Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

dany12epz 08-01-11 23:33

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Pentru ca zilelel astea am tot citit despre benzina va readuc la cunostiinta acele cozi kilometrice din asta vara pentru ora de reducerei de la petrom cand au vandut pentru o ora benzina cu 40% mai ieftin la 2.80 lei/litru motivul acestor reduceri este dat chiar de petrom...citez:
"Reprezentantii Petrom sustin ca vanzarile din cele doua statii au crescut "semnificativ" weekendul trecut.

Potrivit acestora, campania a fost lansata ca urmare a scaderii pietei de carburanti cu 12% in primele sase luni ale acestui an."
http://www.ziare.com/preturi/benzina...petrom-1042788
Si atunci renuntand la ei atatia oameni boicotand statiile ca adevaratii clientii sa plece la concurenta.aplicand la scara cat mai mare evenimentul din 17-18-19 ianuarie nu le scadem cererea.
Eu nu cred ca facem ceva inutil fara sorti de izbanda chiar ei ne arat ca sunt o companie receptiva la scaderea pietei...e de datoria noastra ca si CONSUMATORI prin mijloacele pe care le avem sa le araratam ca numai reprezentam o piata slaba care tace si inghite orice crestere de pret nejustificata.
promovati renuntarea la benzinariile austriecilor schimbati-va obiceiurile de consum spune-ti asta tuturor cunoscutilor
Eu de cand am inceput boicoturile am mers numai la Rompetrol si de azi voi merge la luk oil

Geox` 08-01-11 23:36

7.01.2011 Tulcea-Reportaj Daniel Nastase Antena 1
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/m2WeDz_oiIU?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/m2WeDz_oiIU?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

ALEX_BZN 09-01-11 00:11

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3967022)
7.01.2011 Tulcea-Reportaj Daniel Nastase Antena 1
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/m2WeDz_oiIU?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/m2WeDz_oiIU?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Cred ca unii dintre voi ati ajuns la amiabila:))) era prea preocupat cu televizunea si nu s-a mai uitat in fata:))

montero 09-01-11 00:21

Noi prea suntem romani, asteptam sa faca altii pentru noi. Hai cu totii sa facem ceva, stau toti acasa si injura si gata. Cu cat suntem mai multi indiferent de oras cu atat vom incuraja si alti "frati". Cand vom ajunge la cateva sute-mii de masini atunci chiar vor face spume.
Am inteles ca ramane pe 14.01.11 o intalnire la ora 17:00, dar unde anume va fi aceasta intalnire in BUCURESTI ?
Deja am galbenii pregatiti :D

dany12epz 09-01-11 00:26

Quote:

Originally Posted by montero (Post 3967116)
Noi prea suntem romani, asteptam sa faca altii pentru noi. Hai cu totii sa facem ceva, stau toti acasa si injura si gata. Cu cat suntem mai multi indiferent de oras cu atat vom incuraja si alti "frati". Cand vom ajunge la cateva sute-mii de masini atunci chiar vor face spume.
Am inteles ca ramane pe 14.01.11 o intalnire la ora 17:00, dar unde anume va fi aceasta intalnire in BUCURESTI ?
Deja am galbenii pregatiti :D

Fantana Miorita in fata la gara baneasa este o parcare...va steptam in numar cat mai mare
https://www.facebook.com/#!/event.php...32931593433733

montero 09-01-11 01:25

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3967123)
Fantana Miorita in fata la gara baneasa este o parcare...va steptam in numar cat mai mare

ok, ms

14.01.2011 orele 17:00
ROMANIA TREZESTE-TE !!!!

dany12epz 09-01-11 02:24

V-am spus ca incerc sa citesc cat de mult pot pe aceasta tema si am dat de un articol incredibil
Titlul lui este urmatorul
Cum câştigă Petrom de patru ori mai bine decât anul trecut dacă produce şi vinde mai puţin?

http://wall-street.md/view_art.php?view_sub=56189651

"La nivel de piaţă vânzările totale de carburanţi au săzut cu 12%, iar cele din retail s-au contractat cu 6%. Noi am scăzut mai mult pentru că în 2009 am avut multe vânzări de păcură. Oricum, la nivel de piaţă cred că până la sfârşitul anului vom avea pe partea de retail o scădere de 10%, iar pentru 2011 este dificil să fac o predicţie pentru că evoluţia va depinde foarte mult de măsurile de relansare care vor fi luate şi de efectul acestora", a mai precizat Mariana Gheorghe, CEO al Petrom

În contextul în care compania nici nu a produs mai mult şi nici nu a vândut mai multă motorină şi benzină, rezultatele bune sunt explicate în mare parte prin creşterea preţurilor atât la petrol, cât şi la carburanţi.

"Iniţial, concurenţa pe client a dus la o scădere a preţurilor, dar apoi au intervenit mai mulţi factori independenţi de noi care au dus la majorarea acestora cum ar fi creşterea TVA sau creşterea cotaţiilor internaţionale", explică Gheorghe.

Producţia, mina de aur

Pe partea de explorare şi producţie, care reprezintă practic bogăţia Petrom, compania a raportat un profit operaţional (EBIT) de 1,7 miliarde de lei (427 de milioane de euro), aproape dublu comparativ cu perioada similară a anului trecut, chiar şi pe fondul unei scăderi de 3% a producţiei.

Daca cititi printre randuri veti realiza ca astia fac profituri imense si pe timp de criza si toate pe seama noastra...daca lor le scad vanzarile ei cresc preturile pentru ca noi suntem slabi si mergem in continuare sa le cumparam benzina...cand in orice stat civilizat astfel de practici nu isi au locul caci sunt taxate imediat de consumatori prin actinui multiple de protest in care se mobilizeaza toata populatia.
OAMENI BUNI NU LE MAI CALCATI PRAGUL BENZINARIILOR SA AI INVATAM MINTE,REDUCETI CONSUMUL SI MERGETI LA LUK OIL SI ROMPETROLtrebuie sa le reducem vanzarile la maxim astia sunt atat de nesimtiti

DORYN80 09-01-11 02:25

Fratilor treziti-va la realitate, prin acest asa zis protest cu plata in fise nu se rezolva nimic, doar timp pierdut si chinuirea unui casier care nu are nici o vina. Sunt oameni care stau 90 de zile in greva foamei sau se arunca de la balcon si nu ii asculta nici naiba si credeti voi ca ii intereseaza faptul ca stam ca prostii la rand si platim cu fise un litru de combustibil. Daca intradevar se doreste un protest real ar trebui sa fim uniti si timp de o saptamana, doua sau poate chiar o luna sa nu mai cumparam carburanti sau cel mult in caz de urgenta majora si atunci doar strictul necesar, si sa-i vezi la sfarsita de luna cad trag linie si vad vanzarile per total care sunt ca or sa simta. Asta ar fi singurul mod de protest care i-ar deranja din birourile lor luxoaxe si din nesimtirea in care sunt, fiindca partea financiara ar fi cea care ii doare cel mai tare atat pe "afaceristii" cu combustibil cat si pe stat care nu-si va mai primi "solda" asa mare cum ar fi trebuit sa fie.

dany12epz 09-01-11 02:37

Quote:

Originally Posted by DORYN80 (Post 3967273)
Fratilor treziti-va la realitate, prin acest asa zis protest cu plata in fise nu se rezolva nimic, doar timp pierdut si chinuirea unui casier care nu are nici o vina. Sunt oameni care stau 90 de zile in greva foamei sau se arunca de la balcon si nu ii asculta nici naiba si credeti voi ca ii intereseaza faptul ca stam ca prostii la rand si platim cu fise un litru de combustibil. Daca intradevar se doreste un protest real ar trebui sa fim uniti si timp de o saptamana, doua sau poate chiar o luna sa nu mai cumparam carburanti sau cel mult in caz de urgenta majora si atunci doar strictul necesar, si sa-i vezi la sfarsita de luna cad trag linie si vad vanzarile per total care sunt ca or sa simta. Asta ar fi singurul mod de protest care i-ar deranja din birourile lor luxoaxe si din nesimtirea in care sunt, fiindca partea financiara ar fi cea care ii doare cel mai tare atat pe "afaceristii" cu combustibil cat si pe stat care nu-si va mai primi "solda" asa mare cum ar fi trebuit sa fie.

Asta este parerea ta..o respectam dar si noi avem una proprie,sunt de accord ca nealimenatrea pe termen lung este solutia cea mai viabila dar daca ne zicea Santos cand s-a facut topicul asta sa numai alimentam toata lumea ar fi ras...im 3 saptamani de la primul protest Lumea a inteles problema grava cu care ne confruntam,datorita acestor boicoturi s-a aflat de noi au inceput sa ajunga date despre situatia reala a combustibililor,FARA ACESTE IESIRI IN BENZINARII boicotul din 17-18-19 NU AR FI FOST AUZIT.
Cu ce chinuim casierii...pai in 2 ore au parte de 100-200 de clienti iar cand mergem noi au 10...ei sunt platiti la ora deci nu le afectam nici nivelul salarial.
Vrei sa faci ceva bun si util....VINO CU NOI...nu poti atunci macar NU MAI ALIMENTA DE LA EI...REDU CONSUMUL SI MERGI LA CEILALTI
Pareri ca a ta am auzit 100, 95 din acestia au inteles si sunt azi alaturi de noi TU INTELEGI???

maverick1508 09-01-11 03:44

BNR nu înţelege scumpirea carburanţilor

http://www.realitatea.net/bnr-nu-int...eo_789599.html

cutzitaru 09-01-11 11:27

O sa fiu la protestul din bucuresti cu alti opelisti. Ideea ar fi dupa parerea mea sa alimentam fiecare de mai multe ori, nu mai mult de 50 bani pe un bon! Bineinteles ca o sa cerem toti bonuri si eu voi plati numai cu cardul ca sa plateasca 3 bonuri, sa folosim apa/baia cat mai mult, sa spalam masina la pompa daca se poate, sa folosim tot ce nu ne pot taxa! Asa poate o sa simta si ei un pic de usturime...

B-64-KTL 09-01-11 11:35

1 Attachment(s)
Un exemplu de afis (poza este facuta de un prieten care promoveaza acest fel de protest pe alte site-uri).

cutzitaru 09-01-11 11:38

Interesant... Il facem sticker sau il printam pe A4? :D

dany12epz 09-01-11 13:48

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 3967345)
BNR nu înţelege scumpirea carburanţilor

http://www.realitatea.net/bnr-nu-int...eo_789599.html

mersi pentru link foarte util...
Am vazut aseara la realitatea declaratia Dl Adrian Vasilescu consilierul guvernatorului Bnr Mugur Isarescu si a deputatului PDL Daniel Oajdea
Datorita acestor boicoturi atragem atentia si unor oameni importanti din viata economica si politica a Romaniei.
Vreau sa va spun ca intr-o discutie neoficiala cu un demnitar din arcul guvernamental,am fost felicitati si mi s-a spus franc ca foarte bine facem si sa continuma sa punem o presiune cat mai mare pe benzinari caci numai atunci guvernul are o justificare pentru a intervenii.
"Cunoaşteti poziţia Băncii Naţionale, care a fost exprimată prin vocea guvernatorului, nu întelegem ce se întamplă pe piaţa carburanţilor şi de unde vin aceste scumpiri. Este de neînţeles această dinamică a preţurilor la benzină şi motorină, în condiţiile în care avem încă extracţii interne şi faţă de anii trecuţi un preţ mai rezonabil pe piaţa internaţională la ţiţei", a declarat Adrian Vasilescu.
"Avem de-a face cu un monopol privat care nu e bine gestionat de stat, de Consiliul Concurenţei. Românii sunt consumatori captivi. Nu putem cere oamenilor să meargă pe bicicletă ca să nu mai crească preţurile. Cei din Consiliul Concurentei ar trebui traşi la răspundere, poate chiar ar trebui să fie trimis la plimbare şi să fie puşi alţii în loc. Categoric nu îşi fac treaba", a declarat Daniel Oajdea, deputat PDL

Ei nu ne pot obliga sa mergem cu bicicleta insa noi ca si consumatori avem dreptul de a o face numai noi putem sa iesim din captivitate....haideti sa faecem noi ceva inainte sa asteptam ca altii sa se implice pentru noi.

EvLSant0S 09-01-11 13:54

Quote:

Originally Posted by DORYN80 (Post 3967273)

Din cauza oamenilor mai rai ca tine, ca tu ai scris frumos, decent, elegant etc.
Eu unul am renuntat in a participa activ la asa ceva, i-am luat exemplul lui Nautilus.

Singura varianta desteapta din ziua de azi de a PROTESTA, este urmatoarea.

Nu mai participi.

Eu, ca si consumator, am decis sa nu mai alimentez de la OMV - Petrom.

E decizia mea, care, nu ii afecteaza, deloc.
Insa, in momentul in care eu imi conving toti prietenii, sa zicem ca-s multi, sa nu alimenteze, iar ei isi conving toti prietenii, care-s si mai multi (adunati la un loc toti), care la randul lor merg la televiziune si dau in ziare si zic : NU MAI ALIMENTATI DE ACOLO ! CA VA FURA NENOROCITII AIA CA SA FACA EI PROFIT MAXIM !

Eh, atunci cineva s-ar putea sa nu mai doarma BINE noaptea...
S-ar putea sa aiba parte de insomnii... cosmaruri... si alte chestii de genu.
S-ar putea, e o varianta, la fel de bine s-ar putea sa doarma linistit si sa nu se intample nimic.
Stau mult mai linistit eu cu mine insumi stiind ca AM FACUT CEVA, decat sa traiesc cu vinovatia c-am STAT, n-am facut nimic, doar m-am plans pe internet. Toti se plang, nimeni nu face{(a) - ca acum se misca lucrurile} NIMIC!

Dpmdv si sper sa nu va suparati pe mine ca va zic.
Forma in care s-a dat massul, ideea in sine, e ... mai mult decat gresita, de ce?

Nu poti sa-i ceri unui OM, care habar nu are ce inseamna SOLIDARITATE, realmente, nu cunoaste termenul, sa nu alimenteze.
Trebuie sa-l iei usor, ii zici, nu mai alimenta de petrom, alimenteaza de la rompetrol.

Asta e o chestie acceptabila care ar fi avut un efect MULT mai mare, dpmdv.
Si chiar se reusea mobilizarea cel putin a juma de tara.

Cand le zici NU mai alimenta, pai pe 80% din ei deja i-ai pierdut.
Cand le zici alimenteaza de la rompetrol si atat e foarte tare, de ce?
Pierzi doar 2% din posibilii oameni, care au nebuniile lor ca benzina de la rompetrol e proasta, ok, alimenteaza de la omv.pup-pa.

Sper sa mearga totusi, dar nu-i vad pe romani solidari, in zilele de boicot cand nu alimenteaza nimeni o sa ma duc de curiozitate, in benzinarii sa vad, care-i diferenta.

Sper sa fie goale toate.

GABBY_ 09-01-11 14:05

de acum in colo voi alimenta motorina doar de la rompetrol...oricum sunt 99% sigur ca e cam aceasi cu sprint diesel-ul de la omv ...

Ruff_Ryders 09-01-11 14:08

eu de circa 2 sapt numai bag de la petrom..bine mint ca am bagat acu de protest de cativa lei:))))

C_kst 09-01-11 14:14

Eu chiar sunt curios...cati din cei care sustin si zic ca nu vor intra in benzinarii in zilele respective...cati vor face asa ??!!!

dany12epz 09-01-11 14:20

Quote:

Originally Posted by C_kst (Post 3968287)
Eu chiar sunt curios...cati din cei care sustin si zic ca nu vor intra in benzinarii in zilele respective...cati vor face asa ??!!!

Vesnica capra a vecinului in romania...importanta e intrebarea TU CE FACI ???

trafy-vr6 09-01-11 14:22

Asa dany, cearta-i:)))

C_kst 09-01-11 14:25

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3968307)
Vesnica capra a vecinului in romania...importanta e intrebarea TU CE FACI ???

Daca am intrebat asta...e clar ca nu alimentez in alea 3 zile.

dany12epz 09-01-11 14:35

Quote:

Originally Posted by C_kst (Post 3968334)
Daca am intrebat asta...e clar ca nu alimentez in alea 3 zile.

BRAVO desi o facem pentru noi nu penru propria persoana,este un interes de grup,convinge la randul tau cat mai multi folosind argumente incearca sa renunti la a mai alimenta de la ei si de a merge in alta parte

giubau_v8 09-01-11 15:09

Pentru bucuresteni, mai aveti si varianta rafo...motorina era mult mai ieftina acolo decat la toti , cel putin asa era acum o saptamana cand am trecut eu pe langa o benzinarie rafo
Din pacate sunt foarte putine benzinarii in tara de la acest producator :(

xxdadixx 09-01-11 15:38

6 Attachment(s)
Azi la Hunedoara intr-un orasel vai de capul lui, ne-am mobilizat cel putin 50 de masini. Mai mult de 3 sfert din ele nu au fost Vineri la protestul din Deva.
--
Televiziunile nu s-au sinchisit sa vina.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/benz...ri-917715.html
Lumea e foarte nemultumita, cei din trafic ne saluta intentia, pietonii la fel. Umbla vorba repede, macar vedem cine e cu noi.
--
Santos, nu toti au internet si messenger.

dany12epz 09-01-11 15:56

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 3968585)
Azi la Hunedoara intr-un orasel vai de capul lui, ne-am mobilizat cel putin 50 de masini. Mai mult de 3 sfert din ele nu au fost Vineri la protestul din Deva.
--
Televiziunile nu s-au sinchisit sa vina.
http://www.evz.ro/detalii/stiri/benz...ri-917715.html
Lumea e foarte nemultumita, cei din trafic ne saluta intentia, pietonii la fel. Umbla vorba repede, macar vedem cine e cu noi.
--
Santos, nu toti au internet si messenger.

Asa cum te-am rugat era bine sa iesim toate orasele pe data de 14 am inteles ca veti iesii si atunci si va multumim
Bravo pentru mobilizare dar cel mai bine ar fi ca toti sa iesim simultan...numai asa avem un efect maxim.

semjke 09-01-11 16:05

1 Attachment(s)
Iata propunerea mea ( o varianta imbunatatita a ceea ce a fost postat anterior ) daca este ok, nu ne ramane decat s-o dam la toata lumea astfel vor afla cu totii.
Pareri ?

xxdadixx 09-01-11 16:08

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 3968681)
Iata propunerea mea ( o varianta imbunatatita a ceea ce a fost postat anterior ) daca este ok, nu ne ramane decat s-o dam la toata lumea astfel vor afla cu totii.
Pareri ?

Arata mult mai bine ca cealalta.

bau88g3 09-01-11 16:23

Quote:

Originally Posted by dany12epz (Post 3968649)
Asa cum te-am rugat era bine sa iesim toate orasele pe data de 14 am inteles ca veti iesii si atunci si va multumim
Bravo pentru mobilizare dar cel mai bine ar fi ca toti sa iesim simultan...numai asa avem un efect maxim.

Dani lasa-i in pace!Lasa-i sa se obisnuiasca,sa le intre "in sange" treaba asta!!!Sunt sigur ca vor face si pe 14.Stii si tu cum a fost la noi la inceput,sfrijiti,timorati,incoltiti de Jandarmerie si Rutiera dar uite ca acum avem puterea sa spunem lucrurilor pe nume pentru ca nimeni nu ne poate interzice asta.Atata timp cat in fiecare oras se face ceva si pana in data de 14 e bine.Singura dorinta "a noastra" e ca in data de 14 ianuarie TOATA TARA sa fie prezenta,fiecare in orasul lui,cat mai multi.

Dani lasa-i sa isi faca "incalzirea"!!!Bravo Hunedoara!!!

rover_cabrio 09-01-11 16:31

BRAVO HUNEDOARA :D:D:D

am venit in Bucuresti ...ne apucam de treaba baietii ? :))

CLM_Audi 09-01-11 16:31

5 Attachment(s)
incalzire pt vineri am facut si astazi la Mures
cu o plasa de bani schimbati la banca am spus "prezent"

rover_cabrio 09-01-11 16:32

Quote:

Originally Posted by CLM_Audi (Post 3968780)
incalzire pt vineri am facut si astazi la Mures
cu o plasa de bani schimbati la banca am spus "prezent"

BRAVOOO !!!

Ruff_Ryders 09-01-11 16:33

foarte bine baieti tot asa tineti-o:peace:

semjke 09-01-11 17:11

Taximetriştii independenţi nu vor cumpăra carburant joi, din cauza creşterii preţului.

link

mitza1 09-01-11 17:28

BRAVOOO HAIDETI CAT MAI MULTI!!! BRAVO BAIETI!I!!!

eMH 09-01-11 17:32

Incepe sa mearga treaba din ce in ce mai bine!

bau88g3 09-01-11 17:55

Sa nu aveti incredere in cel care a deschis cealalta pagina pe Facebook si care doreste sa faca pe 18 ianuarie 2011 la ora 19:00 protest!

Atata timp cat noi(si voi stiti aceasta pagina de la inceputul protestului chiar de la primul)nu comunicam nimic,automat nu se va face in Bucuresti,si aici numai pentru Bucuresti este valabil ce zic!
Este aberant si cred ca si voi ati realizat ca nu are cum sa faca acel om pe 18 protest daca am hotarat ca pe 17,18,19 sa nu alimentam!

Pe aceasta pagina mereu vor fi puse date si informatii reale stabilite de cei care organizam intalnirile!Mereu incercam sa informam si sa va aratam cele mai noi stiri care apar legat de ceea ce facem!

Discutam ieri cu el si imi spunea ceva de genul:este protestul meu si il fac eu cum doresc!De parca ar fi el singurul care participa!E o idiotenie!Pacat ca a avut nesimtirea sa stearga de pe pagina de Facebook deschisa de el,discutia pe care am purtat-o ca sa vedeti si voi cat de nesimtit e romanul!

Sper ca s-a inteles:

pe 14.01.2011,in Bucuresti v-a fi urmatorul protest,locul de intalnire fiind Fantana Miorita din Baneasa,ora 17:00!

Link-ul cu pagina de Facebook deschisa pentru protestul de pe 14 ian. 2011:

https://www.facebook.com/event.php?eid=132931593433733

Ruff_Ryders 09-01-11 18:00

si la tg jiu tot pe 14 vom face protestul

adrian78bmw 09-01-11 18:00

19 Attachment(s)
Astazi in Hunedoara
https://www.youtube.com/watch?v=JoTegJTITsA
https://www.youtube.com/watch?v=QedDukpE4E4
https://www.youtube.com/watch?v=KIwqxHk_Cuk
https://www.youtube.com/watch?v=p65CMheF7Uk
https://www.youtube.com/watch?v=KFcyylA4JkM
https://www.youtube.com/watch?v=D4gp3LENFwg

xxdadixx 09-01-11 18:10

Alte poze din Hunedoara
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoar...ml#post3969010

WooKezZ 09-01-11 18:12

felicitari tuturor...din pacate au nam cu cine protesta aici in zalau..eu am alimentat odata de 2 lei 80 bani...era si o caserita frumoasa plm ma`m facut numai de rusine :shock:

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning