![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
nu`i vina nimanui pur si simplu a fost cu ghinion toata treaba... putea sa i se intample oricui ce i s`a intamplat lui cu plasma... din ce am inteles eu nu a vrut sa arunce cu noroi in nimeni numai k a fost nemultumit de ce i s`a intamplat ceea ce e si normal..
|
Nu are rost sa spun de unde le-am luat, pt. ca nici firma respectiva nu este vinovata. La randul ei, le-a achizitionat de la alta firma si tot asa.
Daca citesti mai sus, eu nu am aruncat cu noroi in nimeni. Faptul ca-s facute ,,pe genunchi" nu este vina ta. Ori fi fost montate pe E34, dar tot gauri s-au dat la limitatorul vitezometrului, acele tot s-au scos pentru a lipi plasma. Iarasi interpretezi gresit. Eu nu am spus nimic despre faptul ca tu ai fi vinovat cu ceva. Era o discutie, astfel incat cei care-si monteaza au doua alternative: ori mai au ceasuri de rezerva in caz de ceva; ori respecta instructiunile de montaj si iese treaba buna. Eu din dorinta de a nu da jos acele, le-am stricat, deci eu le-am stricat! Nu vad de ce te superi. Sincer. Daca-ti spuneam ca trusa nu e buna, ca placutele sunt naspa (chiar daca au scartait primii 50km) aveai motiv, dar asa repet era pur si simplu o discutie. Plus de asta, daca-mi amintesc bine, ti-am spus urmatorul lucru: Am stricat ceasurile si voi veni sa CUMPAR altele pt. ca am ambitia sa le fac si pe cele vechi functionale, inclusiv sa rezolv pb. iluminarii acelor. Momentan, nu am bani de dat pe asa ceva, insa fii sigur ca-mi voi cumpara altele. PS: Am stat 2 zile, de la orele 19 pana la 01 noaptea o data sa le calibrez si a doua oara sa desfac tot pt. simplu motiv ca se blocau acele. Ma mir ca nu le-am aruncat la gunoi, dar nu a lipsit mult. |
In exprimarea ta ai fost tendentios si unele aspecte m-au privit direct...gandeste-te ca eu vand foarte multe modele de ceasuri plasma si in oras si in tara fara sa fi avut vre-o problema pana la tine! Asta nu inseamna ca daca din 20 de modele unul necesita putin mai multa indemanare la montaj nu ar mai trebui cumparate...zilele astea voi avea si pentru E60-ul meu ceasuri cu plasma si le voi monta fara sa dau acele indicatoare jos si fara sa stric bordul! O sa te convingi...in fine, ceea ce ar fi trebuit tu sa intelegi in urma ultimei noastre discutii e faptul ca ti-am oferit un kit nou fara nici o obligatie din partea ta si de aceea nu te inteleg! Eu inca te mai astept pe la magazin sa discutam pentru ca doar asa putem rezolva aceasta problema! Depinde doar de tine...
|
Sambata, 19 iulie in Onesti in parcarea CAROM va avea loc mult-asteptata intalnire NSL Onesti. Ora nu este inca batuta in cuie. In orice caz dupa orele 17.00.
|
poate veni oricine sau duar membrii nsl
|
Ma la ce servis lucreaza cip ca am de schimbat ceva la masina :) si vreau sai fac o vizita ;)
|
Quote:
|
orice e asteptat cu cel mai mare drag....p sa revenim cu detalii cat de curand...
|
Quote:
|
Quote:
|
mda :-@ nici nu vreau sa va prind pe acolo va sparg rotile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari tuturor care au sustinut examenul de bacalaureat !
|
Luni la ora 16:00 in Strandul municipal va avea loc prima filmare pentru emisiunea auto care va avea si o sectiune de tuning la postul local Actual TV! De asemenea va avea loc si o sedinta foto pentru un articol in revista 4Tuning despre comunitatea de tuning din Neamt! Fac apel pe aceasta cale la toti cei pasionati de tuning sa fie prezenti la ora 16:00 in strand! Va multumesc!
Astept aici confirmari de prezenta;) |
Noi am merge , insa ora si ziua e pusa f rau. Probabil ca in acea zi au avut timp liber ei , insa multi la ora aceea sunt la servici , si nu cred ca lipsesc ei pt aceasta prezentare. Nu stiu , mai ramane de vazut ...
inca odata : ziua si ora ... :| |
NoSpeedLimit prezent
|
Interesant, ma bag si eu ca's in concediu:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
data ca data...dar ora e jale .... :| nu promitem nimic!
|
sincer sa va spun nu stiu cine a organizat toata treaba cu filmarea si etc da o iesit nashpa...nu tu loc de desfasurare...poate un burn un cerc (unii erau pregatiti pt asta...si aici ma refer la NSL)...etc...si cel mai mult m`a deranjat urmatoarea:
Quote:
in fine...in viitorul cel mai apropiat o sa organizam si noi o filmare la care eu personal o sa ma asigur ca vor fi filmate si masinile modificate dar si alea stock...dacii, bmw`uri sau ce`o mai fi....si sa se respecte ideea cu comunitatea si cu pasionatii de tuning...indiferent de grupare :!: |
Quote:
nu stiu ce a fost , cum a fost la strand , insa eu iti dau 100% dreptate in ceea ce ai zis tot respectu' pentru Cartman si mentalitatea asta din partea mea ! |
Quote:
esti sigur ca mie imi convine in totalitate filmarile? |
Quote:
A fost vorba doar sa dea bine pe sticla Cartman ...nu stiu de ce te-ai suparat...daca nu voiam si daca nu aveam aceeasi concepti cu tine despre comunitate ...sunam si io cateva persoane si faceam filmarea si sedinta foto cu ei si atat! Nu o mai arde aiurea ...ca nu cred ca tu vrei sa vezi intr-o revista de tuning masini care nu au nimic in comun decat pasiunea :!: Asa e si pentru public atat la TV cat si in revista ...drept urmare nu avea rost sa facem treba asta si cu masinile care nu au nimic modificat:!: Nu am de gand sa ma cert cu tine ....eu stiu ce a fost acolo ...ai vaz ca aia de la Tv nu au stat mult pt ca nu era timp la dispozitie ....pentru o filmare mai complexa....masina de politie trebuia sa plece ...si in emisiune trebuia sa apara masina politiei ...nu comunitatea...ea e pe fundal undeva ...;) Sper sa nu ma fi inteles nimeni gresit ...si sa imi fi inteles conceptia despre ce as fi vrut sa se intample ieri .... Daca am deranjat pe cineva ...imi cer scuze ...dar uneori nu poti multumi pe toata lumea ...sper sa ma intelegeti:idea: |
De precizat ca emisiunea se va difuza in fiecare Sambata de la ora 11:00 pe postul local Actual TV;)
Prima Sambata 12.07.2008 :-P |
fratilor era ideea de comunitate....nu doar de masinile modificate....daca stiam nu mai tot trageam de lume sa lase servici si treaba si sa vina acolo...aduceam doar 3 masini si atat...in fine
|
Toti am lasat serviciul....nu mai trage pe ideea asta ca stii bine ca am zis bine ce am zis ...cu masinile ...am anuntat sa stie lumea ce se intampla acolo ...si am pus masinile reprezentative la vedere...nu cred ca voiai sa rada o tara intreaga la vederea unor poze cu dacii si alte masini stock! Eu unul nu vreau sa imi asum responsabilitatea asta!
Serios ...nu mai insista ca stii ca am dreptate... |
eu stiu ca ai dreptate....da majoritatea o venit degeaba....eu am crezut ca se face emisiune despre toata lumea...ceva de genu: un cadru doua maxim despre toata lumea (dacii etc) si masinile modificate....si dupa, alea mai frumoase in prim plan si detaliate....cu interviuri la proprietari si etc :-P
da na....data viitoare fii mai direct ca sa stiu cum ma organizez |
Data viitoarre poate te mai consulti si cu mine;)
|
eu am ajuns la concluzia ...ca cei care au masini stock ...nu prea sunt bine vazuti ....:(....
|
Quote:
eu consider k trebuia specificat din prima..ca ce`i cu stok n`au ce cauta...nu k toti pasionatii d tuning... aa si ink ceva.... aia care`s pietoni au avut voie?:) ... |
DA au voie ...nu fii ironic Buddy ...ca ne suparam ...cine a avut de venit a venit ...cine nu ...sa comenteze in continuara ...n-aveti decat...
|
fratilor... nu mai vorbiti de'n p**ea !!! tot o ardeti ca au venit oameniid egeaba , ca aia cu masini stok au venit degeaba !!! Ar fi fost prima emisiune de tuning in care apar masini stok... nu conteaza ca's dacii , bmw'uri sau altele ... nu asta e important...important e ca sunt stock !! Imi pare rau ca toti aveti de comantat...ca aia nu e bine , ca aia a iesit rau .. Spre ca nu va ganditi sa apareti prin reviste cu masina stock !!!
|
Quote:
cat despre faza cu aparitii in reviste...sincer nu devii mai bogat daca apari in reviste...si is perfect d acord cu voi..k nu o sa vedeti niciodat masini stok in reviste decat daca is masini fff scumpe..! |
Pai nu am cum sa ii impac pe toti ...asta e ... gandeste si tu logic si ai sa ajungi la aaceeasi concluzie;)
Si eu ma simt aiurea ca sunt pieton dar ...nu pot face nimic sa schimb asta ...si nu comentez pe forum ... |
a zis cineva ca vrea sa apara cu masina stock in reviste ?.... pe mine unu m-a deranjat faptul ca ali_ump a zis sa scoatem masinile stock din parcare ...ceea ce mie nu mi se pare normal ... vroia filmare ...chema numai masinile tunate si facea filmarea .
|
Quote:
eu chiar daca veneam ..stateam retras undeva...k doar nu am tuning pe masina..e vba de pasiune.. cand o sa am bani de bagat in masini..atunci o sa ma afirm si eu ..pana atunci is doar pasionat de tuning si masini... |
Quote:
Toata lumea stie ca am sustinut conceputl de comunitate tot timpul ..nu conteaza ca era DAcie sau BMW ...dar inevitabil ... apar chestiile astea ..pt ca altii au pasiunea si posibiliatea sa faca ceva ...iar altii au doar pasiunea si se simt marginalizati...dar nimeni nu vrea asta ... Am obosit sa lupt cu niste gandiri complexate de faptul ca nu au posibiliate sa faca tuning ca sa demonstreze pasiunea ...faceti ce fac si eu ...si o sa va simtiti altfel;) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning