla aproximativ 1 luna de munca. Stiu ca unii se asteapta sa vada OZN dar big nono. Asa arata dupa muuuulta munca. Momentan se finalizeaza bara fata (bara spate e gata), urmeaza a se da fuller si pe bara fata/spate...reftificat ce mai e de reftificat post fuller...dupa dam alt fuller, finisam si vopsea.

...nu's intro stare prea buna acum...mai mult nu stiu ce sa scriu (nici n'am chef...) ...is satul. Trebuia sa ajunga fullerul, fullerul nu e...finisorul sta si se uita la mine, eu ma uit la el...etc. Cacaturi d'astea care ma amana...

Razvanelu, pozele astea's pentru tine tata, tie ti leam promis :) si tuturor.

In curand poze si cu barile/barile puse pe masina/barile vopsite :) etc...dar momentan atat...

P.S. Probabil va dati seama ca suspensia e asa ridicata ca masina e goala....si asa a ramas.

Peace out

b777kap 30-07-10 10:13

ce culoare vrei sa faci masina ?

morpheusmaster 30-07-10 10:58

Quote:

Originally Posted by b777kap (Post 3552533)
ce culoare vrei sa faci masina ?

Alba, cum era...

HOT NEWS:
Tocmai am intrat in weekend...si stau si ma uit la pereti. Finisorul tocmai sa ofticat si sia luat toate lucrurile (sper sa revina la sentimente mai bune si sa revina)...fullerul il am abea luni (dupa ala stau) DIN CAUZA CRETINILOR DE LA URGENT CURIER BRASOV!!! Pentru care Romanul e in judetul Bacau (tuamni ce cretini)...da...deci Razvan mia trimis miercuri fullerul...ieri am asteptat telefon...am zis ca n'a ajuns...pana mea...azi deja mam apucat sa izolez masina, am zis ca din ora in ora tre sa ajunga...dar tzeapa...coletul meu e in drum spre BV....si abea luni va fi aici...

Pur si simplu mam saturat, is satul pana peste cap de ea!!! Imi vine sa'i dau foc si sa o arunc dracu'n Moldova!!! NUMAI GHINIOANE am cu ea!!!

ovidiu89 30-07-10 11:04

imi pare rau sa aud ca ai numa ghinioane dar dal naibii o sa vina el soarele si pe strada ta. cand o sa fie gata o sa stai numai cu ochii pe geam si te uiti la masina:D:D

Tazmaniak 30-07-10 13:20

Asa e in general cand te chinui sa faci ceva...cu cat iti doresti mai mult, parca mai mari sunt piedicile :rolleyes2

E nasol, frustrant...stiu sentimentul, depinde de tine cat "rezisti".Daca treci de momentele astea, cand o sa fie treaba gata, nici nu o sa iti mai aduci aminte de ele :-P

Eu iti doresc spor la munca, fara ghinioane din astea de acum incolo;) si urmaresc in contiunare proiectul asta :)

plictisit 30-07-10 15:13

imi pare rau sa vad cate obstacole intampini in a finaliza proiectul morph .. tine-te bine ca o sa merite cand il termini, mai ales cand o sa stii cat te-ai chinuit ..

morpheusmaster 30-07-10 15:20

9 LUNI DUREAZA SA FACI UN COPIL NU O MASINA!

mba 30-07-10 21:24

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3552527)
In spatele pozelor se afla aproximativ 1 luna de munca. Stiu ca unii se asteapta sa vada OZN dar big nono. Asa arata dupa muuuulta munca. Momentan se finalizeaza bara fata (bara spate e gata), urmeaza a se da fuller si pe bara fata/spate...reftificat ce mai e de reftificat post fuller...dupa dam alt fuller, finisam si vopsea.

...nu's intro stare prea buna acum...mai mult nu stiu ce sa scriu (nici n'am chef...) ...is satul. Trebuia sa ajunga fullerul, fullerul nu e...finisorul sta si se uita la mine, eu ma uit la el...etc. Cacaturi d'astea care ma amana...

Razvanelu, pozele astea's pentru tine tata, tie ti leam promis :) si tuturor.

In curand poze si cu barile/barile puse pe masina/barile vopsite :) etc...dar momentan atat...

P.S. Probabil va dati seama ca suspensia e asa ridicata ca masina e goala....si asa a ramas.

Peace out

hehe .. nu credeam ca o sa ajung sa zic asta dar acum chiar imi place ce vad :D se vede ca masina a ajuns pe maini bune
sper ca si barile sa fie in aceiasi stare :X

mai sunt curios cum arata imbinarile dintre bari si aripi/capota pentru la 4tdays erau un pic cam... :lol:

esti super morphule si te mai asteptam cu poze :D
:love::love::love::love::love:

morpheusmaster 31-07-10 00:56

Am chef de scris...deci ati incurcato :twisted::twisted: (mai ales aia la care fuge greu ochiu pe monitor)

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3552691)
imi pare rau sa aud ca ai numa ghinioane dar dal naibii o sa vina el soarele si pe strada ta. cand o sa fie gata o sa stai numai cu ochii pe geam si te uiti la masina:D:D

Bai deci sa moara bibi, e foaaarte foarte frustrant!!! Sa stea soarele la coltul strazii dar nicidecum sa intre pe strada ta...sa vrei sa faci treaba, sa ai om la treaba...si tu sa stai sa te uiti la el si el la tine...sa ridice din maini si sa zica "tu ai vrut fuller alb, eu fara fuller alb nu pot continua deci dami un telefon cand il ai"...asta pentru ca niste cocliti sa le zic pe nume n'au fost in stare sa scrie corect 5 litere amarate. Ce sa faci...e un fel de butterfly effect dar asta este...(deja is obisnuit) inca putina intarzaiere dar si cand o sa fie gata (moaaaama...deci am repetat fraza asta obsesiv, deja am alergie cand aud:

"da si cand o sa fie gata"
"rabdare"
"iar rabdare"
"e gata?"
& company....)

...imi iese par pe retina...fac alergie...daca intr'o saptamana pe vremea asta nu e gata o fac breloc la pod :)).

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3552994)
Asa e in general cand te chinui sa faci ceva...cu cat iti doresti mai mult, parca mai mari sunt piedicile :rolleyes2

E nasol, frustrant...stiu sentimentul, depinde de tine cat "rezisti".Daca treci de momentele astea, cand o sa fie treaba gata, nici nu o sa iti mai aduci aminte de ele :-P

Eu iti doresc spor la munca, fara ghinioane din astea de acum incolo;) si urmaresc in contiunare proiectul asta :)

Da fratica, dreptate ai. Cu cat te chinui mai mult si te strofoci mai mult si mai mult sa faci o treaba buna cu atat te boxeaza fratele meu vitreg Murphy (cu legile lui de cacat).
Merci frumos, stiu ca nu sunt singurul...stiu ca si altii au trecut prin asta dar stii cum...intotdeauna ni se pare "ca la noi la nimenea"...na...poate la mine chiar asa o fi dar sigur se gaseste sa vina unu care sa'mi spuna "frate ala pana a facuto masina a durat 3 ani"...dar sa fim seriosi...nu cred ca se pot compara cazurile. Ei...whatever...

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3553271)
imi pare rau sa vad cate obstacole intampini in a finaliza proiectul morph .. tine-te bine ca o sa merite cand il termini, mai ales cand o sa stii cat te-ai chinuit ..

Salut fratioare. Da frate...multe obstacole...mai intai "inundatii"...acum "delivery fail"...nu stiu ce urmeaza dar fi sigur ca ai sa afli. (si au mai fost si before dar nu are rost sa le insir...)

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3553935)
hehe .. nu credeam ca o sa ajung sa zic asta dar acum chiar imi place ce vad :D se vede ca masina a ajuns pe maini bune
sper ca si barile sa fie in aceiasi stare :X

mai sunt curios cum arata imbinarile dintre bari si aripi/capota pentru la 4tdays erau un pic cam... :lol:

esti super morphule si te mai asteptam cu poze :D
:love::love::love::love::love:

Frate deci ma jur, is total surprins de feedback primit. Tu/Babone/Andrey si inca vreo mana de oameni care au vazut masina au fost foooooarte foarte surprinsi...si sincer nu credeam. Da, is diferente...pentru unii (au fost si de aia) a fost gen "asa si ce iai schimbat?"...dar trecem peste. Nici pozele postate nu reprezinta adevarul...sa lucrat (cat am putut) la detalii...imbinari portiere, multe chestii care la vremea aia erau "detalii frate"...dar detalii care miau mancat zilele mie si lui nea Toma.

In fine...perfect nu o sa iasa, din cacat n'ai cum sa faci bici oricat de "super" ai fi...si meserias. Daca omu'i stramb la oase degeaba'i pui musculatura misto...tot stramb o sa arate'n poze.

Oricum...is fff surprins, ma asteptam la feedback mai agresiv, mai negativ dar se pare ca, chiar am miscat asa ceva pe ea.

Barile...si ele spre surprinderea mea arata cat de cat ok ( o sa le fac poze si o sa vedeti), abea astept sa le dau fuller, finisez, rechituit ce mai e, refuulerit...vopsite...urcate pe masina care va fi si ea vopsita dar nothing fancy. Vopseaua care o aveam cumparata a ajuns astazi la AndreyCTR (din Onesti) si sper sa faca "the best of it"...eu sincer nu ma risc, imi e frica sa nu'mi crape si sa fi aruncat frumsete de vopsea pe geam...asa ca prima data o sa o vopsesc cu ceva "de dacie" (cum se zice prin popor)...iar in primavara urmatoare o sa primeasca ceva bun :) (daca o sa mai fie pe ce sa primeasca :)) )...probabil la faza asta o sa ma atacati dar daca priviti umpic mai departe de ziua de maine vedeti ca'i fff posibil sa am dreptate in privinta acestei decizii.

Oricum...(am zis eu ca o sa fie un post lung dar nici chiar asa, nu? ...deja sar calu')...usor usor iese. Sa vedeti voi smecherie cand o sa fie toata alba, montat exterior/interior tot...can't wait...(deja o visez)

...intre timp (ca tot am ramas fara nea mesteru) am facut curat si la motor...intrase prafu de chit/fibra si acolo...era jaaaaaaaaaaaale mare dar cu putina rabdare am reusit sa scot un rezultat satisfacator (cel putin pe moment)...

...gata...e cam gata, nu prea stiu ce ar mai fi de amintit...dar cam atat...revin ca momentam vam plictisit maxim.

Va salut, va pup! Va urez un weekend placut!

All times are GMT +2. The time now is 11:53.

- Copyright 2026 4Tuning