Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Hunedoara - Accidente (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/34214-hunedoara-accidente.html)

ondin 13-10-11 15:26

Re: Hunedoara - Accidente

am mai pierdut un golf 5 negru,cu numarul CDL, era condus de regula de o doamna simpatica, putin mai in varsta. a intrat in stalpul de la Macon de langa statie, pe sensul cum se vine de la Deva, cred ca din cauza astora de la drumuri si canale ispa, ca au modificat recent iar circulatia in zona si este mult nisip pe acolo pe care mergi sanie fara nici un fel de control.

fratzika 14-10-11 07:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4642812)
am mai pierdut un golf 5 negru,cu numarul CDL, era condus de regula de o doamna simpatica, putin mai in varsta. a intrat in stalpul de la Macon de langa statie, pe sensul cum se vine de la Deva, cred ca din cauza astora de la drumuri si canale ispa, ca au modificat recent iar circulatia in zona si este mult nisip pe acolo pe care mergi sanie fara nici un fel de control.

o poza de pe pagina de facebook a unui prieten

F.R.Sonic 14-10-11 10:49

pai astia cand se apuca de spart drumuri uita sa le mai si faca la loc... intre Hunedoara si Deva cred ca se lucreaza de peste 10 ani... e dezastru!!
Drive Safe !

davides 14-10-11 19:09

pfuai saracul golf :( ... dar doamna cum e ? no comment in privinta drumului ...

xxdadixx 14-10-11 20:47

Drum comunal mai exact. Sugacii nu se mai satura de furat.

SpYk3 14-10-11 21:48

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4645492)
Drum comunal mai exact. Sugacii nu se mai satura de furat.

poze si detalii

mozolici_hd 15-10-11 18:35

Accidentul s-a produs dupa ce am trecut eu pe acolo...de obicei nu merg prea incet pe acolo dar acuma eram singur in masina si eram plictisit rau...ma duceam acasa de la deva,fusesem in plimbare...pfff cand am vazut nisipu ala mi s-a ridicat paru pe mine...daca mergeam tare o pateam si eu,mai ales cu tractiune spate...oricum nu e de gluma cu drumu asta...multi stalpi au cazut...nici indicatoarele reflectorizante nu prea scapa...intr-o seara erau toate lovite si aruncate in strada....sa nu mai vorbim de drum ca totul e in hop-uri:rolleyes2

ondin 16-10-11 16:07

bine ca a scapat nevatamata, ca arata rau de tot masina.

ondin 31-10-11 08:28

http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...n-romania.html

pentru amatorii de viteza cu orice pret.

F.R.Sonic 31-10-11 09:57

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4680325)

Pff... iti trebuie mult curaj sa mai iesi cu masina, cand vezi ce "piloti" inconstienti gonesc pe drumuri ...

r27kul 31-10-11 09:58

Se vede clar ca impactul a avut loc cu portiera spate, daca era 30-50cm mai in fata, nu mai era asa de norocoasa.

ondin 31-10-11 10:53

nesimtire = accidente, acesta este cuvantul cheie, sunt multe cauze, insa asta este esential, cu bun simt nu mai moare nimeni pe strazi.
intai din partea celor care cer bani de la soferi anual dar nu fac mai nimic, drumurile nu se vad, apoi din partea celor care le folosesc, unii dorm pe banda a 2-a, deci unde poti trece lejer, nimeni nu mai respecta nici o lege de circulatie, politia nu mai previne nimic, doar amendeaza de rupe tot ce prinde, mai nou numai viteza conteaza, poti sa treci peste linia continua, pe rosu, orice e posibil, daca o faci incet e super ok.
:)

rezultatele se vad la stiri.

ondin 31-10-11 14:08

https://www.youtube.com/watch?v=-rTVN...ayer_embedded#!

si unul in lumea buna.

Kedy 31-10-11 18:58

Quote:

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4680726)
nesimtire = accidente, acesta este cuvantul cheie, sunt multe cauze, insa asta este esential, cu bun simt nu mai moare nimeni pe strazi.
intai din partea celor care cer bani de la soferi anual dar nu fac mai nimic, drumurile nu se vad, apoi din partea celor care le folosesc, unii dorm pe banda a 2-a, deci unde poti trece lejer, nimeni nu mai respecta nici o lege de circulatie, politia nu mai previne nimic, doar amendeaza de rupe tot ce prinde, mai nou numai viteza conteaza, poti sa treci peste linia continua, pe rosu, orice e posibil, daca o faci incet e super ok.

rezultatele se vad la stiri.

Totusi a murit un om :sad: D-zeu sa-l ierte si sa il odihneasca plus ca mai eram si colegi pe forum. D-zeu sa intareasca familia indoliata.

blackjack 31-10-11 19:33

mama masii de viteza ... condoleante familiei .. Dumnezeu sa-l ierte :(

xxdadixx 01-11-11 20:32

Vina e a celor care au votat gunoaiele de la putere care ne tin la limita subexistentei. Nu avem nimic, nici infrastructura, nici circuite pentru pasionati,nimic. Iar cei cu bani si pile se cred stapanii soselelor si chiar sunt, chestia asta le inspira o incredere fantastica stiind ca se pot "pisa" pe tine oricad si in Romania, ca om sarac si cinstit mori cu legea in mana. Mentalitatea se creeaza in timp si in 20 de ani le-a intrat in sange, greu sau deloc o sa scapam de ei.
Numai la noi vezi miliardari peste noapte, TOTI au afaceri cu statul.
Noi stam si ne rugam la Dumnezeu sa-i pedepseasca si sa ne "odihneasca" prietenii.

ondin 02-11-11 08:31

motociclist din arad prins de radar cu nu stiu cate sute de km la ora gonind pe dn7, fara itp si fara rca, amendat cu 4300 lei. si asta mergea asa din cauza celor care au votat eronat la alegeri?
unii si-o cauta e singuri, nu prea se gandesc la consecinte, sa se simta ei bine.

Kedy 02-11-11 10:04

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4685137)
motociclist din arad prins de radar cu nu stiu cate sute de km la ora gonind pe dn7, fara itp si fara rca, amendat cu 4300 lei. si asta mergea asa din cauza celor care au votat eronat la alegeri?
unii si-o cauta e singuri, nu prea se gandesc la consecinte, sa se simta ei bine.

Iti spun eu cu 251 ;) si a primit 1000 E amenda adica mai mult decat costa motocicleta 8)

ondin 02-11-11 11:24

bun asa, iesi si tu pe dn7 cu toacla sa mergi la pescuit si vine asta cu avionul peste tine.
ti-e frica acum si sa mergi la pescuit.

adrian78bmw 02-11-11 11:29

Pana nu se vor mari amenzile se vor pedepsi smecherasi si se vor plati amenzile pe bune tot asa o sa se circule !

xxdadixx 02-11-11 22:53

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4685137)

Normal ca tot gunoaiele infecte sunt de vina. Unde e educatia? Cum formezi generatiile noi cand tu furi tot? Nu vezi ca deja coruptia e peste tot, orice stire apare la televizor, in orice oras, comuna, sat, toti sunt mana in mana la furat, la vandut din ce a mai ramas si la indatorarea poporul asta. Daca nici in al 12-lea ceas nu se vad lucrurile astea, ne meritam soarta.

ban_f_2005 05-11-11 10:19

Quote:

dal dracu de nenorocit,ca era sa omoare 3 oameni nevinovati...figuranti astia merita sa moara.nu cred ca daca va omora pe cineva cunoscut mai ziceati saracu om ca o mers cu 200....(astia omoara oameni nevinovati...)

blackjack 16-11-11 22:26

stie cineva de accidentu de asta seara din deva ? ceva fiat am inteles ca o rupt un stalp pe centru .. era politie pe acolo ... masina facuta praf .. etc

adrian78bmw 21-11-11 12:54

Stie cineva mai multe amanunte despre accidentul de ieri dintre Nadastie si Calan?un fiat punto albastru rastrunat pe marginea drumului era un cadavru

ondin 21-11-11 13:37

mai ce-i cu fiaturile astea? nu le mai merge pilotul automat?

ondin 21-11-11 13:43

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 4687276)
Normal ca tot gunoaiele infecte sunt de vina. Unde e educatia? Cum formezi generatiile noi cand tu furi tot? Nu vezi ca deja coruptia e peste tot, orice stire apare la televizor, in orice oras, comuna, sat, toti sunt mana in mana la furat, la vandut din ce a mai ramas si la indatorarea poporul asta. Daca nici in al 12-lea ceas nu se vad lucrurile astea, ne meritam soarta.

pai si cine se complace in situatia asta? nu toti cei care traim in acesta tara? fiecare putin cate putin isi aduce contributia la mizeria si indiferenta generala. platesti o taxa de orice fel esti complice fara sa vrei la ce se intampla. iti cumperi un produs din portbagaj esti complice tot asa la coruptia din sistem. asa cum nu exista un razboi fara un conflict armat cu victime si soldati tot astfel nu exista nici coruptie fara coruptibili. generatia tanara nu trebuie formata, educata, ci trebuie f., si pentru asta doar lasi profesorii de sport sa isi faca treaba.

ondin 23-11-11 08:16

tot putin off topic, dar super important.

"Nu trebuie să fii un auditor senior din Big 4 ca să realizezi pe unde şi cum se scurg banii publici prin mecanisme brevetate de atātea guverne īn atāţia ani : firme de apartament care cāştigă şi cānd au şi cānd nu au concurenţă, unici participanţi, spargerea bugetelor īn bucăţi mai mici pentru atribuire directă", explică şi Dragoş Dinu, singurul executiv romān care a dus o companie (A&D Pharma) pe bursa din Londra.

pana si antreprenorii din Romania spun ca platesc taxe si impozite foarte mari si nu se vede nimic in sanatate, infrastructura, invatamant, etc. rezultatul platii acestor taxe este 0.

ondin 25-11-11 07:24

ce tare era ala ieri cu rotile in sus acolo la izvor, in curte la aia cu locomotivele uzinale. se uitau si cei de la radar sa vada daca mai este cineva in masina, in rest treceau toti linistiti pe langa ei fara nici un fel de problema.

mozolici_hd 25-11-11 12:50

am vazut si eu masina...dar cred ca a avut ceva viteza de a rupt si gardu si s-a si intors cu rotile in sus...

ondin 25-11-11 12:55

ma simt oarecum putin razbunat acum pe toti tampitii cu camioane si tir-uri care cred ca drumul este tot al lor, orice banda, ca le este permis orice, mai ales bulangii aia de la hidroconstructia care te omoara in timp ce mergi corect pe drum ca au ei camioane mercedes noi noute si sunt cei mai ciobani de pe strasse.
azi se rasturna un meserias din asta pe dn7 la giratoriul de la kaufland.sa bage viteza ca de aia are camion, sa omoare oamenii cu masini mici.

ondin 12-12-11 09:35

In Qatar a dat unul 150.000 usd pe un ford gt, apoi a mers cu el pe autostrada si l-a facut zob.

hd69leu 26-12-11 10:54

http://www.dinromania.com/social/doi...-la-deva-10697

Kedy 26-12-11 10:59

Quote:

Originally Posted by hd69leu (Post 4795084)

Si in intersectie la Union era un Logan praf azi dimineata

mozolici_hd 26-12-11 11:58

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4795093)
Si in intersectie la Union era un Logan praf azi dimineata

L-am vazut aseara pe la 2.30 s-a intamplat...

mozolici_hd 28-12-11 00:23

http://www.servuspress.ro/servus/201...pierdut-viata/

Kedy 28-12-11 08:44

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 4797296)

Pff am vazut ceva agitatie pe facebook ma gandeam ca a fost ceva accident D-zeu sa-i ierte si sa-i odihneasca.

davides 28-12-11 11:21

... am auzit ca baiatul era fiu de politai si fata e a doctoritei stomatolog Fazakas!? ... nu s-ar fi dat multe detalii din cauza baiatului ...

SpYk3 28-12-11 14:21

asta n-am inteles-o " Īn acest caz poliţiştii au īntocmit dosar de cercetare penală"

pe cine vor sa cerceteze penal?

Kedy 28-12-11 14:27

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 4797907)
asta n-am inteles-o " Īn acest caz poliţiştii au īntocmit dosar de cercetare penală"

pe cine vor sa cerceteze penal?

Ce sa le faci ba Spyke atata stiu si ei sa faca dosare de cercetare penala MILITIENII

SpYk3 28-12-11 14:31

http://media1.break.com/dnet/media/2...e%20Police.jpg

All times are GMT +2. The time now is 01:04.

- Copyright 2026 4Tuning