![]() |
MUAHAHHA !! ZISE CUNOSCATORU !!! RESPECT FRATIMIU ! :hug: :hug:
|
ce forme are gagica :lol: as lua-o o data :D
|
Re:
Quote:
|
da ... la mine acasa :D
|
3 Attachment(s)
bruneta...e gagica...
blonda o amica...care o sa ajunga gagica a doua :D |
frate..sa moara franta..santose, tu penbtru caseta aia ai ca pedeapsa de la mine sa-mi faci cunostinta cu tipa aia..sa vedem potentialu
frate mustang..m-ai imbolnavit mancatiash...ultima gagica e papusa, nu altceva...dc o iei pe blonda mi-o lasi mie pe aia..te cinstesc sa nebunesc? zi cum facem, ca nu mai stiu nici sa mai scriu... |
blonda are 16 ani ;) ... dar daca vrei neaparat ... vad ce rezolvam ... :)
|
Re:
Quote:
|
daaaa... e extraordinar de interesant ce se petrece aici...
deci o blonda de 16 ani care arata ca de 19... si poza amicei lui minirally (pusa in picioare) e ok, apoi pretena oficiala a lui mustang... si sa nu uitam de gabi a lui santos... lucrurile se misca spre bine pe pagina asta :) |
Quote:
Quote:
|
frate ... daca ai stii ce am in garaj :lol: :)
bre 2fast ... stau prin bucale...vezi tu...mai sunt gagici de 16 ani care arata de 20 ;) e foarte renumita tzara asta :D |
Sant0s esti o IUDA baaaa!!!!!Toba, asta ti-a furat gagica baaaa...
Ce zici sant0s, sa pun poze cu iubita mea? |
Re:
Quote:
|
Mai bine mi-ai pune mie niste poze cu ceva fete dragutze si serioase... ca sa nu ne suparam.. nu de alta :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
meritam si eu ... ce plm , chiar asa numai de .... mincinoase / crve sa am parte ? a fost cireasa dp tort :) |
si....tortul....?
ca cireasa o ai :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
salutare tuturor!de cand intru pe 4tuning nu am avut curiozitatea da a intra pe acest subforum...drep urmare am sa pun o poza cu doua prietene foarte bune ale mele!
|
no offense ...dar tipa din dreapta parca are fatza de plastic :D ...in rest arata bine :D
|
ba arata ff bine :D
cred k ti se pare tie din cauza luminii :P |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu zic k asta o sa-l dea si pe spate.. cel putin pe mine da :lol:
|
draguta tipa in roshu
nici masina nu strica......asa rosie :wink: |
mda
3 Attachment(s)
my julie :)))))))
|
belea janta :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
colectionezi jante ?
sau .. sunt .. un fel de .. tablouri si etc in casa ? asa .. de decor ? :) |
hmmm
le colectionez........vreau sa fac un muzeu de tuning la mine in casa:)))))))))))))))))) nu am luat inca cauciucuri maaa.... si oricum nu imi place sa pun azi un stiker maine folie si asa...incerc sa pun tot odata ....
|
da' ce tatuaj ai nebunule :wink:
nota 10 |
hee
3 Attachment(s)
gizaaas tenqiu :oops: :oops:.........aaaaaaaaaa cu femeilee?? masaaa am pus si cu mine sa ma laud :)))))))hahahahahahah da da mai bag si fomei
|
ce-i cu ultima poza ?! nu ne intereseaza dom`le :))
tari pozele =)) gg ! BTW - vezi ca e ME JULIE ... nu MY JULYE |
neeah
fiecare pune cum ii pica pai ce sa fie cu ultima ....uite caut si eu 2 baieti fortosi si aratosi.......si bine dotati sa ma ajute sa car o tona de nisip cu lingurita de la poarta casei pana in spate ca imi pun macadam din ala :)))))))))))) pielea mea a intrat...probleme??? sau ...maaa tie iti place de mine:))))))))))))))))))) hai nu fii timid........am mai primit oferte de la baieti dar am refuzat ....ahhahahaha
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: just kidding :lol: :lol: :lol:
|
moaaaaaaa
fratee daca imi faci rost de numaru lu aia din mijloc esti un inger :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) hu da fac ar dous
|
no prob, ti-l trimit pe pm.. bine k nu-l vrei pe-al celei din stanga k aia e luata deja :lol:
ai dont nou hu dei ar but dei ar rili AGLI :!: |
alora daca le spui ca-s urate le faci un compliment
|
Re:
Quote:
frateeeeeee stau cu ochii pe you have no new messages :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
haoleoo ce poze mi`au vazut ochii am nebunit :))
|
bah...era sa vars... :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning