Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

mitza_27tyc 07-01-08 22:22

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1280816)
Se poarta rosu si alb mai nou!

se poarta ce ai...ce tot atata.. fiecare ce are aia se poarta!!!

Fonrabie 07-01-08 23:55

Pleoape logan in deva

Buna cat costa setu de pleoape pentru logan ?

Marius3k 08-01-08 00:10

Quote:

Originally Posted by mitza_27tyc (Post 1281021)
fiecare ce are aia se poarta!!!

Pai si daca poarta ce nu au? furaciuni, anyone? :P

@SpYk3: ce intelegi prin 3 placaje?

SpYk3 08-01-08 10:35

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 1281180)
@SpYk3: ce intelegi prin 3 placaje?

Birtu' ala de langa sider :lol: :lol: :lol: :lol:

driver_xs 08-01-08 11:42

ziua mashinii knd este, snap7? :lol: :lol:

nesscar 08-01-08 14:56

Re: Pleoape logan in deva

Si pe mine ma intereseaza nu stie nimeni?

puiu 08-01-08 15:25

incearca pe Marasti la magazinu ala de tunning.....sau la ala de pe Calea Zarandului(detalii gasesti la Bazar).....sau poate la Dacia Service(am auzit ca vand spoliere tunate)
P.S. nu era nevoie sa deschizi un topic separat....puteai sa intrebi pe topicul Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA.....numai bine :D

andy_x3m 08-01-08 15:34

cauta in sectiuna bazar si poti comanda. sigur gasesti. de pretz nu pot zice nimic sa nu stric cuiva apele:P
numai de bine

xxdadixx 08-01-08 16:28

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1281523)
Birtu' ala de langa sider :lol: :lol: :lol: :lol:

Sigur nu Constructorul? :D

SpYk3 08-01-08 17:05

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1282041)
Sigur nu Constructorul? :D

ba da :lol: :lol: ui cine stie :lol: constructoru' scz :P

puiu 08-01-08 17:32

acolo unde-s mesele de biliard?:D

SpYk3 08-01-08 17:40

Quote:

Originally Posted by puiu (Post 1282184)
acolo unde-s mesele de biliard?:D

am rectificat man nu la sider.langa constructorul....apai acu nush poate sunt si mese de biliard acolo :))

nesscar 08-01-08 20:50

Stie careva de unde pot sa cumpar si eu fratilor niste fibra de sticla(stratimatu si nestrapolu cu intarior) si la ce preturi ? ma intereseaza cantitati mai mari nu kituri si undeva in apropierea devei sa nu ies din judet multumesc

NoAngels 10-01-08 20:01

Care imi poate spune aprox cat as avea de platit pt un Bmw 320 coupe e46 dupa 2000 sa il inscriu in Romania....vame...taxe...extra taxe...super taxe....taxa de prima inm....si ce draq mai e
Sau vreun site unde pot afla detalii

Multam

sNap7 10-01-08 20:03

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1286028)
Care imi poate spune aprox cat as avea de platit pt un Bmw 320 coupe e46 dupa 2000 sa il inscriu in Romania....vame...taxe...extra taxe...super taxe....si ce draq mai e

Multam

http://www.mfinante.ro/taxa_auto.html

fratzika 11-01-08 02:01

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1286028)
Care imi poate spune aprox cat as avea de platit pt un Bmw 320 coupe e46 dupa 2000 sa il inscriu in Romania....vame...taxe...extra taxe...super taxe....taxa de prima inm....si ce draq mai e

Multam

Decat sa le dau la boii astia peste 3000E sa-mi inmatriculez o masina de peste 2000cmc, mai bine o las cu numere de SUA si platesc asigurarea pt masina in state....50-100$ pe luna.
Chestia asta ma roade si pe mine....daca mi-as lua o masina de aici...cate taxe as plati....sunt cat se poate de confuz....

Pana mea...sa zic ca mi-as gasi un Z350(16-20.000$) din 2003 cu motor de 3500....ca sa o inmatriculez ar trebui sa platesc aproape 6500E, adica peste 8000$....sa-i f!$@!$##....DOBITOCII !!!!!!!!!!

SpYk3 11-01-08 13:29

fratica mai bine ti-o inmatriculezi pe 2 ani in bulagaria parca...nu mai stiu sigur :P

xxdadixx 11-01-08 16:54

Pana la sfarsitul lunii o sa apara versiunea finala a taxei.

F.R.Sonic 11-01-08 23:24

Se aude ceva ca o face la jumate...da' cate am auzit ca nu mai stiu ce sa cred .. :) deci:
Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 1286733)
....sunt cat se poate de confuz....

..si eu :D

BAD-GUY 12-01-08 00:12

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1288342)
Se aude ceva ca o face la jumate...da' cate am auzit ca nu mai stiu ce sa cred .. :) deci: ..si eu :D

Nah chiar creste la Euro4,scade un pic la Euro3 si foarte mult la masinile mai vechi de 20 de ani,era vorba 10,acuma au zis 20 ca asa poate nu multa lume mai merge sa le ia pe ala de 20 de ani,de era de acuma 10 m-ar fi interesat si pe mine cateva modele :).

BAD-GUY 12-01-08 01:55

Nu stiu daca ati observat dar la un moment dat chiar la mine in bloc(Corvinul peste drum de Rafaelo)se afla o agentie de modele cica Sylver Models,eu din secunda 2 cand am vazut cine se ocupa de afacere mi-am dat seama ca e MUE :),noroc ca stau cu Dan Nicolae pe scara si i-a evacuat ca sa zic asa,s-au mutat in spate la Bank Post,zilnic o gramada de piz(altcumva nu ai cum sa le zici)proaste si oameni naivi(poze la copii)fac coada sa intre la pozat.

Astazi din lipsa de ocupatie dau si eu un search pe internet poate dau sa vad si eu niste poze cu piz pardon fetele din Hunedoara si iata ce gasesc :

A da mi-am adus aminte de unde stiam fetzele lor,daca la un moment dat v-a oprit cineva pe strada sa dati bani pentru nu stiu ce copil cu cancer etc,chiar la usa,eh tot ei erau,nici atunci n-am dat pentru ca stiam ca tot tzeapa e,acuma am confirmarea si stau linistit ca n-a murit nimeni ca n-am dat eu 5 RON.

Teapa de la o agentie de modeling fantoma :

Mai multe tinere din Petrosani au fost pacalite, iar altele sunt pe cale de a pica in plasa unei false agentii de modeling care, sub promisiunea ca le va initia in modeling si vor primi contracte pentru prezentari de moda, spectacole si aparitii TV, incaseaza sume de pana la 50 RON sub forma unor “taxe de inscriere” pentru ca, ulterior, totul sa se dovedeasca a fi o teapa de zile mari.

Metoda de lucru este cat se poate de simpla. Pe strada, in zona Casei de Cultura, tinerele sunt acostate si, chiar daca arata bine sau mai putin bine, sunt magulite ca au toate calitatile absolut necesare pentru a deveni fotomodel. Mai apoi, li se explica faptul ca agentia (Gold Models SRL) are experienta vasta si multe tinere si-ar fi gasit fericirea financiara prin intermediul acesteia.

Mai apoi, tinerele sunt invitate in sediul Casei de Cultura pentru a fi trecute pe un tabel de inscriere si achita o taxa de 50 RON.
Dintr-o simpla verificare, vasta experienta a firmei se face tandari. Gold Models SRL are sediul in Craiova si a fost infiintata in, atentie!, luna ianuarie 2007 avand ca unic asociat si administrator pe Ica Anghelina.

Faptul ca e vorba de o teapa de zile mari este dat de semnalele primite de la presa regionala.
Conform publicatiei Arena Valceana (www.arenavalceana.ro) acelasi lucru s-a intamplat si in judetul Valcea unde, dupa ce reprezentantii firmei au incasat cate 100 RON de la mai multe tinere in cursul lunii aprilie 2007, reprezentantii Gold Models s-au evaporat si, din 10 mai 2007 - data la care ar fi trebuit sa inceapa contractul de modeling - la telefonul mobil de contact nu a mai raspuns nimeni. Drept urmare, tinerele au ramas cu buza umflata si cu un contract si niste chitante fara valoare.

Drept urmare, recomandam prudenta. Iar Politiei, tinand cont de faptul ca - la Petrosani - racolarea de tinere credule dureaza de vreo trei saptamani, sa frece in continuare menta ca ziua de salariu se apropie negresit.

Acuma sunt la noi in oras sub numele de Sylver Models.

http://bacaul.ro/teapa-agentie-modeling-2475/

SpYk3 12-01-08 10:14

sa stii ca am vazut si eu vreo 2 piz si unu acolo in colt la bancpost cu nush ce pliante vrajeli

BAD-GUY 12-01-08 11:41

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1288732)
sa stii ca am vazut si eu vreo 2 piz si unu acolo in colt la bancpost cu nush ce pliante vrajeli

Tot acolo stateau si cand cereau bani pentru copiii bolnavi de leucemie,acuma incearca sa te convinga cat de frumos esti si ca ai foarte multe sanse sa ai o cariera banoasa in modeling ,sigur ca da :).

mitza_27tyc 12-01-08 15:35

si la mine au venit sa le dau bani pt un baietel ca cica avea nevoie de o operatie si noh leam dat 3 ron...plm...Dumnezeu ii sus si vede

ssergynio 14-01-08 23:20

ba ce rai sunteti ,nu vedeti ca oameni stau afara in firg pt o cauza "nobila'' si voi ...ce faceti ...:-P :suspiciou :lemon: :punch: :mrgreen: :-P

SpYk3 15-01-08 11:57

piz .. le luam la caldura :)) ca parca aratau de-o ciorba da restu :)) sa se tire aks

F.R.Sonic 15-01-08 23:55

Cine imi poate recomanda becuri pt pozitii albastre pt un prieten(are o astra caravan albastra :) ) si de unde ar putea achizitiona! eventual Mesaj privat cu adresa de net de unde s-ar putea comanda ;)

Marius3k 16-01-08 08:24

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1295071)
Cine imi poate recomanda becuri pt pozitii albastre pt un prieten(are o astra caravan albastra)

De la benzinarie? philips blue vision, codul w5w.

Kedy 17-01-08 15:03

http://www.antena3.ro/Comisia-Europe...44449_ext.html

Noua taxa auto

BAD-GUY 17-01-08 15:21

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1297625)

Cu alte cuvinte e mai rau ca inainte,de euro 2 nu zice nimica? sau cu masinile mai vechi de 10 ani?

marku5 17-01-08 17:17

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1297658)
Cu alte cuvinte e mai rau ca inainte,de euro 2 nu zice nimica? sau cu masinile mai vechi de 10 ani?

Pana nu o sa-l lichideze careva pe Tariceanu nu o sa se intample prea multe chestii cu taxa.cum sa fi atat de taun sa inversezi scara de calcul de la cele noi mai scumpa taxa si la cele vechi mai ieftina.ca in mare parte ceva de genu au facut.in orice caz e nasol.

marku5 17-01-08 18:37

Apropo nu stiti pe cine intereseaza 4 jenti O.Z Racing cu cauciucuri de 185/55/R14 in 4 prezoane.le-am avut pe un Polo(nu stiu pe ce masini mai sunt compatibile).am poze cu ele la My Photos. va salut. Drumuri bune la toata lumea.

SpYk3 17-01-08 18:40

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 1298018)
Apropo nu stiti pe cine intereseaza 4 jenti O.Z Racing cu cauciucuri de 185/55/R14 in 4 prezoane.le-am avut pe un Polo(nu stiu pe ce masini mai sunt compatibile).am poze cu ele la My Photos. va salut. Drumuri bune la toata lumea.

nush...

fa si tu o prezentare la userii 4tuning hd /deva sa te cun lumea. 8)

Kedy 22-01-08 19:11

Ba si la voi se vede tot asa? La mine se vede ca si cum ar fi comentat cineva fiecare post.

ssergynio 23-01-08 12:12

Quote:

Originally Posted by marku5 (Post 1298018)

daca erau pe 15' m ar fi interesat dar pe 14' nop

chillii 24-01-08 15:16

daca auziti pe careva ca isi cauta o mashina nervoasa sa ma anuntati... https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/64056-vand-honda-civic-type.html pretu este negociabil :) dar discut doar la tel nu pe forum

Kedy 24-01-08 16:36

De ce o dai chillii? E super masina, bafta la vanzare

ssergynio 26-01-08 17:48

Quote:

Originally Posted by chillii (Post 1311744)
daca auziti pe careva ca isi cauta o mashina nervoasa sa ma anuntati... https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=64056 pretu este negociabil :) dar discut doar la tel nu pe forum

te dai cumva la rwd?:-P

fratzika 26-01-08 22:21

Quote:

Originally Posted by ssergynio (Post 1316118)
te dai cumva la rwd?:-P

..mai bie zis AWD:)

xxdadixx 30-01-08 16:24

Re: Vand subwoofer + incinta bass + amplificator audio + kit de cabluri

De unde ai luat tub dinala pe cablu?

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning