![]() |
Re: Various !
3 Attachment(s)
Comments Please :)
|
*HeLL-RaceR - VW nu are umbre la spoiler si prag ... vynilul de pe capota e stramb ... janta spate e plata ... si cand vopsesti jantele incearca sa nu vopsesti si partile negre dintre spite si nici discurile de frana........ a doua masina ... vynilurile meritau niste opacity ... iar capacu ala de rezervor mai beine nu il puneai ... aceeasi vorba la vopsitu jantelor ... prag, spoilere, eleron nimik ...
*BlacK_KilleR - emblema la nissan "Z"-ul din ambele vederi ale masinii e decupata stramb ... in vederea din spate are o pata neagra langa stema iar in oglinda din dreapta se reflecta geamurile care sunt transparente (in poza initiala) iar in poza modificata sunt fumurii .... la oltcit ai vopsit si gura de aer de pe capota... |
thx , am sa tin cont de detaliile astea la urmatoarele lucrari ;)
|
Quote:
|
Quote:
AAAA...nuuuuuu!! Eu ma refeream la rezolutie!! |
2 Attachment(s)
o lucrare mai veche;)
|
2 Attachment(s)
Corvette C6 :arrow:
|
2 Attachment(s)
pareri .....
|
2 Attachment(s)
Astept comentariile voastre pe threadul comentarii:D
nu am mai stat sa retusez backgroundul si jantele. mea culpa |
4 Attachment(s)
corvette-ul (trebuia sa ma astepte si pe mine pt. battle :evil: da' asta e) :arrow:
|
2 Attachment(s)
Asta e o masina facuta rapid dupa ce am mai citit niste tutoriale. Astept comentariile pe thredul comentarii. Pls comentati.
|
2 Attachment(s)
am revenit cu un A 210 Evolution...
e mai simplutz...asa cum imi place mie :-P |
puteai sa innegresti si geamul din partea soferului ... nu numai p ala din spate
|
asa imi place mie :-P
|
2 Attachment(s)
Ce zicetzi.......am invatat ceva?vreau sfaturi
|
pragul si spoilerul prea mari , si nu au nici e legatura intre ele , pragul mi se pare cam mare iar spoilerul e putin aiurea...
si cand pui alte jante incearca sa reglezi contrastul si luminozitatea astfel incar cauciucul sa aiba aceeasi noanta de negru ca cel de la vechea roata |
2 Attachment(s)
primu meu low rider...l-am facut asa mai repede in 2ore.ca nu am idee cum se face un low rider asa ca l-am facut f.simplu...bagati niste comentarii la topocu special pls
p.s: nu e gata mai am de umblat la reflexi |
2 Attachment(s)
Fac asta de scurt timp ..ms oricum ...o sa fiu mai atent....
alta |
2 Attachment(s)
low rider ! :)
|
o surpriza :P
bagati si un comment aici :) https://forum.4tuning.ro/showthread.p...047#post386047 tot aici sunt si pozele ! :) |
|
vedetzi asta .........ursuletz 3d https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/13598-lucrari-grigo-design/page-4.html
|
2 Attachment(s)
hello ppl ...
|
kred k ar fi bine sa pui si originalele sa vedem si noi modificarile ...
|
1 Attachment(s)
Incepator...........................
|
2 Attachment(s)
uitati si originalele
|
*bsg - subaru arata binisor ... adica putinele lucruri pe care le-ai fct le-ai facut bine ... golfu ... spoilerul fata e bine ... pragul e in ceata(se vede neclar) ... nu ai selectat k-lumea cand ai innegrit geamuril in jurul oglinzii ... cand ai coborat masina roata spate abia se vede a intrat sub caroserie ... carbonul nu e realist ... si cea mai mare greseala p care o vad e la jante sunt puse bine da ce e cu cauciucurile alea ... nu vezi cat de late sunt jantele si cat de subtiri cauciucurile??? ...
*AleXuTz - pune si originalul .... si incearca sa lucrezi la rezolutii mai mari .... mult mai mari |
Aici doar se expun lucrari .... la "Comentarii lucrari" se comenteaza ;)
|
Quote:
|
ai drepatate cu cuaciucul da numa in spate si la oglinda cred ca eram obosit....si ms pt apreciere la subaru:D
|
2 Attachment(s)
patriotu90 o sa incep cu rezolutii mai mari... uite si originalele,si modificarile :)
|
2 Attachment(s)
da`ti si voi cu parerea da mai ushor nu prea tare
|
indeea ...stralucita ..da mana de lucru ...cam slaba ...jantele alea nu se potrivesc deloc cu designu mashinii
|
scuze dak sunt offtopic dar vreau si eu sa stiu cum se fac vinylurile cu fade ca mountain dew de la masina lui hitman... si dak imi puteti spune unde gasesc airbrushu in photoshop :">
|
|
ms alexutz
:D |
2 Attachment(s)
sper sa va plak ...
|
npc bsg :P
|
misto patriotule ... tre sa imi spui neaparat si mie ... cum faci culorile alea sa se imibine asa d misot
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning