![]() |
Re: ACCIDENTE
|
Quote:
|
Adica ?
|
Quote:
|
Ca bikerul ala care mergea cu 200 tare destept a fost. Mare parte din accidentele moto sunt din vina voastra , viteza peste masura , inconstienta . Acum cateva zile era sa ma sui peste un destept care facea slalom printre masini . Ai far , FOLOSESTE-L ! Sa nu mai zic de culoarea mobrei , vad ca ogramada prefera negrul , nu conteaza ca vizibilitatea scade drastic . Luati-va frate culori sa sara-n ochi , pana la urma e viata voastra.
|
Daca avea 200 la impactul ala nu mai traia...
|
Da, ala cu duba trebuia sa se asigure mai bine .. dar.. ia uitati ce "frumos" si regulamentar mergeau baietii cu moto cand s-a intamplat accidentul..
https://www.youtube.com/watch?v=WuOdJ...eature=related |
Quote:
2.Daca conservarul ar fii mers un metru mai in fata( cum era si regulamentar ,caci avea linie continua pe unde a trecut el) nu s-ar mai fii intamplat nimic. |
De acord cu "dreaq" in legatura cu ..virgula culoarea motorului...multi prefera negrul. Si da, multi se dau kamikaze pe curbe
|
Quote:
Quote:
adevarat ca daca era un tir , pun pariu ca ala cu duba nu se mai baga , dar deh asta e le: prespun ca daca era tir il vedea |
Quote:
Ia uita-te aici la filmuletul intreg. https://www.youtube.com/watch?v=WuOdJ...ure=re%ADlated Mai ai aceeasi parere? Ala cu duba a avut maxim 40% din vina. MAXIM. |
Quote:
|
Quote:
Asta voiam sa spun cu 2 secunde inainte sa editezi . Radar n-am dar aproximez destul de bine :lol: |
Quote:
|
Quote:
Pai iti dai seama ca tipul cu duba vedea totul in fata.. dar uita-te unde e curba. La vreo 100,150 de metrii, in momentul in care tipul a aparut cu motorul de dupa colt tipul cu duba era deja la jumatatea drumului. pana cand a franat asta deja era in sant. Categoric a gresit ca nu si-a dat seama ca nu are voie sa intre acolo la pituri de pe circuti.. dar altfel, nu avea coduri ca sa vada prin munti, ca de dupa curba vine rossi. |
Quote:
|
Quote:
|
Pune-te in locul celui cu duba. Numai asa putin. Si acolo nu era linie continua.
Iar motociclustul daca venea cu 100.. sunt sigur ca avea timp cel putin sa franeze si sa il evite. Sa se dea jos, sa il injure pe sofer(o merita) si sa mearga toti acasa cu o filmare bunicica si o poveste buna. Nu poti in toiul zilei, pe asa trafic sa te duci la fel ca si cum te-ai duce pe circuit....!! Sa nu intelegi, nu sunt eu aici intruchiparea spiritului civic, si de cate ori mi-au scartait rotile in curba.. nu avem toti de pe forum degete sa numaram, dar cand o faci.. o faci si tu cu putin cap in masa de treaba. Si sa iti mai dau un scenariu. In locul dubei, un tir. Tiristul vrea sa intre in refugiu. Se asigura foarte bine, si intra in refugiu, in momentul cand el e in totalitate pe cealalta banda apare motociclistul de dupa curba. Evident dupa cum se vede cel cu motorul nu apuca sa franeze la timp. Nici tiristul nu mai apuca sa intre(tirul e lung.. greu.. se misca incet). Motociclistul intra in tirist.. cine e de vine atunci? |
Eu n-am înţeles chestia asta niciodată...
Dacă sunt câte unii motocicliştii care îşi riscă viaţă inutil, de ce îi băgaţi pe toţi în aceeaşi oală? În cazul de faţă... De ce contează acum că ăsta avea viteză? Decât cei cu 4 roţi au dreptul ăsta, sau cum? Cretinul dubei, a trecut sau nu peste linia continuă şi nici nu a ţinut seama de motociclist? A trecut!... Vă garantez că l-a văzut pentru că altfel intra mai cu avânt în popasul ăla... |
Quote:
Quote:
|
Daca l-a vazut e un idiot. Eu analizand videoclipul asa mi se pare ca nu l-a vazut.
Ce vreau sa zic e ca daca te joci cu focul cel mai probabil o sa te arzi. Si cand te arzi nu poti sa zici ca a fost vina lui. |
Quote:
La partea cu arsul, ai dreptate 50%... Dacă te joci cu focul, n-ai dori să te arzi din vina ta, dacă tot te-ai riscat? Mai ai nevoie de unul să arunce gaz pe tine? Cam aşa este şi în cazul ăsta... Şi cu asta zic eu că am cam epuizat subiectul!...:) |
Mai pun un filmulet sa dezbatem subiectul ?:))))))))))))))))
|
Quote:
putea sa mearga si cu 200 :)) , daca tu ii tai calea ce vina are el ca tu esti atat de dobitoc/chior incat nu te asiguri, riscu lui, vina ta , puscaria ta pentru ca ai facut stanga fara sa te asiguri "da ie grele ie grele" dar e solutie pentru toti cu mentalitate gen you :bat::bat: |
Filmuletzul este pus pe youtube de mine si riderul este un muresean.
Am intrebat si un politist de la rutiera care s-a uitat la filmuletz si a spus ca vina ii vine in totalitate celui cu duba. A spus ca motociclistul putea sa mearga cu 500 km/h pt ca nu ii intereseaza pe politisti asa ceva.(in acest context pt ca si viteza exccesiva se sanctioneaza ca atare conform legii(daca este surprins de radar)). Neacordarea de prioritate ramane tot neacordare de prioritate. Punct. |
Tii minte ca asa a murit si baiatu` ala in centru ca a "fugit" repede el de la semafor de pe pod.
|
da, tin minte ca a trecut pe galben-rosu si facea slalom printre masinile ramase pe pod si intre timp se facuse verde la ceilalti
|
Quote:
Quote:
Daca nu, poti sa canti la o alta masa, poate au ei bombonele pentru tine. |
scuze de offtopic dar am avut o portie buna de ras la replica lui RA_2fast4u catre Bogdan.vl
|
Legal, da, cel cu duba a gresit.
Dar inainte de a comenta ca ala cu duba ii cretin, ar trebui ca fiecare sa faca, cateva mii de kilometrii prin tara, in primavara, cand vine chefu' de adrenalina, si sa vedeti ce placut e sa te uiti in oglinda, sa nu vezi nimic, iar cand sa te pregatesti sa faci o depasire legal, sa treaca unu pe langa tine cu 200, sa vedeti cum tremurati. Si apoi sa comentati ca ala cu duba... |
Quote:
Nu-i disculpă nimeni pe motociclişti! Într-adevăr este aiurea atunci când te uiţi într-o oglindă de 60 cm pătraţi, dar când nu-l vezi printr-un parbriz de 4 m pătraţi să zicem, sau prin geamul lateral de 1,5 m pătrati, atunci cum mai este? Pe bune, haideţi să închidem subiectul ăsta şi să fim noi mai atenţi în trafic! |
Quote:
in legatura cu offtopicu tau, cat e scoru?:?: |
Quote:
Care circuit?a aparut unul peste noapte asa ? |
Quote:
In cazul de fata intradevar vina legala este a celui cu duba, probabil a avut un moment de ezitare cand a vrut s-a vireze stanga ( nu faptul ca a ratat linia discontinua cu 1 metru :rolleyes2 ) insa moral vorbind ce naiba se antrenau baetii in miezul zilei in plin trafic in zone cu vizibilitate scazuta ? Fara suparare dar un comentariu de acolo se potriveste foarte bine : " te-n gura de sofer infect! ce pla mea cauti ba cu duba pe circuit?? nu stii ca padurea bogatii este locul unde fac baietii gp stradal? " Partea trista pentru motociclisti in multe cazuri similare, desi din punct de vedere legal au dreptate de cele mai multe ori sfarsesc cu membre rupte sau chiar sfarsesc de tot. Si aici stiu ce vorbesc, am pierdut un prieten foarte bun intr-un accident similar, a murit cu dreptatea in mana. Pe viitor cand postati incercati sa ganditi la rece nu ca si copii de gradinita. |
Din 10 in 10 metri panourile sunt sparte, nenumarate accidente ce se intampla in pasaj. Care trec pe acolo zilnic stiu despre ce vorbesc :lol:
<div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://www.crimetime.ro/video/ge/vid/NTU3Mw=="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.crimetime.ro/video/ge/vid/NTU3Mw==" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object><br /><div style="width:400px;margin: 3px auto;text-align: center"><a title="Un teribilist baut din Capitala si-a bagat in spital un prieten!" href="http://www.crimetime.ro/politie/un-teribilist-baut-din-capitala-si-a-bagat-in-spital-un-prieten.html">Un teribilist baut din Capitala si-a bagat in spital un prieten!</a> pe <a href="http://www.crimetime.ro/" title="www.crimetime.ro">www.crimetime.ro</a></div></div> |
Bogdan_mb lasa-ma sa continui putin...
Quote:
Drumurile din tara asta nu sunt nici ale motociclistilor, nici ale biciclistilor, nici ale tiristilor, nici ale celor cu autoturisme etc. ci a urmasilor, urmasilor nostri... :lol::lol::lol: In rest toate cele bune si multi km fara incidente ! Fie ele pe doua roti, trei roti, patru roti, sase roti (frumoase), etc. |
Quote:
|
Depinde cum vrei sa o iei... :lol: eu in fiecare zi imi dezvolt abilitatile de a conduce, in fiecare zi invat ceva nou pe langa ce am capatat pana acuma. Eu zic ca sofer inveti in fiecare zi cand te urci la volan, fie si 5 km fie 500 km pe care ii faci.
|
Alo gradinita, gata cu offtopicul.
On: Pacat ca multi altii nu au acest noroc. <div style="width:400px;"><object width="420" height="300"><param name="movie" value="http://www.crimetime.ro/video/ge/vid/NTU4OQ=="></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.crimetime.ro/video/ge/vid/NTU4OQ==" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="300"></embed></object><br /><div style="width:400px;margin: 3px auto;text-align: center"><a title="Accident INCREDIBIL! O masina a fost lovita din plin de un rapid, dar toti pasagerii au scapat cu viata" href="http://www.crimetime.ro/politie/accident-incredibil-o-masina-a-fost-lovita-din-plin-de-un-rapid-dar-toti-pasagerii-au-scapat-cu-viata.html">Accident INCREDIBIL! O masina a fost lovita din plin de un rapid, dar toti pasagerii au scapat cu viata</a> pe <a href="http://www.crimetime.ro/" title="www.crimetime.ro">www.crimetime.ro</a></div></div> |
Revenind la subiect....
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning